reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam, tyle napisalyscie ze nie szok

Olisiu moj kochany buziolki wielgache

Stefcia no wez przestan, chyba nie potraktowalas tego powaznie :szok::szok::szok::szok::szok: ze sie wsciekasz :szok::szok::szok::szok:, nie zauwalylas na oczka. Taki zarcik z prehistorii, o wybacz mi moja niedoskonalosc ;-):tak::tak:, ale wiesz drink mi w glowie zamieszal :-D:-D
Co do lezaczka to ja juz Kuby dawno nie sadzam bo on sie jakos podrywal i balam sie ze przez wierz przeleci. A z Fishera jest taki lezaczek co do 18 kg wagi dziecka bo jako krzesełko potem sie go używa.
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK HUSTAWKA 0-18kg SS (448866019) - Aukcje internetowe Allegro

Dzis mam zly dzien jakis, bez humoru wstalam.

milego dnia

reklama
Oliśku buziaczki dla Ciebie:-):-):-)

Ech, będę świnia i nic Wam nie odpiszę:-p:-p Mam lenia;-)

Z Aneczką się tylko przywitam:-):-):-) No i w sumie z reszta też mogę się przywitac:-p:-p

DZIEEEEEEŃ DOOOOOOBRYYYYYYYYY:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLISIA
Pogoda do bani znowu deszcz pada:wściekła/y:
Dzisiaj nie mam humorku,mały zasnął więc zrobie sobie kawkę:tak::-D
A tu jeszcze pranie do prasowania oj oj:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!

No Alex prysznic by Ci się przydał....hehehe:-D

Dziewczyny a co Wy tak bez humoru......?:confused:;-)

U nas słoneczko i przesyłam Wam troszkę razem z Elcią.....hihi....

Elcia czemu mi nie odpisujesz ....uciekła mi z gg...:tak::-p

Dziewczyny mam pytanie::-)
byłyście moze na Akademi Zdrowego Rozwoju Pampers?????:confused:
W ten weekend są u nas i nie wiem czy się wybrać.....
Elcia, Aneczka moze będziecie???
;-)

witam

sto lat Olisieńku:-D:-D:-D:-D

ja dziś jestem chmur ą gradowo-burzowo -błyskawicową więc radzę się trzymać z daleka heheeh :-D:-D:-D:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już od rana mnie R wkurzył on sobie wymyślił żebym zadzwoniła do ikei i prosiła ich żeby mi jeden front zostawili do szafki bo na darmo to on nie będzie jechał to tak ja bym zadzwoniła do supermarketu i prosiła żebuy mi mleko po ladą zostawili

No juz jestem, czysta i pachnaca, wedle zyczenia-Dotka ;-)
A na Twoje pytanie nie odpowiem, bo nie wiem co to...:-p;-):-)

No wlasnie dziewczyny cos bez humoru:no:. A Jutrzenka to w ogole jak chmura gradowa...:-p:sorry2:;-):sorry2:Dziwczyny glowa do gory, juz weeeeekend!!!

reklama
a tam weekend ja w weekend ide do pracy a jednak sie dogadaliśmy i jakiś kompromis sie znalazł tak więc maszeruję na zajęcia już w sobotę potem w poniedziałki i środy dochodzą

Do góry