reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no wlasnie alex ja Gai wcale nie dopajam bo duzo mleka pije i deserki przeciez wszystko to zawiera wode chyba nie ??? zreszta jak kiedys probowalam jej dac wode z sokiem to patrzyla na mnie ja na ... heheheeh

reklama
Aneczka u mnie Oliwka tak samo robi :-D:-D:-D:-D:-D:-Di sie cieszy jak rozmazuje po podłodze i sie patrzy na mnie czy nie "krzycze"
STEFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANKAAAAAA KRZYCZE NA CIEBIE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Stefka a ty co?! przeciez sie juz pozegnalas ;-)
fajnie ze jestes:-)
Kasia no to chyba czosnek nie zaszkodzi? wygniec i wloz w pieluszke albo skarpetke i to w poduche.poloz mu tez poduszke znacznie wyzej to plyn nie bedzie lecial tak do gardla jak do uszek.To rada od pielegniary;-)

No to ja wlasnie tak robie. Dodaje wody do wszystkiego i tak jak Kasia- kaszki do mleka i podaje lyzeczka. A i tak sie martwie, zeby wszystko bylo z nerkami ok. To mowicie zebym sie nie martwila?

elcia ty taka malutka jestes ze normalnie mozna ciebie nie zauwazyc :))
aneczka hehe no tak jakos wyszlooo ale jak chcesz to moge udawac ze mnie nie ma :)

Hehehehehehe Aneczka poduszka to u nas kolejny problem:-D:-D:-D:-D:-D Młody ma ją w głębokim poważaniu i robi sobie z niej po prostu zjeżdżalnię ;-) Musiałabym go chyba jakimiś pasami bezpieczeństwa przypiąć, żeby się nie zsuwał, ale zapewne skończyłoby się to wrzaskiem, bo Oliś lubi nocne wędrówki po łóżeczku ;-):-p Ale tak mi ten czosnek chodzi po głowie, że chyba go rozgniotę, wrzucę do jakieś pieluszki i powiesze mu nad głową na pałąku z zabawkami, ale na takiej wysokości, żeby go sobie nie ściągnął:tak:

oo kasia wlasnie miala cie zapytac bo widzialam chyba u ciebie na zdjeciach ze masz to siedzisko takie gumowe dla OLisia i uzywasz tego ?? polecasz ??

reklama
Dobra to ja juz uciekam bo Antos juz wypil 150ml mleka i cos znowu marudzi papa.
Obym miala czas na dalsze pogaduchy jutro ;-):-)

Do góry