reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczka wielkie gratulacje!!! Ja myślę że to na 100% jest córeczka!!!

Ataata
wszystkiego najlepszego Kochana!!! Szczęścia, zdrowia, ogromnej miłości, spełnienia najskrytszych marzeń i pociechy z Daruni:):)

Aneczka witaj! Miło Cię widzieć:) I dzięki za rady:):):)

Najlepsze jest to, że tak jest od ostatniej wizyty u lekarza, kiedy to okazało się, że nie przybiera na wadze od praktycznie 3 miesięcy(370g) ... ale prawdę mówiąc to on już od jakiegoś czasu się na mleko obraził i dobrze się muszę nagimnastykować, żeby zjadł.
Zupki i deserki jada z przyjemnością i bez żadnych oporów ... ale jakoś nie bardzo mi się widzi dawać mu na noc np. deserek:baffled:
A zęby idą ... od czwartego miesiąca i nadal żadnego nie ma:szok::wściekła/y::wściekła/y:

No nic ... poryczałam się dziś już z tych nerwów, ale nic na to nie poradzę ... na siłę mu nie wcisnę ... poczekam parę dni a jak się nie poprawi to rzeczywiście wybiorę się do innego lekarza.

Jutrzenka współczuję humorów koleżanki ... ja też mam taką w pokoju u siebie ... dziewczyna potrafi w ciągu dnia 20 razy zmienić nastrój co odbija się na wszystkich wokół! A najlepsza jest jak ma doła to siedzi nad słoikiem ze śmietanką do kawy w proszku i wyjada ją łyżeczką ... a do tego ryczy! Mówię Wam ... masakra jakaś;-)

Paula no to wyjaśniły się Julkowe dolegliwości:tak:. Na pewno jutro już będzie po chorobie;-)

Magdalenka ale jaja:-D Niezłą Wiktor sobie zabawkę upatrzył:-D

Stefanka to wprost niesamowite ... jak się mógł leżaczek złamać??? Szok!!! Dobrze że Gajutek się nie potłukł:tak:

Pryzybelka no to miałaś niezły ubaw:-D Ululała Ci się Córeczka;-)

Viki super ten termometr!
A odnośnie nocnego spania to u nas to samo ... i aż trudno uwierzyć, ale chyba do tego przywykłam, że wiecznie jestem niewyspana;-)

Buziaki dla pominiętych Mamusiek :):):)

Asia u nas katar 3-ci tydzień... :szok: ale leczymy go już lekami z racepty... :tak:

Macie pomysły. Jutrzenka musisz śmiesznie wyglądać jak jeździsz na tej szmacie :-D:-D:-D przed Kubusiem... ma chłopak widoki... :-D:-D:-D

Aneczka dzięki za pomysł. Wypróbuję Julce szmaty przyczepić żeby rajstop nie brudziła :-D:-D:-D

Viki, Grzechotka po jakim czasie ta wysypka zejdzie i czy coś się na nią daje?

Powiem wam że od niedzieli biorę pigułki i taki mam apetyt że na pewno przytyję. Właśnie zjadłam cały słoik ogórków konserwowych... Przypomniało mi się jak w ciąży tak żarłam hehehe .... :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
Monia zycze Ci zebys trafila do jakiegos genialnego lekarza bo mi sie z Witkiem nie udalo.No a syropki na poprawe apetytu sa dla 3 latkow dopiero buuu.Przepraszam bo nie pamietam ale jesli Wiktorek nie jest na nic uczulony to masz pewne pole do popisu;-) serki,moze bulke ze srodka z maselkiem,kaszke kukurydziana ale bez mleka tylko z maselkiem na slono,kupna kaszka( w sloiku), albo kremowa owsianka z bobovity, hmmm i wiele innych jak chcesz to w wolnej chwili przesle Ci pomysly na priva ;-)przejelam sie bo wiem co to znaczy ryczec przez niejadka.Trzymaj sie:blink:

Aneczka dzięki Złociutka :):) Może niepotrzebnie panikuję, ale przez te ostatnie badania jakoś mnie ten brak apetytu przygniata! Ale nic ... jutro idę na zakupy po jakieś pyszności dla mojego Synalka! Zobaczymy co mu wreszcie posmakuje:tak: W najgorszym razie kotleta z frytkami mu zaserwuję;-):-D
Aha ... Wiktor nie jest na nic uczulony, przynajmniej do tej pory nie był;-)

Idę spać ... Buziaki:):):)

Aneczko u nas ten katar na początku był bezbarwny a potem zielonkawy. :-:)sorry2:
Psikam Mukofluid a potem oczyszczam fridą i smaruję pod nosek i do noska maść z antybiotykiem robioną w aptece. Pomaga też jak wleję na wodę Oilbas ( lub jakikolwiek olejek do inchalacji) do takiego podgrzewaczan na świeczkę :tak:;-)

Mona kotleta pewnie chętnie zje z fryteczkami :-D:-D:-D:-D
Julka dziś jadła z D żołądki drobiowe :szok::szok::szok: bleeeeeee.... :baffled::baffled::baffled:

paula ta wysypka zeszła po okolo 3/4 dniach pozniej tylko takie plamki zostały ale w ciagu tygodnia zeszło wszystko. jedno jest pewne ze ta wysypka niczemu nie szkodzi i jak dziecko nie ma juz goraczki to mozna na spacery wychodzic:tak:

Dzieki:-) u nas narazie dalej bezbarwny, olejek kropie na posciel, do tego homeopatyki, wapno, frida, sol morska, cebion i nawet byl czosnek w poduche ale dalej jest diabelstwo:dry:
Kurcze zapomnialam ,ze tak sie z wami fajnie gada:tak:;-)

reklama
Aneczka przypomnij sobie i zaglądaj częściej :-):-):-):tak::tak::tak:
Witaminkę C daję 3xdziennie po 10 kropelek ;-)

Viki dziękuję za odp. ;-) jutro w końcu pójdziemy na spacer :-):-) suuuper!

hehe... opchnęłam jeszcze banana po tym słoiku ogórków!!! :-D:-D

Do góry