reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Pryzbela- filmik swietny, zaloze sie ze ciezko sie bylo powstrzymac od niesmiania...:-D:-D:-D:-D
Jutrzenka- ona dobrze wyczuwa ze juz jej nie chcecie, ha ha...:-D:-D:-D:-D:-D
stefka- no to rzeczywiscie odwiedzaj nas w kafejkach internetowych. bedziemy tesknic....:-:)sorry2:;-)

A co do tych plam, to ja tez musze sie pozbyc. Ja nie wiem, co oni daja do tego jedzenia, ze po wypraniu nic nie schodzi..:dry::confused::dry:.

Stefka do koloru jest rózowe pudełko VANISH OXIACTION MULTI(na górze pisze kolory )
a do białego białe pódełko z rózowa naklejka i pisze VANISH OXIACTION CRYSTAL WHITE
prosze bardzo :-D:-D:-D:-D:-D:-Da powiem ci ze ja mam takie mydełka i po nich zajebiscie schodz plamki no normalnie rewelka
WERONICZKO strasznie sie ciesze kochana ze wszystko ok no i ja tez jak cos wysyłam sukienke:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Alex wszystko schodzi!!!:tak::-):tak::-):tak::-)
Już kiedyś tłumaczyłam dziewczynom.
Kupujesz Vanish w proszku, dajesz do szklanki łyżeczkę i dolewasz troszkę gorącej wody z czajnika. Mieszasz i robi się pana. Rośnie to w szklance. Nakładasz łyżeczką na plamę tą pankę i po 20-30 minutach spłukujesz lub do pralki od razu (tak ja robię)
Zadne kolory się nie odbarwiają, wszystko jest super.
Ja i białe i kolory odbarwiam tym różowym Vanishem. :tak::tak::tak:

Stefa to witaj ponownie bo Cię wczoraj pożegnałam :-D:-D:-D

Przyzybela :-D:-D:-D Kaya fenomenalna!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pryzybela rewelacyjna jest Kaya:tak::-)ale fajnie to wygląda...hehe

Weroniczka dobre wiadomości:tak:zdrówka i siły dla Was!

Nasza perfekcyjna pani domu wszystko wie....;-)
Madzia :-)
Jutreznka to co, po browarku dzisiaj??? może ktoś jeszcze dołączy???
A ta koleżanka niech spada na szczaw-wieśniara jedna:-D

A moje dziecko weszło do łózeczka i zasnęło...bez kapieli,brudas jeden-to po ojcu:tak:
No to CMOK panienki:-)

A moje dziecko weszło do łózeczka i zasnęło...bez kapieli,brudas jeden-to po ojcu:tak:

hihihih ciekawe co on na to :-D:-D

Co do browarka to jakos mi sie ie chce, chodzi za mna jakis drink i chyba sobie zrobie, mysle o koniaczku z coca-cola.

Co robicie, gadac tu szybko, juz po na wspolnj, nie spac bo mi sie nudzi. Chlopaki spia a ja nie mam co robic (oczywiscie moglabym cos w domu zrobic ale az taka pracowita to ja nie jestem :-D:-D:-D)

Jutrzenka ja jestem. Obejrzałam na wspólnej :-)
Kurcze... nie poruszyli tematu tego małego Kingi i Michała. Ciekawe co wyjdzie z tą grupą krwi.... :confused::dry::blink: Sylwia dała pomysł że może podmienili dzieci :dry: ale ja nie wiem... :szok: Julka była cały czas ze mną a poza tym jak można własnego dziecka nie poznać??? No taka jestem ciekawa...

A dziś zamówiłam rajstopki na allegro dla mojej Niuni :-) 5 par... :tak:;-)
Bo po domu w samych rajtkach zaiwania a ma 5 par i codziennie zmieniam bo kolana brudne, a to się czymś zaleje jedzeniem upapra. Ma być czyścioszek ;-) No i nie nadążają schnąć :sorry2:

Alex to jak spróbujesz to napisz czy się sprawdza. U mnie wszystko się tym dopiera. Nawet farba do włosów :szok::-D

Jutrzenka to jakieś uzależnienie... Jak nie browarek to koniaczki :-D:-D:-D

reklama
Pewnie juz dawno o nas zapomnialyscie ale jeszcze zyjemy i co dziwne ciagle do was zerkam ale czasu wciaz mi brak na pisanie.Moze chwilowo bedzie troche wiecej czasu jak pogoda sie popsula?
Pisze ,ze chwilowo bo od konca pazdziernika ide do pracy na pol etatu wiec znowu bede liczyc kazda chwile wolnego.
Szkoda,ze nie potrafie sie zorganizowac zeby z wami byc na codzien, mam nadzieje, ze jednak mnie nie pogonicie i bede mogla jeszcze czasem do was kukac?:blink::zawstydzona/y:
U nas wszystko dobrze, Witek gada jak najety i robi sie naprawde fajny(poza scenami zazdrosci wobec Antosia).Ptysiek za to ciagle wesoly i usmiechniety ale ostatnie 2 tygodnie to masakra bo obydwoje smarkaja a Antek jeszcze zabkuje na calego wiec nocki do kitu.Tosiek jak mu cos dolega to poprostu ciagle wola jesc:baffled:
jest juz niezlym grubaskiem i zaczynam sie martwic bo Witul wazy 12kg a Tosiek 11kg(wzrost 80):szok: a roznica miedzy nimi to przeciez 1,5 roku .No ale jego glowny problem to to jedzenie w nocy.Walczylam z nim ale teraz przy tym katarze i zebach po 5 nockach sie poddalam bo zaczynalam wygladac jak zombie :sorry2:
A jak wasze kochane dzieci spia w nocy?

Do góry