reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kacha ja mam juz prowajdera ( haha fajnie to brzmi ) tylko BT mi taki termin z lina dalo bo to nowa i musza ja podlaczyc czy cos tam. zreszta wiesz jak to jest z BT to fieje :)
moge w pracy lukac ale w sumie niggddyy nie mam czasu :)no zobaczymy
kurcze ja jestem zalamana brakiem lezaczka !! macie jakis pomysl co mozna kupic zeby laczylo funkcje a sie nie lamalo pod zgrabnym Gajutkiem ??

elcia a jak to sie dokladnie nazywa ?? ten do koloru ?? bo musze w koncu porzadek zrobic z tymi plamkami !!
STO LAT AGATKOOO

Hej

Agatko droga sto latek i duzo duzo szczescia i milosci

Stefa a mowilas ze moj Kubus ma tandetne lozeczko bo szczebelki wyrywa:-D:-D:-D:-D. A co powiesz o swoim lezaczku moja droga :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D.

Weroniczka super, oby sie lekarz nie mylil. Ach ale fajnie, tez bym drugga corcie chciala.
Moj maz wczoraj powiedzial ze jakby mial 100% pewnosci ze bedzie corka to moze juz teraz dziecko robic :szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Oszalal :szok::szok::szok::szok::szok:

Paula o bidulka, ale przynajmniej wiesz ze krostki zejda i juz po klopocie

I ine wiem co jeszcze bo nie pamietam. Jestem taka nabuzowana ze szok. wku... mnie kolezanka z pokoju i mam jej po dziurki od nosa. Odchodzi na emeryture z wlasnej woli a zachowuje sie tak chamsko ze szok bo uwaza ze juz kazdy tylko czyha ze pojdzie. Glkupia idiotka. Kurde znam ja juz tyle lat i jej normalnie nie poznaje. Siedzimy w pokoju razem kilka lat i bylo ok a teraz to jest jakas paranoja. Taka atmosfere wprowadza ze mnie krew zalwea ze zlosci. Niech kur... idzie jak ma isc (podobno od 5 stycznia, podobno bo nikomu nie powiedziala dokladnie jeszcze) i spokoj wreszcie bedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow.

jutrzenka ten lezaczek to jeden na 100000 bubel i akurat trafil sie mi!! a tak serio to fisher price rainforest i naprawde musial sie trafic nam wadliwy...bo zlamal sie w bardzo dziwnym miejscu...

reklama
Hello!
Poczytam Was dziewczynki wieczorkiem, bo mam troche roboty, ale chcialam tylko dla Agatki zaspiewac; 100 LAT, 100 LAT!!!!!!!
MILOSCI, USMIECHU, SZCZESCIA I NIECH CI SIE SPELNIAJA NAJWIEKSZE MARZENIA!!!

A przy okazji, to jeszcze linka wklejam do mojego wczorajszego filmiku (tylko mi sie rece ze smiechu trzesly i przez to sie Kaya na sekundke wybudzila:-D)
Picasa Web Albums - izabela - Filmiki

Do góry