reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sylwia, no to fajnie macie, nie musicie sie nigdzie fatygowac, zwlaszcza jak brzydka pogoda:tak:!
Dotka, to chyba juz taki etap u wielu dzieci...Moja narazie tylko w foteliku przy jedzeniu sie tak "buja" ze uderza pleckami dosc mocno i fotelik do tylu odjezdza:baffled: (chyba maluchy tak energia rozpiera, az trudno nad tym zapanowac;-))

Matko gdzie sa wszyscy :szok::szok::szok:, cos nam forum poupadło ostatnio. Chyba musze sobie piwo otworzyc wieczorkiem to dziewczynki sie rozkręcą ;-);-):-D:-D:-D

A mi jeszcze nie przywiezli lodówki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:. Milei byc od 11 do 16. R spacjelnie wzial wolny dzien :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dzwonili ze ok 18 bede, ale co z tego jak ja juz sama w domu jestem bo musial jechac bo ma robote po poludniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Siet ciekawe jak z malym bede ich zalatwiala i jeszcze sprawdzala stan lodowki czy nie uszkodzona :no::no::no:

Ale nie smęce bo calkiem pouciekacie.

Do wieczorka, buzka

Wszystkiego naj, naj dla Gajutka Kochanego:-)
Dziewczynki, które u mnie będą w piątek dajcie mi znać na priva to Wam adres dokładny wyślę i numer komórki pod którą jestem w Polsce dostępna.
Kurcze mimo, że rodzice non stop się Młodym zajmują to brakuje mi czasu na internet, a to przez to, że jest jeden komputer na 4 osoby i ciężko się do niego dopchać :-(

byliśmy u lekarza mały ma infekcje gardła na szczxęś cie płuca i oskrzela są czyste jak tem nie przejdzie do jutra to trzeba bedzie antybiotyk podać narazie czekamy na lekach zwykłych
dzięki za troskę :-D:-D:-D:-D:-D

hehe to ja matka Gajutka!!
jutrzenka pewnie ci przywizli lodowke i padlas z wrazenia dlatego sie nie odzywasz :))
grzechotka fajnie ze z Kubusiem nic powaznego chociaz szkoda ze nie jest calkiem zdrowy biedaczek!!
weroniczka a ty nic nie piszesz o swojej CORECZCE !! czy fika koziolki i kiedy ma zamiar sie urodzic...
sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ehhh chyba uciekne z domu, przebiore sie za twojego starego ( jemu dam 10zł na ruchy zeby zniknal na tydzien ) i pojade z toba na ta ibize hhheheh co ty na to ??

Grzechotka to dobrze ze Kubuniowi nie przeszło na płucka oby tak dalej
Dotka :-D:-D:-D:-D:-D:-D moja tak samo robi stuka stuka i sie smieje hihihi:-D:-D:-D:-D
ide jesc obiad bo T dopiero przyjechał :szok::szok::szok::szok:

reklama
Grzechotka dobrze ze u Kubulka nic poważnego, oby mu przeszlo i obylo sie bez antybiotyku

Stefanka padne to ja za chwilke ale ze zlosci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zaraz mnie zlag trafi, jestem wku................ Jeszcze ie przejechali patałachy jedne. Jak nie przyjada to ja im ta jutro dym zrobie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Kubus wlasnie zlapal drzemke przed kapaniem a tych palantow nie ma :no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasia jak bedzie kilka osob to ja przyjade ale narazie czekam co powiedza dziewczyny. Moj R ma po 16 druga prace w tym tygodniu i powiedzial ze mnie zawiezie ale jak to spotkanie sie odvbedzie w wiekszym gronie bo tak to on pojdzie do pracy i moge jechac sama ale jak mowilam balabym sie ze zablądze w drodze powrotniej po ciemku. Takze narazie wstrzymuje sie z decyzja i czekam na reszte

Do góry