reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Przywiezli ale maly sie obudzil i nie moge poogladac. Wizualnie super :tak::tak:, chyba musze to oblac :tak::tak::-D:-D

Dla wszystkich szampan prosze :tak::tak::-D

Dotka a dla Ciebie podwojna porcja dla cenne rady ;-);-);-):-D:-D

Ostatnia edycja:
oj sylwiaa podobno kobieta kobiete najlepiej zrozumie hehe
jutrzenka huraaa nareszcie bedziesz wiedziala co to prawdziwy chlod hehe
a wiecie ze wkrotce znikne ??

co tam?????
Jutrzenka pewnie w lodówce siedzi i nacieszyc sie nie moze hihihi:-D:-D:-D:-D:-D
Sylwia jak tam juz przygotowania do wycieczki sa ????:-):-):-)
Kasiu ja nie przyjade skoro bedzie tylko Jutrzenka :no::no::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Pauli ni bedzie buuuuuuuuuuuuuuu a pózniej nie moge bo T urlopu nie dostanie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua tak chciałam sie z toba spotkac na zywca buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Witam

Lodowka ustawiona, wlaczana zaczyna sie schladzac :tak::tak:
Ciesze sie z tej lodoweczki bo ta stara (hehe miala 4 lata) mnie wkurzala. A ta wsrid wielu zalet ma jedna podstawowa: nie trzeba jj wcale rozmrazac, ani lodowki ani zamrazarki, ma nowa funkcje jest bezszronowa :tak::tak:

Elcia, Kasia ja tez zaluje ale tak jak pissalam mnie maz nie zawiezie jak bede 2 osoby bo ma robote. Szkoda bo sie nastawilam ze sie uda. Szkoda ze Julcia sie rozchorowala. Anetka tez sie nie odzywa.

Stefanka zninkiesz???? Tzn co?? Wyparujesz czy co???

Pije sobie Lecha i ogladam Twarzą w twarz a wy co robicie??

Hej
Dopiero teraz udalo mi sie siazc na kompa,caly dzien latany. Pogoda swietna, wiec wybylismy do miasta a potem na spacerek i na plac zabaw :-)

Sluchajcie, apropo tej wit D3. Tutaj w UK nie przepisuje, ale kiedy bylam w Polsce w sierpniu, to poszlam do lekarza, zeby sprawdzic czy ogolnie z malym wszystko w porzadku i po witamine D3 tez. I sluchajcie - nie wypisala mi babka. Powiedziala, ze jezeli nie dostawal, to teraz juz nie musi. A ja przeciez dobrze wiem, ze powinno sie do 3 roku podawac. Ok, rozumiem, ze tu nie daja w ogole, ale pomyslalam, ze kto jak kto, ale polska lekarka wypisze, a ona nie:szok::szok::szok::baffled::baffled:

reklama
alex ja daję juz tylko 2 razy w tygodniu po kropelce

a generalnie to mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie lepsza niż wczorajsza mały jak go kładałam znowu miał 38.5 włożyłam mu czopek chyba działa bo spi narazie:-D

Do góry