reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć dziwuszki.
U nas łaskawie włączyli powiedzmy że ogrzewanie ( kaloryfery są lekko ciepłę:baffled:)
Pogoda u nas dziś znó paskudna bo deszcz pada więc spacer ograniczymy tylko do wyjścia po Stasia do przedszkola. A miałam iść załatwiać sprawy do urzędu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ela co do dnia chłopaka to dobrze że mi przypomniałaś:tak::tak::tak: Ja moim trzem mężczyznom coś malutkiego napewno kupię. Bo skoro oni obchodzą mój dzień 8 marca to i ja powinnam obchodzić ich święto:tak::tak::tak:

Viki zpomniałam Ci napisać coś. Dwa tygodnie temu byłam na spacerze na Rynku i spotkałam małżeństwo z synkiem tak na oko w wieku naszych dzieciaczków. Gapiłam się na tego małego bo byłam pena że znam jego bużkę. Ale jego rodziców w ogóle nie kojarzyła. Gapiłam się tak na niego ( oczywiście ukratkiem;-)) chyba z pół godziny i dopiero skojarzyłam skąd ja znam tę buzię. Ten chłopczyk był identyczny jak Twój Pabluś. No normalnie sobowtór. Niesamowita sprawa:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Elcia ja w deszcz nie wychodzę bo moja Julka nienawidzi tej folii i zaraz próbuje wyjść z wózka :tak:
Prezentu nie kupuję "dziadowi" bo ja nie dostaję od niego. Wczoraj też nic... :dry::zawstydzona/y: A ten dzień chłopaka to jakiś taki dziwniy... :baffled::-D

Byłam dziś z małą na bilansie i tak mi się darła że szok. Upociłam się... łojoj... masakra. Potem poszłam na pocztę i tam gorąco, a ta znowu wrzask!!! Kurtkę zdjęłam i szłam w krótkim rękawku. O zapalenie płuc nie trudno. Potem się ubrałam bo zimno mi się zrobiło... Trauma jakaś..
Jeszcze jej druga jedyneczka idzie i właśnie chlipie przez sen :-:)-:)-( biedna...

Czesc:-)

No to gratulacje dla Julci!!! :tak::-)

I dla Gayutka najserdeczniejsze zyczonka na 9 miesiecy!

Ja dopiero wstalam, o dziwo panicz Oliwier dal pospac. :szok::szok::szok:. Jejku! Jakos dziwnie sie o tej godzinie wstaje...:baffled::baffled::-D:-D

witam

sto lat dla Gajutka:-D:-D:-D:-D:-D

a u nas temperatura ciąg dalszy wczoraj już do 39 doszło dałam mu panadol w nocy tez bo nie spał marudził płakał strasznie dziś już od rana 38 niedobrze jest
:confused::no:

Witam

Dalej bez weny bo pogoda mnie wku............... Pada i ponuro ze szok. Nienawidze takiej pogody :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Buziolki dla Gayuni

Kasia super ze dolecieliscie szczesliwie i bez problemow. Co do spotkania to niech sie wszyscy wypowiedza. Paula wypadla, Elcia mowila ze przyjedzie jak bedzie z 5 osob to pewnie w piatek nie wyjdzie. Chyba ze Julcia wyzdrowieje i moze w przyszlym tygodniu sie uda jakbys Ty jeszcze mogla. Mnie maz by musial przywiesc i po mnie przyjechac bo ja nie znam tych okolic Twoich a potem wieczorem szybko ciemno sie robi wiec balabym sie sama wracac. Takze jakby kilka dziewczyn dalo rade to i on mnie przywiezie.

Paula bylas na bilansie:szok::szok:? A kto Ci kazal. Ja jak bylma ostatnio na szczepieniu to nic minie mowili kiedy znow mam przyjsc i od tamtej pory nie bylam z nim w przychodni. A nastpne szczepienie ma w styczniu. W ksiazeczce jest cos moze napisane?? Ja mialam dopiero w styczniu z nim isc. Jak narazie jest zdrowy wszystko jest ok to nie chodzilam z nim do przychodni :no::no::no:
Gratki dla malego zebolka Juleczki :tak::tak:

Elcia ja mu cos kupie ale nie mam pomyslu, czekam na Wasze propozycje to moze cos sciagne :-D:-D:-D. Ja w deszcze nie wychodze bo jak raz padolo i bylismy z nim to dostal szalu jak zalozylismy folie :szok::szok::szok:, on sie chyba jej boi :szok::szok::szok:.

Monia fajny fotelik

Grzechotka biedny Kubulaczek, zdrowka zycze

Reszta mamusiek cmok cmok cmok

A jak zdrowko maluszkow??

Mi dzis maja przywiec lodowke. mam nadzieje ze przywioza bo ja nie to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Milego dnia

Jutrzenka my też jak bylismy na ostatnim szczepieniu to lekarka nam powiedziała, że następne w styczniu ale nawet jak mały bedzie zdrowy to zeby przyjśc we wrzesniu tak do kontroli.....bo dla takiego nawet zdrwoego maluszka to zbyt duża odległośc (kilka misięcy) pomiedzy szczepieniami bez wizyty...:tak:
No i właśnie idziemy w przyszłym tyg., tak zważyć, zmierzyc, lekarka osłucha....porozmawia;-):-)

Kurcze chorusie nasze trzymajcie się i zdrowiejcie szybko.
U nas ok!

Gajunia 100latek!
:-)

Buziaki dla Gajutka:-)

Gratulacje dla Juleczki:-)

Marcel dzisiaj w nocy postanowił zrobic sobie trzygodzinną przerwę i mieliśmy mały koncert:shocked2: Ale na szczęście czuje się juz znacznie lepiej i kupa nawet taka zbita już jest:-) i śniadanko zjedzone, hurrraaaaa

Elcia ja nawet o tym nie pamiętałam:szok: ale chyba tak jak Weroniczka pisze, skoro R pamięta o 8 marca to i ja muszę o czymś pomyslec:-)

Grzechotka, biedny Kubunia:-:)-( Masz pomysł co może mu dolegac??

Jutrzenka mnie pediatra sama umawia.:tak: Szczepienia miałam ostatnio w czerwcu to miałam się dziś pojawić na mierzenie i ważenie + osłuchanie i oglądanie gardełka.:tak:;-) Wyniki pomiarów na odpowiednim wątku wam podałam. Dużą mam kobietę!!! :-D No i następny bilans 25 listopada mi wpisała. :-) A szczepienie w styczniu. Jak pójdę w listopadzie to mi wyznaczy datę :tak::-)
Wiesz tak pół roku nie zważyć ani nie zmierzyć? Może masz na końcu w książeczce wpisaną datę... ;-)

A Julcia dziś całą noc spała bez mlesia!!! :-D:-D:-D

Alex jaki śpioch z ciebie... :-D

Grzechotka idź z Kubuniem do lekarza może... :tak: Zdrówka!

Sylwia fajnie że Marcelkowi apetyt wraca... :tak:

paula idziemy do lekarza po południu narazie dalam mu panadol bo tem znowu wzrosła :no: poszedł znowu spać tam mi go szkoda

sylwia nie mam pojęcia co mu jest mam nadzieje że to nie jakieś zapalenie płuc albo jakaś cholera może zęby mu wychodza jakieś tylne i dlatego nie mam pojęcia

reklama
A my zaraz na miasto i plac zabaw wybywamy, bo tu jest akurat dosc ladnie :-)
Paula- jaki spioch?? To tylko dzis, chociaz chcialabym tak czesciej, ale nie sadze zeby to sie zdarzylo ponownie...:baffled:
Grzechotka- duzo zdrowka dla Kubusia. Biedactwo. :-(
Sylwia- no przynajmniej z Marcelkiem lepiej. To super! :-)

A mi tu maly chochlik cos wcisnal w klawiaturze i mam wszystko jakby powiekszone. Nie wiem, co jest.... Probuje wciskac co sie da, zeby zniknelo i byly normalne posty z malymi literkami i nic...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry