reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dziękuję pięknie za życzonka!!! Jak miłooo.... :) :) :)
Kochane jesteście!!! ;)

Alex u nas kuleczki na kanty nie sprawdziły się bo mała je zrywa po dwóch minutach! :-D

Sylwia super że Marcelek zdrowieje!!! :-):tak:

Aga zakładaj neta i szalej z nami do późna! :-D

Grzechotka zdrówka dla Kubusia... :tak::tak::tak:

Kasia super że Oliś dzielny w podróży. A co do spotkania to muszę poczekać jak nas choróbska puszczę bo mała z gilami do pasa nigdzie nie pojedzie... :-( Cholerstwo...

reklama
Hej hej:-):-):-)

Zabawka zamówiona:-) Dostawa ma byc w sobotę, ciekawe czy spodoba się syneczkowi mojemu kochanemu:-):-)

Ech, i co by tu jeszcze napisac........:confused:

Hejka!!!

Madziuniu, Pablusiu, Kubusiu sto latek dla Was na 9-miesięcznicę!!!!

Paula
najserdeczniejsze życzenia z okazji Urodzin!!!!

Pociechy z Córuni, wiecznej miłości z Twym "Dziadem" i spełnienia najskrytszych marzeń:)

Dzięki dziewczyny za odp. odnośnie karmienia kaszkami. Chyba spróbujemy jednak już jeść łyżeczką ... zobaczymy jak będzie ...;-)

Kasia witaj w Polsce!! Gratulacje dla dzielnego nowego pasażera linii lotniczych ... buziaki Olisiu:)
Elcia współczuję przeżyć:-(. No ale cóż ... teraz to trzeba mieć oczy wokół głowy przy tych naszych Pocieszkach:tak:
Mój artysta to ma sińca na czole bo zaliczył niekontrolowaną wywrotkę w łóżeczku:baffled:
Weroniczka to współczuję zimnych kaloryferów ... u nas na szczęście grzeją już drugi tydzień, może i u was wreszcie zaczną:tak:

No i jeszcze raz ... zdrówka życzymy chorującym:)

A nam dziś przyszedł nowy fotelik ...
http://www.allegro.pl/item421020095_fotelik_samochodowy_ferrari_do_36kg_oryginalny.html
Tatuś wybierał:baffled:;-)
Tylko trochę się wkurzyłam, bo nie ma w nim regulacji oparcia ... ale cóż ... za późno!:crazy:

A poza tym to chwyciłam niedawno takiego nerwa, że o mało nie latałam po bloku z pyskiem ... bo cały dzień cisza, a po 20 jak moje dziecko dziś o dziwo ładnie zasnęło w łóżeczku po kolacji jakiś idiota zaczął wiercić w ścianie, walić młotkiem itd.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Brrrr ... co za ludzie!!! No cóż ... mieszkanie w bloku ... cóż się dziwić:crazy:

No nic ... idę spać .... papapapapa ....:-)

Lo matko, faktycznie puchy dzisiaj byly...
Pewnie dlatego, ze Kasia wyjechala i sie mniej udziela;-) A tak na marginesie...Kasia jak tam twoje "dziewczynki"? Pokochaly juz Prezesika?(bo On je z pewnoscia;-))
Monia, ten fotelik fajnie wyglada i na dosc bezpieczny i wygodny. A z tym wychyleniem oparcia, to zobacz w instrukcji, bo jak sie montuje tylem do kierunku jazdy, to mozna z przodu (przynajmniej w niektorych modelach) jakis zwiniety reczniczek podlozyc z przodu i bedzie git. A przodem do kierunku jazdy, to i tak by sie chyba za bardzo nie wychylalo, bo musialby byc troche wysuniety przy montowaniu (???) U nas Kaya jeszcze tylem jezdzi i tak do skonczenia roku ja przetrzymamy, wiec az tak sie nie orientuje z tym montowaniem przodem...

A co tam, chyba moge juz dzisiaj napisac : STO LAT, STO LAT DLA GAYUNI KOCHANEJ!

Ostatnia edycja:
Sto lat dla Gajuni. Niech zdrowo rośnie, niech pięknie się uśmiecha i niech podbija świat swoimi pięknymi rzęskami :-D:-D:-D

A ja wczoraj dostałam na urodziny najwspanialszy prezent jaki sobie mogłam wymarzyć. Żaden inny by mnie tak nie ucieszył. Wiecie co??? :-D:-D:-D

Wystukałam u Julci pierwszego ząbka.
Prawa górna jedyneczka!!! hurrra!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

100 ltek dla długo-rzesnej Gayuni !!!!!!!!!
witam we wtorek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja mam super chumorek od rana hihihihih oby tak dalej
pogoda taka ponura ze szok pada pada pada buuuu nie pójdziemy na spacerek
a wy wychodzicie w deszcz???????
GRATKI DLA ZEBNEJ JULVI BRAWO WKONCU ZABEK
laski 30 dzien chłopaka dajecie swoim "dziadom" jakies upominki??? jesli tak to co ????

reklama
czolem
gratki dla Julci!!!!!
elcia dzien chlopaka powiadasz??? hehe moj na statku bedzie wiec mam problem z głowy:)) ech ale przypomnialo mi sie jak zawsze w szkole dziewczyny kupowały prezenty chlopakom hihihih

Gayu synowo moja kochana wszystkiego naj

Do góry