reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie!:-)

Paula najlepsze życzenia urodzinowe....zdrówka szczęścia, pomyślności...
100 lat!!!

Madzia, Kuba, Pawełek buziaki dla Was:-):tak:

I zdrówka naszym chorowitkom:tak:

Miłego dnia,pa:-)

reklama
Paula !!!!!!
Dzis jest twój dzien.
to własnie tego dnia, 22 lata temu przyszłas na ten swiat.
Z tej oto okazji zycze Ci wszystkiego co najcenniejsze- miłosci, sukcesów, zdrowia i tego prawdziwego szczescia!!!!!!!!!!

Załączniki

• 517310xlki8edvw1.gif
    517310xlki8edvw1.gif
    88,4 KB · Wyświetleń: 20
Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam
sto lat sto lat niech żyje żyje nam
jeszcze raz jeszcze raz
niech żyje żyjeeeeeee naaaaaaaaaaam
nieeeeech żyje naaaaamm
a kto PAULA:-):-):-)

Madziuńka buziaki dla ciebie:-)

Dziewczynki ja wczoraj już miałam taka deprechę, że stwierdziłam, że jak dzisiaj mi Marcela na jakieś badania nie wyślą to do Polski pojadę:wściekła/y::wściekła/y: a tutaj suprice:-)
Chyba choróbsko odpuszcza bo w nocy nie było gorączki i dzięki temu Marcel spał od 19 do 9 rano:szok::szok::szok: Śniadania zjadł mało ale zawsze coś, teraz wcina sobie winogronka:tak: i za pół godziny idziemy do przychodni.
No i ja od razu szczęśliwsza:-D:laugh2::laugh2::laugh2: Mam nadzieję, że to zaraz będzie za nami:-):-):-)

Ja kombinezonu ani ocieplanych spodni nie kupuję dlatego, że tutaj mrozów nie ma. Kupiłam taką fajną cieplutką misiową kurteczkę. Do tego wsadzi się Marcela w śpiworek i będzie ok:-)

Aaaa i jeszcze jedno.....:-D:-D jeszcze tylko dwa tygodnie i.......
Oh, we're going to ibiza
lalalaa

witam

Paula sto latek :-D:-D:-D:-D

u nas katar minął ale za to Kuba ma temperaturę i kaszle narazie tylko 38 ale trochę marudny jest teraz spać wreszcie poszedł pół nocy sie kręcił marudził wiercił strasznie zmęczona jestem kurcze ja juz z tym dzieckiem nie mamm siły co chwila jakaś infekcja:baffled::baffled::crazy:

właśnie w tv style mówią o zabezpieczeniach na szafki zeby nie szalec i samemu zrobić takowe eee podobno sznurówki najlepsze do szfek

ja mam tutaj taki fajny sklepik i tam juz widziałam fajny kombinezon dla Kuby i tylko 45 zł nie będę kupowała jkiś markowych ciuchów bo na ile to starczy
mam juz ocieplany komplecik kurtke i spodnie bardzi grube

wczoraj jeszcze na zakupach domowych bylismy i kupiłam sobie śliczny dywanik do pokoju w DUKA był przeceniony z 600 na 240 i jest ślicznioski ale jestem zadowolona:-D:-D:-D:-D

miłego dnia

reklama
Paula-
Dywan na dole, wódka na stole. Dziś się bawimy, bo Twoje urodziny obchodzimy. Dziś prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy, byś się śmiała i dobry humor miała. Dużo miłości a mało złości i dom zawsze pełen dobrych gości. Tego Ci dziś życzę i sto lat krzyczę.:-)
d25.jpg

sylwia-dobrze, że marcelkowi mija to choróbsko paskudne.:tak::-D
grzechotka- zdrówka dla kubusia. Jak łukasz kaszlał do doktorka przepisała mu syrop z babki lancetowej. On jest dla starszych dzieci, ale skuteczny. Łukaszowi szybko przeszło.

Do góry