reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam w niedzielne południe :-)
Sylwia super ta zabawka! Rewelacja... :tak::tak::tak: :-):-):-) bo to krzesełko to dla starszego dziecka chyba... :tak:Zdrówka dla Marcela.

Alex zdrówka dla was.;-):-)

Jutrzenka fajna ta lodówka :tak:;-) nas czeka zmiana ale najpierw kompa trzeba spłacić... :tak:

Sylwia no własnie od kilku dni odpukać mała budzi się raz koło 4 dopiero. Ale nie wiem czy to tak zostanie... Oby. Ona w dzień mleka prawie wcale nie chce jesć więc nadrabia w nocy.

Ela chyba nie wysokie to wasze łóżko nie? Bo chyba mamy takie same te fotele...:tak:

A u nas dziąsełka na górze mocno spuchły więc może w końcu pojawi się ząbek... :-)

Dla Kubunia i Pawełka wszystkiego co najlepsze!!!:-)

reklama
Witam

Wszystkiego naj dla Pawełka i Kubusia :tak::tak:

I co tam u Was drogie mamusie :-):-)

Elcia bidulko to sie strachy najadlas :szok::szok:

Sylwia super ta zabaweczka, szkoda ze u nas takich fajnych rzeczy nie ma :no::no:. Viki jakbys namierzyla cos takiego to daj znac, w nas w ikea jest ale miniatruka tej zabawki tzn sama ta gora z klockami do przesuwania

A co tam u chorowitek, jak maluszki???, Marcelek juz odpedzil ta temperature.

A jak nasza cierpiąca Stefania, dochodzisz do siebie???

Paula tamte zdjecie co takie samo łózko było jak twoje to było robione u mojej mamy (te z maskotkami i Oliwka a maskotki te mała dostała od chrzesnej ) a te nasze no to takie nie wysokie ale ona oparła sie o bok -skrzytek ,porecz i sie wychyliła i spadła

Witam w niedzielne popoludnie:-)

U nas troszke lepiej ze zdrowkiem, tzn Olivier katarek ma ale temperaturki w ogole nie ma, wiec to mnie cieszy. A ja tez w porzadku. Widocznie wczoraj jakos gorzej sie czulam, bo dzis juz normalnie. Dzieki za troske :-)

Tak, te zabawki sa fajne. W angielskich przychodniach sa takie zabawki do przesuwania, wiec zeby zaoszczedzic to tam chodzimy sie bawic, hi hi ;-);-);-):-p:-D:-D:-D.

100lat Pawelku i Kubusiu, duzo zdrowka!

jutrzenkaa ledwo zyjee hehe no i musze po sklepach latac bo wtedy mi sie poprawia :)
dzis Gajutkowi buty kupilismy bo juz za malee wszystkie !!

Ela fajnie że wkleiłaś link :-) pomyślę i ja nad takim czymś... ;-)

Wczoraj zamówiłam śpiworek do wózeczka a dziś wynalazłam torbę żeby mieć pod kolor. I jak będe miała jakąś robotę i kasę w kieszeni to zamówię :-)
ŚPIWOREK 90CM - 55KOLORÓW - PROMOCJA - OKAZJA!! (434146341) - Aukcje internetowe Allegro kolor róż-róż
efik1 - TORBA DO WÓZKA - 18 kolorów - REWELACJA! (433880556) - Aukcje internetowe Allegro i tą różową torbę bym chciała... :tak:;-)lub tą SUPER TORBA DO WÓZKA - RÓŻNE KOLORY (435430657) - Aukcje internetowe Allegro

No i znalazłam fotelik do auta::-)
NOWOŚĆ-FOT.9-36 BABY DREAMS JUMBO AERO,KURIER W- (433890007) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Elcia szybka jestes, dzieki. Ale zastanawia mnie jedna rzecz, czemu pisza ze to zabawka od 3 lat :szok::szok::szok:. A fajne u tego sprzedawcy jest jeszcze ta zabawka do ciagania. Cos musze kupic bo malemu juz sie znudzily jego zabawki.

Paula fajniejsza ta torba drozsza z ta kieszonka na suwaczek. A i spiwoerek fajny, ja niby mam oslonke na nozki w komplecie wozka ale sie zastaniawiam tez nad spiworkiem i nie wiem co robic.

Dzis sie u mojej mamy bawil takim samochodem koparka :-D:-D, chyba z godzine :szok::szok:

Stefka dobrze Cie rozumiem, uwielbiam robic zakupy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:.

Kurde i ciagle mysle co zrobic z ubraniem na zime. Szwagierka kupila dla swojej 1,5 rocznej corci w cocodrillo komplet spodnie ocieplane i kurtka ale na 92 rozmiar i kurk i tak ma za dlugie rekawy. A mniejszych u nas nie maja. W 5-10-15 tez sie pytalam to najmniejsze spodnie ocieplane tez na 92 :szok::szok:, w Smyku nie widzialam, moze jeszcze nie maja. Kurde przeciez on sie w tym utopi, on kurtke to na 74 ma dobra nawet ciut przydlugie rekawy. I tak sie zastanawiam czy nie kupic jeszcze na ta zimne kombinezonu. W sumie na sankach czy w wozku jak bedziemy spacerowac to kombinezon bedzie najlepszy bo cieplo na calej dlugosci. Ach jaka ja problemowa jestem :no::no:

A mnie glowa boli. :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:, ta glupia pogoda.

Kasia jak po przyjezdzie do kraju ??????. Jak Olis to zniosl???

Ide zaraz kapac malego i zjesc kolacje. Upieklam sobie boczek taki zawijany z przyprawami. Mmmmmm i mam grzybki marynowane :tak::tak::tak:

A gdzie sa wszyscy????????????????

Do góry