reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A ja własnie sobie poprasowałam i jestem z siebie bardzo zadowolona :-D

Sylwia mam nadzieję znależź coś takiego dla Wiktora :tak: bardzo fajna "zabawka"

czołem

sylwia rewelacja , bylam ostatnio z chlopakami w takim figlo raju dla dzieci i pablo wlasnie bawił sie tam zabawkami w tym stylu i był bardzo zainteresowany. tez musze mu cos takiego sprawic.

poza tym walcze z jego rozdartym humorem i popadam w jakiegos doła..

do tego od tygodnia pablo budzi mi sie o 24 a pozniej o 3..nic nie skutkuje, ani smoczek, ani herbata ...jedynie mleko... wiec o 24 jeszcze mu daje 120 a o 3 jak juz strasznie ryczy to robie mu 120 ale wsypuje tylko 1 miarke mleka....zjada i spi dalej...

poradźcie mi co mam zrobic czy jego pobudki moga byc wynikiem głodu? zaznaczam ze w dzien je normalnie i nie narzeka na brak apetytu...

Ostatnia edycja:
Ale to moje biedactwo przez ten nosek budzi sie co chwile :-:)-( Szkoda mi go. A w ogole to jest to nasz pierwszy katarek.W sumie to i tak dlugo bez zadnego przeziebienia go uhowalam...

Ide tez spac, tzn pewnie przesadzam mowiac spac, no ale moze uda sie godzinke zdrzemnac.
Pa patki :-)

Dzień Dobry:-)

A Wy co??? Śpicie jeszcze:szok::szok::szok: Do robooooty się brac leniuchy:-D:-D:-D

Stefanka ja znalazłam tą, i ją właśnie kupię bo jest większa od tej z tesco:tak: a chciaąm właśnie cos większego mu kupic:-)
Wooden Multi-Activity Cube , Activity toys - Babies R Us

Viki mi też się wydaje, że to nie z głodu. Ale trudno mi coś doradzic bo Marcel chociaż
przestałam go karmic w nocy juz ponad miesiąc temu to i tak rzadko kiedy przesypia calutką noc:-( Poprostu sie budzi i tyle, mam nadzieję, że z czasem mu to przejdzie:sorry2:

Milion buziaków dla Pawełka i Kubunia:))

Ostatnia edycja:
witamy!!!!
Sylwia ja juz od 8 nie spie bo mała tak sie wierciła wierciła i z łózka spadła i to tak sie wychyliła i benc :szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale o dziwo nie płakała ni nic:-D:-D:-D:-D:-D ale mi zrobiła pobutke:angry::angry::angry::angry::angry:sie wystraszyłam bo taki huk był za szok
VIKI nie wiem co poradzic ale powiem ze moja tez zaczeła sie budzic o 24 na cyca i potem o 3 lub4 moze to jakies przesilenie jesienne albo wiekowy kryzys
miejmy nadzieje ze przejdzie
sssto latek i i mnóstwa zabawek usmiechów bez liku i cukierków w koszyku dla naszych przystojniaczków ,kochanego Pabla i Kubunia
zyczy ciotka Ela i Oliwka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry