reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja mam chwile bo J poszedl szykowac mala do spania :) i tez jednym okiem ogladam "mam talent"
sylwia tez myslalam o tym krzeselku ale nie wiem czy Gajutek by usiedzial :) ale tez mi sie bardzo podobaloo
alex moze ciebie tez jakas zaraza lapieee?? bo mi przeziebienie sie ciagnie juz od chyba ponad tygodnia i ciagle cos!! cale szczescie ze dzis goraco byli i slonko to mozna bylo troche podgrzac kosci hehe

Hej!
Czytam i czytam i widzę, że nam się towarzystwo pochorowało :-:)-:)-(
U nas kiepsko. Filip wczoraj w nocy dostał wysokiej gorączki. I cały dzisiejszy dzień mu się tak ciągnie. Jak dostanie nurofen to spada, a później znów wzrasta. Spać nie może. Marudzi. Coś go ewidentnie boli. Już się zastanawiam co. Katar ciągnie się już 10dni. I końca nie widać. Czy to możliwe, że przerodziło się to w coś poważniejszego? A starałam się jakoś to wszystko zwalczyć. Kurcze blade....
Biedne te nasze chore dzieciaki...
Jak nie minie to będę musiała iść z nim do lekarza. Ech...

Idę utulać mojego malucha... Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom i tym małym, i tym dużym.
Dobrej nocki!

A no widzisz Stefanka- jakas epidemia. Chyba przesilenie jesienne.:-:)crazy: Wczoraj moj Olivier a dzis ja sie chyba rozkladam (...tylko bez kosmatych mysli), ale nie wiem, w sumie to jest mi tylko strasznie goraco i padnieta jestem. A tak to ani kaszlu ani katarku zadnego na razie nie mam.

Olivier to na 100% by nie usiedzial, bo tez mi sie cos takiego podoba. Szukalam tez jakiegos dywanika lub moze maty takiej grajacej, ale wiem dobrze, ze i tak by sie na tym nie bawil, tylko popelzal gdzie indziej...

ogladałyscie mam talent jak ten chłopak mały tanczył????
ale zajebiscie podobało mi sie
a z tego w długich włosach blond jak spiewał to sie smiałam az sie posikałam

kurcze a ja przez tego J bede sie dzis tuczyla bo do KFC wlasnie pojechal bo on glodny jest!!
ehh ten czas tak zawalaaa juz jutro niedzielaa i juz za chwile poniedzialekkkk

reklama
Do góry