reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jutrzenka...wiem o tych dwóch dniach...ale 4 miesiące to dość długi okres czasu i tylko 2 dni - sorki dziewczynki, ale wiecie Dzidzia najważaniejsza :tak::tak:

Magda wiem tak tylko zazartowalam. Ty przeciez na drugim krancu mieszkasz, a dwa dni wolego to malutko. Doskonale rozumiem :tak::tak:
Magda a kiedy do pracy? 1 wrzesnia ??? Ty tez nauczycielka ???:-D:-D:-D

Ide spac, dobranoc :tak::tak::tak:

A może udałoby się 27 września w sobotę, muszę z moimi rodzicami wynegocjować to jeszcze ;-)Generalnie oni nic nie mają przeciwko takim spotkaniom tylko, że pewnie obawialiby się tego, że córcia następnego dnia by się nie podniosła i do rodzinki by nie pojechała ;-):-p:-p:-p A w sumie sama chciałabym się przejechać do babci, do cioć i wujków. Już prawie rok ich nie widziałam, a jak wyjeżdżałam to ze sterczącą piłeczką, a teraz stercząca piłeczka niedługo 9 miesięcy skończy;-)
Moje kochane, cudowne, rozgadane dziecię cały czas nawija zamiast spać :baffled:

Ja dziś pierwsza??? :szok::szok::szok::-D:-D:-D
WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!

Moja Julka jak się nauczyła wstawać to też w nocy na śpiocha to robiła ale już jej przeszło... :laugh2: to takie śmieszne.... trenują nawet przez sen :-D:-D:-D

Co do różnicy to ja bym chciała tak ze 4 lata. Ale zobaczymy, bo ostatnio gadaliśmy że jak mała pójdzie do przedszkola to poszłabym do pracy i o jakiś kredyt byśmy się starali na budowę domu... Tak bym chciała.... aż się rozmarzyłam... :-)

Za godzinę mam klientkę :-) więc myknę pracować ale potem zajrzę... :tak:
Kasia 27.09 mam ślub mojego ojca siostry rodzonej :tak:

Ostatnia edycja:
WITAM!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TADEUSZKA NA 8MIESIĘCY
KASIA ja też się piszę chętnie ale jeszcze to musimy obmyśleć bo jednak to kawał drogi od nas dam znać jak by coś:tak:;-)
PAULA przyjemnej pracy:tak:;-):-D
GRZECHOTKA ale się rozpisałaś:-D:-D
MIŁEGO DNIA!!!

Kasia 27.09 mam ślub mojego ojca siostry rodzonej :tak:

kurde ja sie chyba nie wyspałam bo nie czaje..slub twojego ojca z twoją siostrą?:szok:jakas niekumata chyba jestem...

dzień dobry

paula pytałas czy juz wygrałam walke z prasowaniem...otóz jeszcze niestety nie..
po powrtocie z nad morza zrobilam tylko prania...i po 2 dniach pojechalismy na tydzien na sląsk...wrocilismy w poniedzialek no i mamy tyle spraw na glowie ze w zasadzie jak wychodzimy z domu rano to wracamy wieczorem...
wiec czasem po prostu nie mam juz siły na prasowanie, no ale juz nie duzo zostało w zasadzie same ciuchy V a on z reguły sam sobie je prasuje:rofl2:
dzis w nocy wrca damianek bo jest jeszcze nad morzem..no a od poniedzialku szkoła....tym bardziej mnie to przeraza bo w maju czeka mnie komunia mojego pierworodnego i na samą mysl juz mam gęsią skórke..
to codzienne bieganie do koscioła...ło matko...echh ide zrobic sobie kawuche bo pablo zasnął wiec mam godzinke dla siebie:tak:

buziaki i milego dnia dla wszystkich

Hej

Ale mnie dzis glowa nap..... Az z bolu rano wymiotowalam. :no::no::no::no::no::no: Ta pieprzona pogoda tak na mnie dziala.

Viki :-D:-D:-D, juz Ci wytłumacze, ja rozumiem ze to wesele to u Pauli ojca siostry rodzonej czyli jej cioci:-D:-D:-D. Paula dobrze????? :-D:-D:-D

Buziolki ogromniaste dla Tadzia i Ksawerego.

Jutrzenka brawo!! :-D
Viki rozumiesz?? :laugh2: Mojego taty siostra rodzona wychodzi za mąż. :laugh2::laugh2::laugh2:

TADZIU, KSAWKU!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO CHŁOPCY!!! ROŚNIJCIE DUUUZI ŻEBY MAMUSIE MIAŁY CO NOSIĆ, HEHEHE.... :-D:-D

reklama
Witajcie

No i ja się rozłożyłam. Oprócz kataru, odwiedziny non stop w kibelku i żołądek mi nawala. Jakieś paskudztwo się szerzy :baffled:

Tadeuszku, Ksawerku Rośnijcie zdrowo i badźcie zawsze uśmiechnięci STO LAT

Miłego dzionka!

Do góry