reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Buziolki dla Tadeuszka i Ksawerego:-)

Viki heheh ja też 5 razy czytałam co Paula napisała zanim skumałam o co chodzi. Za pierwszym razem zrozumiałam tak, że ślub jest ojca Pauli siostry:-p tylko zastanowiło mnie to, że skoro mają innego ojca to czemu Paula pisze, że to siostra rodzona???:confused::-p Ale teraz juz wiem:-D

Asiacur jak dla mnie to im mniejsza różnica wieku tym lepiej:tak: Na początku pewnie jest ciężko ale wydaje mi się, że w przyszłości to owocuje:tak:

Kasia patrzałam na loty:-:)-( Muszę sobie podarowac:-( Razem z hotelem i z kasą na wydatki to będzie jakieś 500Ł a za to to my na tydzień na Ibizę pojedziemy:-)
Szkoda bo chciałabym się z Wami spotkac:-(

Jutrzenka współczuję bólu głowy:baffled: ja też swego czasu miałam je dosyc częśto

Mój szwagier z dziewczyną mieli sobie pojechac dzisiaj rano ale spojrzeli źle na godzinę i spóźnili się na samolot:szok::wściekła/y: Kuźwa ciekawe kto zapłacił za przebukowanie:confused: jak znam życie to mój mąż:wściekła/y:
Nie wiem czemu ludzie czasami są aż tak bardzo niekumaci:crazy::crazy::crazy:
R zapłacił za ich bilety, za wszelkie rozrywki tutaj to to my płacimy, jedzenie oczywiście też nasze. Czyli oni jednym słowem mają wakacje ALL INCLUSIVE za darmo:crazy: A przyjeżdżając to nawet głupiej grzechotki za 2zł dla Marcela nie przywieźli.

reklama
dzien dobry wszystkim
nie pojechalismy do zoo bo deszcz leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jutro sprbujemy
STO LATEK DLA TADZIA I KSAWEREGO
A OTO NOWA JA tzlko taka ranna bez makijazu i woski nieumodelowane ale zato usmiechnieta hihihihi:-D:-D:-D:-D:-D
co wy na to

Załączniki

• 20080829_52.JPG
    20080829_52.JPG
    164,7 KB · Wyświetleń: 34
  • 20080829_50.JPG
    20080829_50.JPG
    184,4 KB · Wyświetleń: 33
Wszystkiego najlepszego dla Tadzia i Ksawka :tak:

Elcia ślicznie Ci w nowej fryzurce :tak: Zresztą ładnemu we wszystkim ładnie ;-)

Dziewczynki, ale Wy zakręcone ja od razu skumałam o co z tym ślubem chodzi ;-)
To pozostaje nam w takim razie spotkanie w tygodniu, bo 20 września znowu ja mam wesele (nie swoje rzecz jasna) :tak:
Mam wisielczy nastrój, Młody znowu balował w nocy, a o 6 rano pobudka, rozbudził mnie, walnął big kupę, zjadł flaszkę i o 9 przyciął znowu komara ;-)Kochana jest ta moja gaduła, ale dziwię się skąd on czerpie siły na to psocenie i gadanie całymi dniami. Takie kiedyś to było grzeczne dziecko, a teraz buzia mu się nie zamyka (hmmm ciekawe po kim to ma :confused:;-)).

Kasiunia no ciekawe po kim??? :-D:-D:-D

Ela w nowej fryzurce super wyglądasz... :tak::tak::tak::-):-):-)

A dziewczynki zakręcone...:-D

Madzia zdrówka życzę... :tak:

Sylwia to super goście tak na krzywy ryj. Sorry ale mi by było głupio... :dry::baffled:

Hej, nie uwierzycie co się stało namachałam takiego długiego posta i go skasowałam przed zatwierdzeniem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zaczynam jeszcze raz
grzechotka i viki -fajną miałyście imprezę:tak::tak:. Z tej kukułki tak się uśmiałam, że się popłakałam:laugh2::-):laugh2:
jutrzenka- mój Łukasz po przebudzeniu przewraca się na brzuch i próbuje przesuwać się . czasami jak się obudzę to leży buzią tam gdzie powinien mieć nogi albo w poprzek łóżeczka. Robi tak od kiedy opanował sztukę przewracania się na brzuch.
weronika -fajny masz brzuszek. :-):tak::-):tak:
Ja może pomyślę o drugim dzidziusiu jak dostanę umowę na dwa lata (obecna kończy mi się w grudniu)Ale z drugiej strony to nie wiem jak moja mama da sobie radę. Może lepiej poczekać aż łukasz pójdzie do przedszkola.:dry:
sylwia.m- ja prawie w ogóle nie zakładam butów łukaszowi bo też prawie cały czas są w buzi. Tylko jak już gdzieś jedziemy.
ecla- ładnie ci w nowej fryzurze:tak:. Bardzo młodziutko wyglądasz.

Ja w środę byłam cały dzień na szkoleniu z Płatnika a później pojechałam na grilla do teściów. Impreza praktycznie się kończyła jak dojechałam na 19. Zostawili mi dwa szaszłyki:wściekła/y::wściekła/y:A wczoraj łukaszowi pojawiły sie pleśniawki na ustach i języku i strasznie marudził. A dziś w nocy miał gorączkę i płakał. Padam na twarz.

Sto latek dla Tadzia (Ksawkowi już składałam)

Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że Elcia to chyba miała stosunkowo udaną noc, bo ciągle jest hihihihihihihihi:-D:-D:-D
Sylwia jak Tobie się nie uda przylecieć do Polski to może mi się uda w końcu T. z domu wyrwać i może byśmy Was odwiedzili ;-) Chętnie bym się wybrała na taką dłuższą wycieczkę, bo już na tyłku usiedzieć nie mogę :-p
Aga narobiłaś mi apetytu tymi szaszłykami :tak::tak::tak:

reklama
Elcia bosko ja też mam podobną fotke ale jak Roksana była mała więc na kompie ich nie mam

A tak w ogóle to jakiś szał z tym fryzjerem bo ja też zmieniłam fryza wczoraj

przed

po

Od 6 klasy nosze non stop długie włosy aż tu przeszedł dzień i ciach nima włosów

Ja proponuje spotkanie dziewczyn z Warszawy i okolic no i nie tylko te które mogą przyjechać z tak daleka też zapraszam u mnie w domu mam duży plac okolica zalesiona przyjazna dziecku :-)

Elcia albo się mylę ale mi się wdawało że nie miałaś wcześniej grzywki

Ostatnia edycja:
Do góry