reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Racja to racja... Podstawa to do niczego nie zmuszać :tak::-)

Mam chwilę wolną bo Julka śpi... Miałam jedną klientkę i spokój... ;-):-)

Kasia Twojego słodziaka nie mogę usłyszeć bo coś mi się w necie głos nie chce odtworzyć, buuu.... :-( Ale buzią rusza cały czas... :laugh2:

reklama
Czesc czesc, wrocilam do Was :-)
Urlop udany, chrzciny tez i na razie tylko tyle, bo nie wiem w co rece wlozyc, tyle zaleglosci... :-D:tak::-D
Gorace buziaki dla wszystkich solenizantow, obchodzacych swe miesiecznice podczas mojej nieobecnosci :-)

Cześć Mamusie!
Kurcze, tyle napisałyście, że się pogubiłam ;-)
U nas bez zmian, tzn. Filip w nocy śpi tak sobie, w dzień także. Zębów nie widać. Dziąsła ma takie rozpulchnione, wszystko gryzie, ślini się, parska i tak sobie myślę, żeby mu kilka zębów na raz nie szło.

Fajnie Wam z tymi spotkankami.
Od poniedziałku zaczyna się szkoła, więc wracam na dobre do pracy. Nie chce mi się jak diabli, ale cóż zrobić:-(
Idę dziś do fryzjera zrobić się bóstwo (hehehe), o ile to możliwe. Chciałabym jeszcze zrzucić parę kilosków, bo nadal brzuszysko jest. Zostało mi jeszcze 3kg do wagi sprzed ciąży, ale mam większe aspiracje, tylko marnie mi to ostatnio wychodzi.
Poza tym to nie wiem, co napisać ;-)
Pozdrawiam:)

Magda, Kacha:-D:-D normalnie w świecie sie zatrułam....nie wiem, pisze nie wyraźnie....heheh:-p Zresztą mój mąz tez źle się czuł....hmmmm....i co Wy na to? Oj baby baby:rofl2:

Asiacur witaj w nauczycielskim klubie;-):-D
Alex witaj:-)

A do reszty macham:-):-):tak: Co robicie ciekawego???:confused:

Dota wiesz dobrze, ze w dzisiejszych czasach mężczyźni gorzej znoszą pewne stany :rofl2:
ale jak tam? lepiej się czujecie ;-)??

u nas nudy, wysprzątałam mieszkanko i teraz siedzimy i jemy..ja się opycham jajkami w majonezie :-p:-p:-p wiktorek swoje chrupaczki zajada.
Po prostu nuuudy!

Asiacur to idziemy razem do pracy ech

Alex szybko zleceiały Ci wakacje, co nie?? ale dobrze że było fajnie. Odpuść sobie i choć tu plotkowac :))))

Ostatnia edycja:
Oj Magda widac,że się nudzisz.....heheh....:rofl2:
Ze zdrówkiem lepiej....troszke tylko mnie brzusio boli:tak:;-) Boje sie dziś zjeśc cokolwiek...a kurde juz robie sie głodna....Ale te jajka w majonezie....boże mój drogi jakie zachcianki w srodku tygodnia:-D:-p

Idziemy z niemowlaczkiem na spacerek....troszkę pooddychać świezym powietrzem:-)

pa

Asia ale przecież Ty z Wawki jesteś, więc spotkanko jak najbardziej dla Ciebie wskazane ;-):-p
Magda, a Ty się nie wymiguj tylko urlop bierz:tak:
Dota powiadasz, że Krzyś Senior też się struł?? OOOOOO matkoooooooo zaciążyliście oboje ;-):-p
Kurcze dajcie mi jakiegoś magicznego pilota, żeby Oliśka na chwilę wyłączyć... Brzęczy, brzęczy i jeszcze raz brzęczy...

reklama
Hej Cioteczki:)

Weroniczka ślicznie wyglądasz i jakich masz super chłopaków!!! Stasiu to już niezły kawaler:-)
Elcia fajne takie spotkanie na żywo, co?;-)
Dotka ojjjj biedne te Wasze strute brzuszki:-(
Viki wyrobiłaś już Pablusiowi paszport? No proszę !!! Ho ho ho ... to się pewnie gdzieś w świat wybieracie???:-)
Magdalenka wredny katar Ci Syneczka męczy ... biedaczek:-(
Alex witaj spowrotem! Super, że wszystko się udało:-)

A nas dzisiaj odwiedziły dwie moje kumpelki ... i jednej z nich właśnie sprzedałam wózek (ten czołg)!!!:happy: Wprawdzie tanio, ale zawsze to jeden grat w domu mniej ...Ona jest w 11 tygodniu ciąży i dla mnie trochę za wcześnie na kupno wózka, ale się uparła ... a mnie również nie było na rękę trzymać go dla niej na potem;-)
I nawet fajnie, bo zapowiedziała, że wszystko co mi już nie będzie dla Wiktora potrzebne chętnie ode mnie odkupi:happy:

Poza tym ja to chyba jestem jakaś chora, bo normalnie ostatnio cały czas jestem zmęczona, apetytu brak i nic mi się nie chce ... dziwne :baffled:

Ps. aaaa... i koszulka wreszcie przyszła!!! Wprawdzie nie jest taka ładna jak na zdjęciu (tzn. kolor nie jest taki intensywny), ale fajna jest;-)

Do góry