reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Moi rodzice mieszkają pod Wołominem;-) Mają dużą działkę, także jak kogoś halny zawieje to zalegnie na zielonej trawce i może się kimnąć ;-):-p Tyle, że byśmy zapewne miały urocze towarzystwo trzech szczekających dziewczynek, które jak widzą rozpalonego grilla są pieseczkami do rany przyłóż ;-):-p

reklama
a oto ja z Weroniczka z dzisiejszegon spotkania

Załączniki

• 20080827_5.JPG
    20080827_5.JPG
    528,4 KB · Wyświetleń: 36
:-DHej hej hej hej :-D

Sylwia moj tez sie ciaga za stopy i slini skarpetki i czasem je sciagnie.

Magda moj tez nosi rajstopki. Ostatnio nie bo cieplo ale w zime zakladalam mu pod spodnie a teraz zamierzam mu na dzien zakladac bo do raczkowania lepsze niz spodnie czy spiochy.

Stefanka prasujesz :szok::szok::szok:, A nie naciagasz strzepujesz i inne takie :-D:-D:-D

Elcia super, fajnie ze sie spotkałyscie. Az sie wzruszylam na Wasz widok tak we dwie z maluszkami :tak::tak:. A gdzie Wy sie spotkalyscie w Gdańsku??

A Weroniczka jaki juz brzusio ma :tak::tak::tak:. Cudny.

Paula ja na biezaco przegladam Adasiowego bloga. Super chlopczyk :tak::tak:

I nie wiem co jeszcze.Buziaki

Jutrzenko maz mnie zabrał na westerplatte i zboczylismy z drogi i zajechalismy do Weroniki oni urlopuja nad morzem
miała tez sie z nami wybrac Dotka ale cosik jej wypadło moze innym razem sie uda
ale fajnie nastepnym razem jak bedziemy w Wawie to spotkam sie z toba i Paula :tak::tak:no chyba ze nie bedziecie chciały

Elcia, Weroniczka ale Wam fajnie! A Weroniczka juz ladniusie mieszkanko dla dzidzi ma:D (a tak w ogole, to ja cos przeoczylam i juz wiadomo ze to kobietka bedzie, czy to narazie jeszcze w sferze marzen i zyczen od bb ciotek?;))))

A ja w przyszlym roku sie do PL wybieram, tylko kurcze na Dolny Slask, a stamtad to wszedzie daleko, ale kto wie?;)

Eeeeej, a tak w ogole, to czemu niby w rajtuzkach lepiej raczkowac??? Ja Wam powiem, ze rajtuz nienawidzilam w przedszkolu jeszcze dlatego najchetniej w domu mala puszczam z golymi nogami albo jakies `ala dresowe spodenki, bo to jednak tak nie obciska nozek:) No ale u nas ciagle dosc cieplo jakby nie bylo:)

Magdalenka ciekawe to haslo;) A tak na marginesie, to pokaz nowego fryca!:D

Witajcie!!!

ja dziś od 4 na nogach...kurde dopadły mnie problemy żołądkowe...masakra....teraz siedze i myslę czym sie mogłam zatruc:confused:

Ela super z tym spotkaniem...Dota dała plamę:-p

Jutrzenka a Tobie to widze jedno w głowie...heheh:-D:-p

Ja tak jak Pryzybela puszczam małego po domu w dresikach bez skarpet....
Kurde mam nadzieję,że zołądek zaraz przestanie mnie boleć....ide wypic kolejna herbatke....

Magda no pokaż;-)

Miłego dnia! buziaki:-):tak:

reklama
Weroniczka pięknie wyglądasz. Brzunio cudowny. Pobudza wspaniałe wspomnienia...:-)
Ela to jak nastolatka :-D
Dota czemu u Ciebie taka słaba aktywność? Zdrówka Ci kochana życze... :tak:;-)

Co do rajstopek i skarpet to wam powiem że moja cały dzień w samym body w domu.
Jak jej założę dresy to jej się źle raczkuje na panelach (płytkach) i się złości a jak skarpety nawet z ABS-em
to przy stawaniu się ślizga i bah!!!

Kasia ja się piszę!!!;-):laugh2:

Madzia dobre hasło... :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Monia gratuluję powrotu do dawnej wagi. Jeszcze troszkę i te 3kg pójdą w zapomnienie :tak:

Do góry