reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A no fajnie że się dziewczyny spotkały... :-):tak:
Ja mam w Łodzi dokładnie w Ksawerowie przyjaciółkę z którą się nigdy nie widziałam w realu... Od 10 lat piszemy ze sobą listy. Teraz już mniej bo i czasu tyle nie ma, ale kiedyś co dwa tygodnie list słałam... Fajna sprawa.

reklama
WITAM!!!
Pogoda ładna mały prawie przespał noc ale znowu był problem z zasypianiem w łóżeczku bo ja go tam dałam i zaczął stenkać to dobry tatuś go wyjął jeszcze się z nim pobawił i jak już był zmęczony to sam zasnął w łóżeczku ale o godzinie 22.30:wściekła/y::angry:
GRZECHOTKA VIKI fajnie że się spotkałyście:tak:;-):-)
MIŁEGO DNIA!!!

Hello,
Fajnie fajnie, że się spotykamy...może kiedyś będzie możliwe spotkanie w całym gronie :tak::tak::tak: jakiś termin żeby dziewuszki z UK i Pryzybelka i Ewedja były w Polsce :sorry2: może się uda :sorry2::tak::tak::tak:

Ach Ewa...jeszcze o nas pamięta ?! :confused::confused:

U nas jakieś zmiay Wiktor sobie poczynił. Śpi raz dziennie, własnie zasnął dzisiaj pierwszy raz, chyba to bedzie jedyny raz.
Ale za to noc jest bardzo ładnie przespana. Dziś było od 19 do 7.40 :szok::szok::szok:
Po za tym chyba jakiś katarek podłapał bo mu z noska cieknie :dry: mam nadzieję że na tym się skończy!

Buziaki Dziołszki :rofl2:

Madziu pamięta o nas Ewunia, pamięta. Napisała że komp to złodziej czasu i ma rację bo bidulka zapracowana. Taki zawód. Jej wybór padł na Adasia. Chyba nawet nie ma co wybierać bo to oczywiste że każda z nas najpierw ma czas dla dzidzi a potem reszta. Na blogu na bieżąco wrzuca info o Adasiu... :-) ;-)
Takie miał czarniutkie włoski a teraz blondasek, fajowy jest... :-D

Grzechotka nie w tyle tylko kiepsko nas czytasz chyba... :crazy::-D;-):-p

Joanna tak to jest z facetami. Potrafią popsuć wszystko... :tak::baffled:;-)My pracujemy nad tym żeby był ład i porządek a oni się wtrącają!!! :baffled::-D

Hej hej Kochane :-)
Ja mam znowu terrorkę w domu, ten mały, kochany przesłodki Oliś daje czadu całymi dniami, wczoraj zasnął dopiero przed 24 i obudził się w nocy o 4 i w najlepsze się bawił:baffled: Niech się bawi jak chce tylko po co te wojenne okrzyki do wszystkich zabawek??;-)

Magda
chyba teraz jakiś taki sezon przeziębieniowy znowu jest. Mi też leci ciurkiem z nosa, baniak mnie boli i w ogóle jestem nie do życia. Oliśkowi chyba też się udziela, zaczyna kichać i smarkać, ale w psotach mu to nie przeszkadza. W ogóle nie wiem o co chodzi, ale zaczął mi ulewać i to w kilka godzin po jedzeniu. Może to przez te zęby nieszczęsne, bo generalnie wszystko jest ok, tylko tylko to ulewanie. Z kupkami nie ma problemu i zachowuje się normalnie (jeśli normalne jest terroryzowanie matki, żeby non stop się z nim bawiła) ;-)

Grzechotka to powiadasz, że wczoraj w Łodzi halny był i Cię zawiało?? ;-):-p
Fajnie Wam tak się spotkać.
Ja się zastanawiałam, żeby tak może zrobić u moich rodziców na działce spotkanie jak będę w Polsce. Tyle, że spotkanie musiałabym w tygodniu zorganizować, w weekendy będę u rodziny (wszyscy muszą Oliśka poznać, więc zrozumcie). Jak ktoś się pisze na to to niech daje mi znać ;-)

Ostatnia edycja:
a ja właśnie odprawiłam teściową. :szok: nawet fajnie było :-D sama nie wierzą że to pisze :-):szok::szok::szok:

Kasia to ja już się szykuję na grilla :-):-):-)

Młody śpi...może pośpi dłużej bo wcześniej pospał 15 minut, bidulka smarki męczyły.
Dowiedziałam się że takie smarki to mogą być tez przez ząbki...więc bardzo na to liczę, że mu szybko znikną!

A propos tego co pisze Joanna, że mąż się bawi z dzieckiem jak ono ma iśc spać...
no kurcze czy wszyscy faceci są tacy???
Mój to urządza sobie z młodym zabawy właśnie w takich porach kiedy trzeba iść się kąpać, kiedy trzeba dziecko wyciszyć, albo przy jedzeniu :crazy:
ach dzieciarnia wielka!

Ostatnia edycja:
a może w łodzi nas jest dwie tutaj :-D:-D:-D

a mały poszedł spac kucze wstanie wypoczęty i będzie szalał do późna czort jeden:-D

o i zapisałam sie na fitness ide w piątek pierwszy raz do dzieła grubasie zrzuć te zbędne fałdy tłuszczu heheheheh!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry