reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kochany Wiktorku, wszystkiego naj naj najlepszego!!!:-)
:tak:

Paula to czekamy na śliczne foteczki małej modeleczki z chrzcin;-)

miłego popołudnia,pa:-)

reklama
Wiktorku buzi buzi buzi

Stefanka ja nie mam nocnika i w sumie nie myslalam jeszcze o tym jaki kupic.

Elcia glowa Cie nie boli :-D:-D:-D

Paula jak imprezka, pokaz tą swoją modlekę

A my dzis w kupilismy Kubie dywanik do jego przyszlego pokoju ktorego jeszcze nie ma zrobionego :-D:-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale narazie lezy u nas w sypialni bo na panelach nie mogl sie poruszac i siedziec bo troche zimno i slisko. Wiec ma maly dywanik (1,2x1,7) i teraz na nim moze sie bawic. Wlasnie juz prawie godzine siedzi i sie bawi :tak::tak::tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:

A to Kubus na "swoim" :-D:-D:-D

Stefanka ja na początek kupiłam taki zwykły bo przecież i tak jak na nim siedzi to go nie widzi:-)

Jutrzenka śliczy Kubuś na dywaniku:tak: On się bawi lalkami:szok::szok:;-)

Jutrzenka a co Kuba robi tej lalce???:confused::baffled::-p:-p:rofl2:
A dywanik śliczny, widać,że Kubusiowi się podoba:tak:i chyba miękki?

No i tyle na dzisiaj...uciekam na romantyczny wieczór z mężem:-p:-D

Do jutra!!!:-)

Sylwia :-D:-D:-D:-D:-D, nie bawi tylko jak wysypalam mu zabawki to ona tam bylaa i potem ja chowalam. To rezerwowy bobas jak przychodzi R brata corka :-D:-D:-D.

Dotka w sumie to nie wiem :szok::szok::szok::szok::szok:, troche dziewnie tą rączke trzyma :szok::szok::szok::-D:-D:-D. A dywanik fajny jest i miekki , taki mily. I wcale nie byl drogi bo 130 zl w Komforcie :tak::tak:. A i kolorystyka dobra bo rozne kolory scian bede pasowaly bo i niebieski, pomaranczowy zolty

hej

u nas nocnik zwykły. Słyszałam złe opinie na temat grających nocników, że dziecko się przyzwyczja i nie chce potem robić do kibelka, bo nie gra. Albo dzieci się bawią zamiast się załatwiać. W każdym razie kogo pytałam polecał najzwyklejszy.

fajny dywanik. ja chce kupić wykładzinę i obszyć - wyjdzie jeszcze taniej.
A nasz szkrab to siedzi i zasuwa po panelach, kafelkach i nie sposób utrzymać go na dywaniku czy kocu.

podobno to zdrowo jak chłopcy bawia sie lalkami - rozwija społecznie.

Magda tez myslalam o wykladzinie ale pani w komforcie mi powiedziala ze z reguly jest duzy wybor ale tych o szerekosci 3 i 4 m a ja takiej wielkiej nie chcialam. Poza tym metr biezacy takiej zwklej byle jakiej to 65 zl a musialambym kupic ok 2 m wiec wyszlo by podobnie cenowo tylko za duzy kawal i musialam bym czesc obciac bo tyle mi nie potrzeba wiec to bez sensu w moim przypadku.
A z kolei te co maja 2 metry szerekosci to wybor beznadziejny.

I tym sposobem kupilismy dywanik bo byl nawet spory wybor takich z wzorami dzieciecymi.

A moj maly tez siadzie na panelach i sie porusza ale poprzez podciąganie sie na rekach (maly spryciarz idzie na latwiezne) a na dywanie to stane na kolanach i mysle ze lada dzien zakuma ze trzeba ruszyc w ten sposob do przodu.

reklama
hej dziewczyny

stefanka ja tez myślałam już o nocniku i też o zwykłym nie będę cudować

jutrzenka dywanik fajny ja tez musze jakis kupic bo Kuba na panelach siedzi i trochę ciagnie po tyłku chyba mu

dotka miłego wieczoru fajnie ci:-D

my dziś na obiedzie u teściowej potem znajomi wpadli dopiero poszli niedawno
Kuba śpi jak narazie ufff ale dziś znowu wymiotował kilka razy z rana raz i po południu dwa razy jutro do lekarza idziemy bo ja nie wiem co dziecku jest
a na pewno n ie było to ulewanie bo czułam kwasy żałądkowe :baffled::angry: martwie się :baffled:

sto latek dla Wiktoriusa cmok cmok:-D:-D:-D:-D

ale jestem wściekła właśnie wykasowałam z dysku zdjęcia Kuby ku.............
i to na dodatek trwale nie ma ich nawet w śmietniku czy ktos wie jak sie przywraca takie trwale usuniete foldery????

Ostatnia edycja:
Do góry