reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

"Jeśli to jest tylko plamienie a nie krwotok to nie ma się czym martwic. Plamienia zdarzaja się w czasie ciąży. Poronienia są dosyc częste. Duphaston używało się ale 30 lat temu. Teraz już się tego w tym kraju nie podaje. Trzeba czekac:crazy:"
To właśnie powiedział mi lekarz:wściekła/y:

reklama
Maaagdaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! no to krzyczę:tak:;-)

Grzechotka jaki awatar fajny!:tak:

Sylwia niestey w każdym kraju inaczej...kurde bez sensu!

a mój Krzysio juz od 2 godzin bawi sie na podłodze, gada, cos tam krzyczy sobe pod nosem i wędruje, widziałam jak stanął na nóżkach ale jakos tak dziwnie zaraz może wkleje fotke....
pewnie zaraz sobie przypomni,ze jest głodny...:tak:

miałam nie wklejać...bo powiecie ,że się chwalę ale mój i tak jest do tyłu z innymi...heheh

Ostatnia edycja:
miałam nie wklejać...bo powiecie ,że się chwalę ale mój i tak jest do tyłu z innymi...heheh

Dotka a Ty to chyba lania dawno nie dostalas :-p:-p:-D:-D, super spotowiec z Krzysia

Sylwia kurcze trzymaj sie i nie denerwuj choc wiem ze to bardzo trudne. Ja pojdziesz prywatnie to zadaj duphaston albo luteine najlepiej dopochwowa, mi pomogla. Bedzie dobrze kochana.

Maaaaaaaaaggggggggggggggddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Joanna ja tydzien temu dostalam paczke z Nestle, po raz pirwszy. Mialam w niej probke kaszki, misiowego ogrodka i mleka NAN. Byla tez ksiazeczka i lyzeczka do karmienia.

Stefanka gdzies Ty byla jak Cie nie bylo :-D:-D:-D:-D

Buziolki dla Kubusia i Pawełka

Ostatnia edycja:
Sylwia trzymam kciuki... :tak: Na pewno wszystko będzie dobrze. Jak masz możliwość to może poproś kogoś z rodziny o wizytę u gina i wysłanie Duphastonu lub Luteiny. Zawsze lepiej mieć. Zwłaszcza przy angielskiej znieczulicy. Jak można nie ratować ciąży, to dla mnie nie do pomyślenia...:-:)no:

Moja Kochana córunia już śpi. Pewnie znów wstanie o 5. Niestety od kilku dni wstaje tak wcześnie... :no::dry::baffled: Dziś była taka super. Przytula się, kokosi, no coś pięknego... :-);-)

Ela współczuję pazura. Niech poprawia...

Joanna ja żadnych paczek nie dostaję bo nie dali mi tego kuferka w szpitalu... :no:

Dota chwal się, chwal... Pięknie Krzysiaczek staje...

Jutrzenka to "zdrówko" ja tez piwkuje....;-)
Czekasz az Kuba sie obudzi? A to nie za późno? nasz już spi jak suseł...zrób synkowi raz dzień dziecka:tak:
Paula:-)

Dotka tak dzis wyszlo bo byl twardy i ni chcial krotkiej drzemki wieczornej sobie zrobic.

Jak go nie obudze i nie nakarmie to nie pospi do rana bo zjadl o 18 tylko 80.
Ale z nim nie ma prblmu, wykopie sie, zje pobawi sie chwilke i zaraz spi, wiec sie nie martwie.

Hej, hej :)

Buziaczki dla naszych wspaniałych kawalerów
Pablusia i Kubunia :):):)

Sylwia trzymam kciuki, to na pewno nic poważnego:tak:. Ale sprawdzić nie zaszkodzi ...
Paula mi paczki dali, nawet dwie, kupony wysłałam ... i NIC nie dostałam:-(
Dotka Krzysiaczek super stoi :) Hehe ... wygląda jakby mu ktoś pupkę na sznurku podciągał:-D
Elcia ucałuj gorączkowe czółko Oliwki od ciotki bb :):) A przez paznokcia to też bym sie wkurzyła:crazy:
Weroniczka wspaniałych wakacji i pieknej pogody życzymy. No i gratuluję ząbków Tadeuszkowi !!! A swoją drogą ... aż 6:szok:. Super :)
A mój dalej bezzębny;-)
Magdalenka brrrr.... biedne dziąsełko:-(. Ale zuch chłopak:tak:

A w ogóle to zauważyłyście jak nam się wczoraj Stefanka rozpisała???;-):-D:confused:

A mój maluch zasnął dzisiaj uwieszony na mojej ręce, z głową na ramieniu, a nogami oplecionymi wokół ręki jak małpka na gałęzi :-D:-D:-D
Artysta jeden ... aż czułam jak mi jego ślina pod pachą spływa:laugh2:
Moje Słoneczko :)

reklama
Do góry