reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka rozumiem. Faceci to duże dzieci. Kurde czemu tak jest???
Powiem wam że mój ostatnio powiedział żebym się gdzieś wyrwała odpocząć... :szok:
Ale gdzie??? Jak nawet żadnej koleżanki nie mam żeby się spotkać... :-:)-( Większość nie ma dzieci więc i tematów brak... To o pogodzie będziemy chrzanić??? Bez sensu.
Eee... Jadę do mojej przyjaciółki (fryzjerki) 19.08 żeby zrobić porządek z głową to nie będzie mnie 5h. :-):-):-) Dobre i to...

A no i chce mnie zabrać w sobotę na mecz Legii. Ale nie chcę zostawiać Niuni... Matka POLKA!!! :-D:-D:-D

reklama
No zasługują tylko skąd brać kasę na ten relaks? Tak mi się marzy choćby masaż u profesjonalisty... :sorry2::sorry2::sorry2: jeju... normalnie zciągnijcie mnie na ziemie bo bujam w obłokach... :-D:-D:-D

Elcia Ty się nie zachwycaj tak moim głosem bo się czerwienię ;-) Jakbym zaczęła śpiewać zmieniłabyś zdanie:-) Ba, Roland z Idola to pikuś przy moim śpiewie :-p

Sylwia
dużo zdrówka dla Marcelka :tak:

Paula, hmmm ten masaż u profesjonalisty brzmi kusząco ;-)
A jeszcze jakby wyglądał np. tak to może mnie masować non stop :-p
z4546569N.jpg

Edit: Narazie wyjca nie pożyczę, bo w końcu śpi:-D

reklama
Kasia ja pracowałam z taką babeczką masażystką. Niziutka (z 150cm ma) a parę w łapach taką że szok... Nawet ona mogła by zastąpić tego misia z foty... :-D:-D:-D
Marzymy, marzymy... Tyle nam przecież wolno... :-D:-D:-D

Do góry