reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

MAGDALENKA HEHE DOBRZE NAPISAłAS STEFKA WYMIEKłA :-):-):-)
ALBOOOOOOO
CZEKA AZ JA PóJDE SPAC BO ONA RZUCIłA FOCH NA MNIE:-:)-:)-:)-:)-:)-p

reklama
coś sennie się zrobiło....
no nic pozostaje pożegnać nocne towarzystwo...
do rana Kobietki

buzki.gif

No i dla najmłodszego z "Grudniaczków"

STO LAT ANTOSIU BUZIAKI 102

Ostatnia edycja:
Dzień doberek! A wy jeszcze śpicie??? :-D

Stefcia uwierz mi że ja miałam kota na punkcie kupna takiej opaski.:-) Przewaliłam do góry nogami wszystkie sklepy w mieście z dziedzięcymi ubrankami i nic.:sorry2: Już miałam w planach kupić takie gładkie materiałowe opaski, pozmniejszać je i podoszywać jakieś cudeńka z pasmanterii. Ale koleżanka jak była pierwszy raz zobaczyć Julę to kupiła komplecik. Jula jest w nim na zdjęciu. Spodenki takie bufiaste, bluzeczka i opaska... Więc tak to wygląda.
Stefanka H&M ma takie opaski ;-);-);-) Edytuję bo właśnie wyszukałam na Allegro.

Ale tu się temat piwny rozkręcił... hihihi... :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
dzien dobry la.. a nie tyl;ko dzien dobry
ja juz na nogach i sie ogarniam bo za 2 godz jedziemy na zakupy :tak::tak::-):-):-):-)
miłej soboty jak uda mi sie jeszcze wpasc to wpadne
STEFANKA jeszcze ci nie przeszło??????:-:)-:)-:)-(

dzień dobry

ANTOSIU KOCHANY STO LAT STO LAT:-):tak:

A u nas docka do dupy...nawet mi sie pisac nie chce...wogole jakos dzis mi sie nic nie chce....i humoru nie mam..
eeehh zajrze poźniej
milego:cool::cool2:

paula dawaj linka !!!!!!! dziewczyno !!!!!!!!!!!
elcia ja nie jestem takim potworem :)
no i mialyscie racje!! wczoraj komp wylaczony wczesniej!!
no i ja znikam bo chyba sie bujniemy do IKEA :)
pozdrawiam slonecznie!!
ANTOSIU STO LAT!!

Nocny marek dał mi pospać i dopiero niedawno się obudził:-) Wczoraj tak się cieszyłam słoneczną pogodą a dzisiaj znowu pada :-(

Antosiu wszystkiego najlepszego na pół roczku :-)

Miłego dzionka Dziewczynki :-)
Viki uśmiechnij się, złość piękności szkodzi ;-) Poza tym jak sama napisałaś na wątku zdjęciowym uśmiech Pabla poprawia Ci humor ;-)

reklama
Dzień Dobry!!!!
U nas nocka ok pogoda deszczyk nie pada ale jest pochmurno:tak::tak:
Dzisiaj w końcu idę na prażone a mały zostaje z wujkiem ciekawe czy wujek sobie poradzi;-):-D
Miłego dnia i lecę coś zrobić:tak:
A dziewczyny udanych zakupów życzę:tak:

Do góry