reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
aaa i weroniczka!!! mam nadzieje ze jutro zobaczysz dziewczynke bo wiadomo ze fajniej miec coreczke hehehhe :))

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!

Stefanka
! Kanapa superowa!!! A Gajunia jaka na niej kruszynka! :-D Ale widać że wygodna bo Mała jak królewna se siedzi... :-):tak::-);-):-):tak::-);-)
Grzechotka życzę wygranej! :-):-):-)

dzien dobry kochane
chciałam was poinformowac ze ja tez posadziłam dzrzewko i link wkleiłam takze szybko sie wpisywac bom nigdy w zyciu nic nie wygrała :tak::tak::-:)-p:-p
Stefanka sofa zaje....ta a Gajunia taka malusienka na niej łojoj
Paula witaj nie jestem zazdrosna ,poprostu tak napisałam hehe a z tymi zabkami Julci to jeszcze bedziesz miała ich dosc :tak::tak::tak:
Asmodis Monia witajcie dawno was u nas nie było zagladajcie czesciej:cool2::cool2:
PREZESIKU WITAJ W DOMCIU JAK FAJNIE ZE JUZ WRóCIłES DZIELNY Z CIEBIE CHłOP HEHE A TWOJA MAMA TAK SIE MARTWIłA WSZYSTKIE MODłY WYSłUCHANE I JUZ SERDUSZKO MASZ JAK WIELKI DZWON BUZIOLKI DLA CIEBIE

Elcia to był żarcik :-D:-D:-D ;-);-);-)
Viki racja :tak::tak::tak:
Dziewczynki! Odzywać się!!! Prawie dziesiąta!!! :-D:-D:-D:-D:-D

A mnie coś z rana w dole pleców połamało. :-:)dry: No i co??? :eek:
Głupolek wysmarował sobie plecki taką maścią rozgrzewającą (Neocapsiderm) a ona jest tak cholernie mocna że aż mnie piecze. Chyba sobie zaraz wygryzę plecy!!!:eek::eek::eek: Aaaaaaa...... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Już odczuwam, że Olisiek jest w domu :-) Dzisiaj dał mi czadu w nocy, bo się przyzwyczaił, że w szpitalu spał tylko pod kocykiem, a w domu wredna matka do śpiworka Go władowała, żeby się nie rozkopywał. Poza tym cały czas się wkurza na te swoje niedoszłe zęby. Już Mu się 3 miesiące wyrzynają i wyjść nie mogą. Najbliżej jest dolna dwójka:szok: Ma już tak poharatane dziąsło, że szok. Wygląda to tak jakby Mu te dziąsło pękało.
A tak wogóle to miłego dzionka dla Wszystkich i jeszcze raz dziękujemy za kciuki i dobre fluidki :-)

Dzień Doberek!!!!!
PAULA no cóż starzejemy się:-p;-):-)
KASIU ząbki pewnie już nie długo się pojawią:tak::tak:
STEFANKA krzesełko i sofa super:tak::tak:

Nocka ok,ale znowu upał:wściekła/y::tak:
Miłego dnia kobietki!!!!!

dzień dobry

my mjuz po morfologii wyniki popołudniu i idziemy z nimi do lekarza ale chyba wszystko jest ok
małemu właśnie zebrało się na śpiewy lezy i wyje do słoneczka chyba
jest tak gorąco już o 8 rano był upał a co będzie dalej ufffff:cool::cool2:na spacer to chyba o jakieś 4 wyjdziemy bo niewyróbka

ja dziś jeszcze muszę dokończyć pucowanie Kuby pokoju i pranie prasowanie przed wyjazdem no i troszke popracować trzeba bo się zaniedbuję kurde
no miłego dnia:-D

reklama
viki to byla taka zaczepka :) pewnie ze nie wiem jak jest miec synka chociaz J chce sie przekonac yyyyyyyyy
ciesze sie ze podoba sie kanapa. na zdjeciach wyszla bardzo duza, zreszta nie pasuje tu idealnie ale jak sie juz przeprowadzimy na wlasne ehhhh
elcia !!!! taktyka miala byc inna!!
przepraszam jesli kogos nie zaczepiam ale tylko pare slow chcialam napisac!!

Do góry