reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobry wieczór,

A mnie już nikt nie kocha :(((

Asmodis super że jestes i nie ma za co. Dobrze że dzieciaki już zdrowe. A Ninka tak jak pisze Weroniczka...ja wiem jak to jest bo moja siostra miała też ten problem ze starszym synkiem jak młodszy się urodził. Mam nadzieję że szybko jej przejdzie ten młodzienczy bunt ;)
Ucz sie ucz, zrób karierę i zamieszkajcie na swoim! Tego Wam bardzo życzę !

Ostatnia edycja:
reklama
Magdaleniu! Ja Cię kocham!!!!!! Hihihi... :-D:-D:-D

Tęskniłam za wami wszystkimi!!! :tak:
A i jeszcze spóźnione życzonka dla Tadzia i Ksawerka (z gratkami za ząbka) i aktualne dla Zakiego.

Elcia a co ty tak myślisz o tym że Ewelina chodzić nie może...
Ojjjj... Nie ładnie zazdrościć koleżance! Hehehe...
:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie !

No jestem wreszcie ... :eek:

U nas leci ... co ja mówię ... ZAPIERNICZA jak nie wiem co !!! Nawet nie mam kiedy coś na forum naskrobać, ale z ręką na sercu przyznaję, że jestem na bieżąco :) :tak:

Ostatnio coś Wiktor zrobił się bardziej marudny ... lekarka ostatnio mówiła, że ząbki lada dzień się pojawią bo ma już strasznie twarde dziąsełka (kurcze ... mam nadzieję, że nie jako jedyny wśród Grudniaczków mój synuś jeszcze nie ma ząbków:baffled: ...
W nocy się zrywa (bo gorąco :-(), mleka ani kaszki nie chce jeść ... tylko zupki babcine no i deserki wsuwa aż mu się uszy trzęsą ... ale to chyba to lato tak na niego działa ;-).

A poza tym ... jedziemy na wczasy !!!!! :happy2::happy2::-):-):happy2::happy2::rofl2::rofl2:
20 lipca wstępnie na 10 dni nad morze ... a jedziemy TU ...

http://www.dziwnow.net.pl/dziwnow_zdjecia.php

I już nie mogę się doczekać ... a z drugiej strony przeraża mnie ten wyjazd i tak daleka podróż (ponad 700 km) z tak małym dzieckiem !!!:confused: Już nie mówię o tym że chyba przyczepkę wynajmę na te wszystkie nasze klamoty bo ciężko się będzie zmieścić w samochodzie ( mimo że kombi mamy ...:-D he )

Cieszę się, że u Was Dziewczynki też się wszystko pomyślnie układa ,,,
Kasia super że Oliś już w domku ... no i
CAŁUSY DLA PREZESIUNIA Z OKAZJI IMIENINEK

I serdeczne życzenia dla wszystkich minionych Solenizantów a dzisiaj wielki buziak dla ZAKIEGO !!!!

To chyba tyle na dziś ... bo coś mnie brzuch pobolewa :-( ... chyba @ się zbliża :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę do wyrka .
BUZIAKI DLA NASZYCH MAŁYCH POCIESZEK :):)

Ps. Witam nowe Koleżanki :):)

Ostatnia edycja:
Monia! U nas na ząbki się nawet nie zapowiada! :no:
Ale cóż... Kiedyś się pojawią!
Fajnie że jedziecie na urlop! Wiktor na pewno będzie dzielny w podróży.:tak:;-):-)

Hej Mamuśki! jeden dzień przerwy miałam i już musiałam 40 minut nadrabiać!
Buziaki dla Zakiego!
witaj ponownie Asmodis!!!
Stefanka - dobrze że Gaja ma już to krzesełko, bo wątek kryminalny się zapowiadał :-)
Monia- dasz radę z podróżą, oby nie było gorąco. Wykładaj fotelik pieluszką tetrową i weź jakąś na zapas, bo będzie się strasznie pocił:-(, no i ciuszki na zmianę z tego samego powodu, no i pełno pudru żeby się nie odparzył..
A ja mam pytanie w związku z podróżowaniem. W piątek czeka nas dłuuuga podróż do Polski i doradźcie mi czy lepiej na wszystkie posiłki dawać mleko( z kaszką) czy tak jak do tej pory obiadki i owocki (mamy dwa inne posiłki niż mleczne). Boję się że będzie gorąco i mały za bardzo się odwodni, a wody czy soczków to Jaś pije minimalnie...?:confused::confused:

Daszka dzięki !!!
Ale z poceniem to nie powinno być kłopotu bo po pierwsze będziemy jechać w nocy, a poza tym mamy klimatyzację w aucie (choć trochę się jej obawiam i jak jedziemy z młodym to bardzo oszczędnie jej używamy ).
Bardziej mnie martwi jak i czy on będzie spał taki połamany w tym foteliku samochodowym ... bo nadal mamy ten mały wprawdzie do 18 kg ale na razie kupować większego nie zamierzaliśmy ...
A nic ... będzie dobrze !!!
Tak samo jak u Was ... podróż przebiegnie bezproblemowo ... dzieci przecież zwykle w takich sytuacjach potrafią zaskoczyć;-).

Jeśli chodzi o jedzonko to ja bym podała tak jak zwykle jada ... więc i zupkę i deserek w trakcie jakiegoś postoju ... ale to jest moje zdanie :)

No ... miałam iść spać ... a tu jeszcze w Galerii zdjęć nawklejałam ... zapraszam :)

Dobranoc Kochane :-)

daszka ja daję zawsze obiadek i soczki i herbatkę w podróży zatrzymujemy sie na każde karmienie a pije po drodze
Kuba bardzo liubi jazdę samochodem i zazwyczaj dużo śpi a jak nie śpi o się bawi patrzy przez okno a jeździliśmy już kilka razy 700 km w każdą stronę w sumie kilka tysiecy już zrobiliśmy:-D

reklama
zawsze w dzień jeździmy staramy się jak najwcześniej wyjeżdżać teraz jedziemy w sobotę do rodziców 7 h jazdy wyjeżdżamy o 7 rano żeby w taki największy upał nie jechać

i nie zapomnijcie zaglądać na nasze drzewka i zostawić znak pobytu
http://kraina.hipp.pl/?id=3407

Ostatnia edycja:
Do góry