reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
grzechotka jak tam drzewko?? bo ja sie zastanawiam czy te "odwiedziny" ktore sie licza do konkursu to ilosc otwarc strony czy komentarzy?? bo tak sobie pomyslalam ze wspolnymi silami mozemy wygrac nie jedna nagrode :))

Grzechotka to odważni jesteście...ja się boję upałów to po pierwsze, po drugie Wiktor bywa marudny więc boję się postojów co 10 minut...A z drugiej strony boję się, że Wiktor prześpi całą droge i sobie pozamienia dzień z nocą ... to byłoby okropne!
Więc wybieramy podróż nocą.

ha no właśnie ja patrzyłam na te drzewko co jest pierwsze w rankingu i tam dużo mamusia zostawia komentarzy heehh:-D

magda zawsze było wszystko dobrze a R nie lubi w nocy jeździć bo przysypia to bezpieczniej w dzień jeździć hehhe

Ostatnia edycja:
grzechotka ale nie wywalaj tego linka do drzewka to dziewczyny beda ci codziennie pisaly pare slow i zobaczymy czy wygrasz!! co wy na to??

dobra zgadzam się heheh:-D a co wpisujcie to potem wam pokażę co wygrałyśmy hehhe:-D

dobra ja idę w kimę bo jutro na morfologię z rana z małym muszę iść a tak sie rozleniwiłam że mi się watawać nie chce jak mały idzie spać to ja tez a potem przesypiamy godzinę naszą na pobranie i tak co dzięn heehh

dobranoc
wpisujcie sie wpisujcie hehhe dzięki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry