reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry
a ja nie moge spac :no::no:
Kasiu ciesze sie ze Olis juz wychodzi do domku super:tak::tak: buziaczki i usciski
witaj Agatko kochana ciesze sie ze wszystko u ciebie ok a Darusia sie nie przejmuj bo np ona ma juz zabki a inne dzieciaczki ich nie maja a siedza i tak w koło przyjdzie na nia czas pozdrawiam serdecznie
a jak sie nie myle to dzis nasz Zaki konczy 7 mc
STO LAT PRZYSTOJNIACZKU (pewnie jego mama dalej nie moze chodzic hiihi_:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
dzien dobry..
moj syn urzadzil sobie dzis zabawy nocą i prawił monologi...wiec spanie miałam do d....
poza tym rano dostałam pierwszą @ i zdycham...niby juz na nią czekałam bo zawsze to inaczej jak ona jest...i sie na nia czeka co miesiąc ..bo tak mialam zawsze stresa;-)ale juz mogłaby sie skonczyc:-p

echh musze sie wybrac na jakies zakupy bo jakos pusto w lodówce sie zrobilo..

milego dnia

witam dziewczyny :-) dobra nie bede sie upierac przy tym kubku ;-) w koncu mleko tez przez flache wypija ;-) u nas noc ok 1 pobudka ale za to godzinna :cool: no i rano o 6 koniec spania :no:

mykamy na spacerek :tak::tak:
milego dnia :cool2:

Hej dziewczynki.

Kacha super że już macie to wszystko za sobą. I że dziś wracacie do normalności;-);-)

Joasiu to w takim razie czekam na ciebie z herbatką:tak::tak::tak: I mówię serio. Jak będziesz mieć chwilkę to przyjeżdżaj.

A ja poszukuję kogoś kto zechce ze mną pojechać na wieś na wakacje. Sama się boję z chłopakami tam być mimo, że jest to rewekacyjne miejsce dla maluchów. Może któraś by chciała się wybrać??

Kiedykolwiek:tak::tak::tak::tak: byleby pojechać. Wiesz Viki tam dzieci mogą być cały czas na polu i nawet możne ja na podwórku przed domem same zostawić:tak::tak::tak:

weroniczka ja bym bardzoo chciala pojechac bo od dziecka cierpie na niedosyt wsi :) moja rodzina pochodzi z miasta i nie mialam za duzo okazji zeby byc na wsi. jako dziecko bardzo cierpialam bo czesc kolezanek na cale wakacje wyjezdzalo na wies do babci a ja na kolonie...
ale niestety J mnie nie pusci nigdzie samej :)
przepraszam ze wam wczoraj nie odpisalam wieczorem ale mam urwanie glowy!! z kolorami to grzechotka twoje zabawy zbyt skomplikowane (jednak dobrze zachowac ten pomysl na przyszlosc ) chodzilo raczej o przedstawienie kolorow i ich nazw po polski i angielsku i tak wlasnie zrobie ( tak tak jestem leniwa )
a na koncu witam serdecznie was w ten kolejny sloneczny dzien
a najbardziej witam Prezesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAKI a gdzie twoja mama??

reklama
Stefanka ja właśnie należę do tych osób które spędzały wakacje na wsi. Jak byłam nastolatką niecierpiałam tam jeździć a teraz to wręcz przeprowadziłabym się tam. Cisza, spokój i świeże powietrze. Zawsze tam odpoczywam bo Staś ciągle się bawi sam na polu i nie boję się, że coś mu się stanie. Tam nawet kanapka z masłem smakuje inaczej. Ach...

Do góry