reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Daszka gdyby nie Ty......Ksawery moc buziaków, wszystkiego co najlepsze!!!:tak::-)cmok,cmok;-)

Stefa a jaka ta sofa:confused:...no pokaż nam;-)

reklama
widze dziewczyny ze wy wszystkie tu sie dobrze znacie :-):-):-) a ja sie wcinam ha ;-);-) ale cóż zostało mi czytanie opisów dnia innych :tak::tak: nie ma szans na zadne wyjscie :wściekła/y::wściekła/y: dzidza szaleje a jak juz padnie to zostaje komp (o ile "mój" P. nie siedzi :angry::angry: ale dzis mecz wiec czas mam nieograniczony :-p:-p ) ewentualnie mycie naczyn :crazy: lub prasowanie :no::no: taki to juz los 20letniej kury domowej :-):-):-):-) pozdrawiam was wszystkie i jeszcze raz dziekuje za miłe powitanie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::blink::blink::blink:

:rofl2: Sofa pewnie będzie taka "pod Gajutka" - różowa:-p:-):-)

Diankus, jeszcze troszkę i tez będziesz się ze wszystkimi dobrze znała, bo tu sama elita intelektualna pisze... A Twoja córcia Aniela? Rzadko spotykane, ale ładne...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękujemy za życzenia :tak::tak::tak:
Już mi przeszło:-p;-) kac wyleczony:-p;-)
DIANKUS ja też się tak czułam a teraz bez BB nie u mnie żyć:tak::tak:;-);-)
STEFANKA no to udany zakup:tak::tak:pewnie jutro będzie wyprubowana:-p;-):tak:

:-Dsto lat Ksawery !!!!!!!

no hej wciąż nie mam nastroju na pisanie ale jedno dobre dostałam @ wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
miłego pisania jutro poczytam:-D

jakby ta elita intelektualna uważniej czytała to by wiedziała że lawendowa:-D

a i jeszcze jedno który mam wybrać
http://www.allegro.pl/item383992859_ubranko_do_chrztu_firmy_krasnal_a011_98_chrzest.html

czy to
http://www.allegro.pl/item384045263_ubranko_do_chrztu_firmy_krasnal_a006_68_chrzest.html
moz-screenshot-3.jpg
moz-screenshot-4.jpg

Ostatnia edycja:
Ksawery wybacz swoim roztrzepanym ciotkom i przyjmij życzenia z okazji ukończenia 6 miesięcy:-) Buziaczki dla Ciebie:-) Rośnij silny i zdrowy na pociechę swoim rodzicom

Dziewczynki ja już powoli się z Wami żegnam:-:)-:)-( Nie wiem czy dam radę zajrzec do neta:-( Mam zamiar aktywnie wykorzystac kazda minutkę moich wakacji:-) Ale za trzy tygodnie znowu będę Was nawiedzac:tak:

reklama
Do góry