reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefa za tydzien w domku z 3 pokojami i 2 łazienkami i pełnym wyzywieniem dla dwóch osób dorosłych, dwójki dzieci 6 i 8 lat no i pablo nic nie płaci wyniesie nas 3400. moze wynajmując sam domek gdzies indziej byloby taniej, ale tu mamy pełne wyzywienie gdzie sniadania i kolacje są w formie szweckiego stołu, i najwazniejsze jest duzo imprez dla dzieci, animacje dyskoteki, świetlica i rozne zabawy konkursy itp a to dla nas wazne by dzieciaki się nie nudziły.
poza tym dla dorosłych tez są bajery imprezowe, grile, kawiarnia, baseny podgrzewane sauna i duzo innych atrakcjii za ktore się nie placi, a korzystac z tego moga tylko ludzie z ośrodka, nikt z zewnątrz nie wejdzie tak ze super.

reklama
Viki super miejsce. No i w sumie to nie jest aż tak dużo jak wymieniłaś te wszystkie atrakcje. Fajnie będziecie mieli... No i na pewno tym razem nic nie pokrzyżuje waszych planów... Tego wam życze! :tak:

Asia w moim mieście są 4 kościoły ale jest nad nimi jeden proboszcz... :baffled::baffled::baffled:

Nikogo nie ma to idę spać!
DOBRANOC MAMUSIE GRUDNIOWE!!!

Ostatnia edycja:
viki no to fajnie sie zapowiada ale za ta cene tutaj mozna poleciec na wyspy kanaryjskie :))
no ja juz wrocilam z usypiania !!! HOp Hopp jest tu kto??

no i my z zakupów wróciliśmy
ledwo żyję...za przeproszeniem nogi mi do wiecie czego wchodzą ;-)
K. ma nowe sandały, ja dwie bluzeczki, wiktorek dostał czapusie i mini piłkę do kosza :-) no i mnóstwo pierdół

Stefanka jak ja zazdroszczę innym narodom że potrafią się bawić, urządzać festyny, imprezy. Kurcze za dawnych naszych niekochanych czasów komunizmu ldzie potrafili się lepiej zorganizować i bawić :dry:

Viki super miejsce na wakacje!
My jedziemy w ciemno, nie wiemy jak będzie. Domek z łazienką, trzy posiłki - 75 zł za dobę. Mam nadzieję ze będziemy mieć równie udane wakacje :tak:

No właśnie...nasi księża niereformowalni. U nas ślub cywilny dla koscioła nie ma żadnego znaczenia. Ale najważniejesze jest aby rodzice chrzestni byli "czyści" ;-)

Magdalenka - dzieki za linka ztą kaczuszką, o coś takiego mi chodziło!
Sylwia – szkoda z tym testem, ale nastepnym razem już pójdzie – zobaczysz! Ja właśnie zaczynam na nowo jeździć i mój mąz chyba osiwieje, ze już nie wspomnę jaki to stres dla mnie bo jeździmy z Jaskiem…
Paula, Magdalenka- dzięki z tymi pomidorami właśnie chcę zrobić mu zupke pomidorową z ryżem…
Paula – ja tez już gotuję Jasiowi obiadki, faktycznie są lepsze i chyba dzięki temu zjada ich dużo. A jeśli chodzi o chrzest, to my już mamy za sobą i „dzieki” co niektórym księżom bardzo źle wspominam całość, od załatwiania począwszy (też padło stwierdzenie że nie ochrzci Jaśka, a jak chcieliśmy na piśmie że nie ochrzci i z jakiego powodu to zmieniła się gadka) a na ceremoni skończywszy - było to przed mszą i trwało 7 (!!) minut razem z naszą komunią, a ksiądz był bardzo nieprzyjemny…. W każdym razie bądźcie twardzi – w końcu to nie Was mają chrzcić tylko dziecko
Viki – teraz to kurcze nie wiem z jakim wyprzedzeniem trzeba robić rezerwacje na takie okazje. Wychodzi na to ze rok to za mało, ale się porobiło
A ja chciałabym pojechac na wakacje, ale takie prawdziwe (a nie tylko do PL)…. A na razie nic z tego bo nie ma co z psem zrobić… nie ma nikogo komu mznaby podrzucić... a psy zawsze będziemy mieli, co gorsza kiedyś pewnie będą znowu rybki...czarno widzę wakacje...
Dobra dziwuszki lecę się poprzytulać, dobrej nocki!
I najlepsze życzenia dla Dareńki i Zosi na pół roczku!!!

Ostatnia edycja:
ja tez się kładę ale się nie poprzytulam bo r w niedzielę tak sie opalał że teraz ma poparzenie słoneczne bąble fuj i ruszać sie nie może czerwony i oparzony ale sam jest sobie winien:baffled::angry::-D

dobranoc

Grzechotka no to R ma swoją karę zaniegodziwość :-) A Tobie współczuje, bo znając naród męski masz drugiego dzieciaka z domu.

Daszka nie ma za co :-)
ach te nasze ukochane pupile...tez mieliśmy zawsze problem z psami i co wakacje jakaś ofiara musiała zostać z psiakiem...ciekawe - mój pies a nigdy to nie byłam ja :-D:-D:-D

reklama
Do góry