reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
uff ja tez wrocilam z zakupow :)
ale dzis jestem wymeczona! dzis dzieci mialy parade karnawalowa bo tu robia co roku otwarcie karnawalu i zamkniecie i jest wielka prada wieczorem a dla dzieci rano :) bylo super bo wszystkie szkoly ddelegowaly klase i kazda klasa przedstawiala jakas tematyke. byli wiec grecy antyczni (czyli my) zwierzatka, kosmici. smok chinski itd! ogolnie bardzo glosno bo ot o chodzilo zeby kazda szkola sie pokazala :)) cala parada wraz z tancerkami samby szla przez centrum oczywiscie polcja zamknela drogi, bylo powitanie szkol przez mera itd. goolnie wielka pompa czego sie wcale nie spodziewalam. szokiem dla mnie bylo ile ludzi przyszlo ogladac!!
no dobra nie zanudzam...
STO LAT DLA SOLENIZANTA !!!!!! WIKTORKU BADZ SZCZESLIWY I WESOLY!!!

o widze ze zanim ja splodzilam swoja wypowiedz to powstalo pare nowych :)
grzechotka ja schudlam 3 kg i obecnie zre jak kon :) ale ja mysle ze ta moja hustawka jest spowodowana hormonami bo jeszcze sprawy @ u mnie szaleja i tak samo szaleje moj nastroj itd :) wiecie jak to jest heheh raz sie kocham, raz nienawidze!!
aaa no i post pod postem !!!!!!!!!!! a co~!!!! i tak szefowa nas opuscila :(

PAULA ja też mam tylko cywilny i umnie księżulek dużych problemów nie robił tylko że przy drugim bąknął że przydał by się kościelny bo może być problem
A ja za chiny nie mogę schudnąć a odrzuciłam już słodkie i spacerki uprawiam a tu tylko kg zchudłam masakra

Ostatnia edycja:
Stefanka! Super że takie imprezy u was są :tak::tak::tak::-):-):-)

U nas to raczej niedoczekanie!!! Chyba że strajki, parady równości i inne burdy. To co nasi rodacy umieją najlepiej... Czyli negatywne zamieszanie!:baffled::baffled::baffled:

paula mnie sie to tez podoba. bo naprawde to tak fajnie zorganizowane. i co najwazniejsze, kazda szkola sie stara ale nie wychodzi w gre zeby dzieci mialy jakies np drogie stroje. najwazniejsze jest to zeby dzieci zrobily wszystko same. wiec to nie musi byc piekne tylko prawdziwe :)) powiem wam ze tu jest bardzo duzy nacisk kladziny na to zeby dzieci nie byly dyskryminowane ze wzgledu na kase czy jej brak. jak tylko nauczyciel uslyszy ze dzieci rozmawiaja o tym kto ma jakie buty to odrazu robi pogadanke o tym ze to nie jest wazne kogo na co stac. dlatego tez maja mundurki.

I to jest super... :-) Dzieciaki na pewno dobrze się bawią szykując sobie całą oprawę do takiej imprezki... Tylko pozazdrościć...
A u nas afera o mundurki była i co??? Mundurków jak nie było tak nie ma... :baffled: co za kraj!!! :baffled: Cóż możemy tylko ponarzekać...

Asia! Nasz proboszcz jest okropny. Niemal zmusza do ślubu. "Bo skoro nie mamy kościelnego to jak chcemy wychować dziecko w wierze katolickiej" :baffled::baffled::baffled: głupek!!!
Znajomi też byli po cywilnym, mają synka i poszli zamówić chrzest. A że mieszkali na kupie z rodzicami i dziadkami to postawili sobie malutki domek, bo ile można się gnieść. A ksiądz im powiedział " na chałupę was stać to i na wesele będziecie mieli... "
Tak to jest, małe miasto!:no:

Vikuś i znów sama... A na ile czasu tym razem??? No i napisz jak z tymi wakacjami, przez ten obsuw Valdiego??? Przełorzyłas termin czy jak??? :-):-):-)

no Valdi pojechał mna 6 tygodni,..wczasy musielismy przełozyc bo wraca dopiero 5 sierpnia i mam nadzieje ze tym razem nic sie nie przedłuzy bo wyjeżdżamy 9...
na szczescie udało mi się i jedz\iemy tam gdzie mielismy jechac.
jak zadzwonilam za pierwszym razem to pani powiedziala ze nie ma juz w sierpniu domkow..ale cos mnie tknęło po kilku dniach i zadzwonilam raz jeszcze i akurat jeden domek się zwolnił..tak ze przelozylismy tylko termin przyjazdu. ciesze sie bo mamy tam wplacone 1000 pln zaliczki i w razie rezygnacji nie odzyskałabym wszystkiego.
no a dla przypomnienia jedziemy tu:
Wczasy rodzinne nad morzem, domki i kwatery - ośrodek wypoczynkowy Magra

PAULA to rzeczywiście problem nie mają gdzie już nosa wkładać to się wszystkiego uczepią a u nas są trzy kościoły jak by mi nie ochrzcił to poszła bym do innego moja kuzynka tak zrobiła i nie było problemu a druga dała sporo do koperty i problemu nie było:tak::tak:
STEFKA to fajna taka imprezka:tak::tak::-):-)

reklama
viki i ile to was wszystko wyniesie?? mnie J tez namawia zeby gdzies pojechac na wakacje ale ja jak pomysle o podrozy to mnie dreszcz przechodzi!!

Do góry