Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
a ja mam pytanie, czy można dawać pomidora?
i jeszcze jedno: w jednym polskim filmie o dzieciach i tu w Uk w filmiku od Pampersa, widziałam fajną zabawkę - kula z przeżroczystego palstiku, w niej woda i zółta kaczuszka. Bardzo mi się to podoba i nie mam pojęcia gdzie to znaleźć. Nie spotkałyście czegoś takiego w sklepach?
Daszka chodzl Ci o coś takiego ?
FISHER PRICE - KĄPIELOWA KACZUSZKA (380955222) - Aukcje internetowe Allegro
Witajcie,
Wiktorku STO LAT !! USMIECHU i ZAWSZE DOBREJ ZABAWY !!
A jeśli chodzi o pomidora to Bobovita ma obiadek po 6 miesiącu z pomidorem, więc chyba można.
Sylwia, bardzo mi przykro z powodu testu!
Dla pocieszenia - (aż wstyd, ale co mi tam) zdawałm pięć razy i jeszcze nie mam prawa jazdy...jak na razie muszę się wyluzaować i ochłonąć..bo to było nie lada przeżycie dla mnie.
Ale już prawie czuję się na siłach żeby spróbowac ponownie (po trzech latach )
A Tobie życze powodzenia następnym razem!!
Kasieńko, jak tylko wrócisz od Olisia zdaj relację co tam u niego i ile juz babeczek na oddziale oczarował. No i przy następnej wizycie uściskaj go mocno ode mnie i Wiktorka! Koniecznie!
Co do kojca...to my mieć nie bedziemy raczej ze względów finansowych. Cociaż jakbym miała pewność że mi Wiktor w nim usiedzi to bym namówiła K. bez problemu na zakup. Ale dzieci są różne..Vikuś mówisz że Damian uwielbiał, a skolei (DOTA HELP - NIE WIEM JAK TO SIĘ PISZE ) Michał, syn mojej siostry nienawidził kojca, ani w ogóle żadnych ograniczeń. Więc nie stać mie w tym wypadku na ryzyko.
Stefcia, przeciez Gajutek taki grzeczniutki, a Ty chcesz jej taką brzydką niepodziankę sprawić i do więzienia wsadzić :-) żaruję oczywiście...czytałam gdzies że właśnie takie kojce są najlepsze...pod względem edukacyjnym dla niemowląt które staja się coraz bardziej mobilne.
A huśtawkę mamy pożyczoną taką maleńką - nic rewelacyjnego ale się nada. I uważam że to super urozmaicenie zabawy w domu dla malucha no chwila oddechu dla mamy .
Paula - Wasza huśtawka bombastyczna :-)
Ostatnia edycja: