reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a ja mam pytanie, czy można dawać pomidora?
i jeszcze jedno: w jednym polskim filmie o dzieciach i tu w Uk w filmiku od Pampersa, widziałam fajną zabawkę - kula z przeżroczystego palstiku, w niej woda i zółta kaczuszka. Bardzo mi się to podoba i nie mam pojęcia gdzie to znaleźć. Nie spotkałyście czegoś takiego w sklepach?

Daszka chodzl Ci o coś takiego ?

FISHER PRICE - KĄPIELOWA KACZUSZKA (380955222) - Aukcje internetowe Allegro

Witajcie,

Wiktorku STO LAT !! USMIECHU i ZAWSZE DOBREJ ZABAWY !!

A jeśli chodzi o pomidora to Bobovita ma obiadek po 6 miesiącu z pomidorem, więc chyba można.

Sylwia, bardzo mi przykro z powodu testu!
Dla pocieszenia - (aż wstyd, ale co mi tam) zdawałm pięć razy i jeszcze nie mam prawa jazdy...jak na razie muszę się wyluzaować i ochłonąć..bo to było nie lada przeżycie dla mnie.
Ale już prawie czuję się na siłach żeby spróbowac ponownie (po trzech latach :rofl2:)
A Tobie życze powodzenia następnym razem!!

Kasieńko,
jak tylko wrócisz od Olisia zdaj relację co tam u niego i ile juz babeczek na oddziale oczarował. No i przy następnej wizycie uściskaj go mocno ode mnie i Wiktorka! Koniecznie!

Co do kojca...to my mieć nie bedziemy raczej ze względów finansowych. Cociaż jakbym miała pewność że mi Wiktor w nim usiedzi to bym namówiła K. bez problemu na zakup. Ale dzieci są różne..Vikuś mówisz że Damian uwielbiał, a skolei (DOTA HELP - NIE WIEM JAK TO SIĘ PISZE :-D ) Michał, syn mojej siostry nienawidził kojca, ani w ogóle żadnych ograniczeń. Więc nie stać mie w tym wypadku na ryzyko.

:szok: Stefcia, przeciez Gajutek taki grzeczniutki, a Ty chcesz jej taką brzydką niepodziankę sprawić i do więzienia wsadzić :-) żaruję oczywiście...czytałam gdzies że właśnie takie kojce są najlepsze...pod względem edukacyjnym dla niemowląt które staja się coraz bardziej mobilne.

A huśtawkę mamy pożyczoną taką maleńką - nic rewelacyjnego ale się nada. I uważam że to super urozmaicenie zabawy w domu dla malucha no chwila oddechu dla mamy :-D.
Paula - Wasza huśtawka bombastyczna :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A jeszcze miałam zapytać
Elcia
...jak spanie Oliwki?? dala Ci już troszkę luzu?

I ciekawe jak Ewedja...
...pewnie z mężusiem teraz nie potrafią się sobą nacieszyć !
Oby szybko się odezwała bo mnie tu ciekawość zżera!

HALO DZIEN DOBRY
STO LAT DLA WIKTORKA
MAłA łADNIE NOCKE PRZESPAłA BO WCZORAJ ZABEK 1 SIE PRZEBIł A RACZEJ JEGO KAWAłEK I MAM NADZIEJE ZE TO JUZ KONIEC PłACZU:tak::tak::tak::tak:
A CO TYCH KOJCóW TO FAJNA SPRAWA TYLKO JA TEZ NIE MAMMIEJSCA NA NIE A NOI KASA KASA KASA:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
KASIU JAK WRóCISZ TO KONIECZNIE DAJ ZNAC CO TAM U NASZEGO PREZESIKA:-):-):-):-)
U NAS WIETRZNIE (pewnie Dota nasłała te wiatrzycho!!!!:laugh2::laugh2:)I ZE SPACERKU NICI:no::no::no:

Elcia Ty, Ty, Ty.....:crazy::crazy::rofl2::rofl2: u nas tez tak "sympatycznie" wieje.....

Magdalenka:-D:-D:-Drozumiem,że przemeczona jesteś....

Sylwia:-)

Halo Kasia!!! co tam????;-)

Wróciłam na chwilę do domu, żeby coś zjeść. Oliś już na obserwacji, wszystko jest ok tylko troszkę Mu temperatura skoczyła. Podobno to norma. Jestem normalnie padnięta.

Witam moje Kochane Kobietki!
Zmywam się drugi raz na spacerek.
Jula szczepienia zniosła ok. Troszkę popłakała ale miałam siostrę do pomocy i nie było tak źle!!! :-)

Daszka po 6 miesiącu Bobo Vita ma pomidorową zupkę.

Kasuila ciesze się że wszystko ok

Przyzybela wszystkiego najlepszego dla Twojego męża

Będę wieczorem!!! :tak::tak::tak::-D:-D:-D

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WIKTORKA
Dzień doberek!!!!
U nas nocka ok:tak:Pogoda upał i duszno:tak::tak::wściekła/y::wściekła/y:
Ja też myślę nad tym kojcem ale nie wiem czy się sprawdzi bo mój brzdąc to nawet w łóżeczku nie chce siedzieć tylko na ziemi:wściekła/y::tak:;-)a za huśtawką się oglądm ale takiej fajnej to nie ma w tej dziurze co mieszkam:wściekła/y::tak:;-):-)
PAULA huśtawka super szukam podobnej:tak::tak:
KASIU i co słychać u OLISIA?????
ELCIA no nareszcie ząbek się pojawił gratulacje:tak::-);-)
SYLWIA zdasz następnym razem ja też oblałam jak MAGDALENKA tylko 3raz uczyłam się na starych a weszły nowe przepisy i miałam to głęboko w ...... wiecie gdzie ale może na jesień spróbuje może:tak::tak::tak::-p
DASZKA tych kul to nie widziałam :no:
Miłego dnia kobitki:-):-):-):-)

Dota jak tylko pojawi się slońce to schowaj je do szafy i nie oddawaj nikomu:rofl2: W przyszłym tygodniu je wypuścisz:-p:tak:
A ja juz nie przejmuję się moją ranną porażką:-):-):-):-)
Byłam się odprężyc na zakupach:tak:

reklama
oooo nieee Dotka Ty trzymaj slońce na nasz przyjazd :-p:-)
Kasia to normalne że jestes wykończona - taki stres, obciążenie psychiczne. Niech sie Oliś trzyma i nie daje gorączce!
Joanna heh widzę że nie njestem osamotniona :baffled: ale w końcu sobie pojeździmy ! :-):tak::tak::tak:
Sylwia pochwal się co ciekawego kupiłaś??
Elcia mniam - smacznego !

A u nas na obiad pierogi...ruskie :-) jak dobrze że ktoś mi zrobił i przyniósł :-D:-D
Właśnie wróciliśmy ze spacerku ( słońce, lekki wietrzyk - pogoda marzenie :-) ) Sprawy na dziś pozałatwiane.
Wiktorek grzeczniutki - tak mówię cichutko żeby nie zapeszyć :-)
A po za tym tak mi jakoś błogo :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry