reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A to specjalny post tylko dla pół rocznego Gajutka

FTDC51-3747.jpg

STO LAT STO LAT
Bądź zawsze taka grzeczna i Kochana!!!
BUZIAKI

reklama
HUSTAWKA Huśtawka dziecięca TAKO !!!NOWOŚĆ!!! (388358896) - Aukcje internetowe Allegro

KOJEC

Kojec BREVI SOFT&PLAY GREEN FARM +zabawki+wysy (380952463) - Aukcje internetowe Allegro

stefanka my mamy drewniane lożeczko i maly jeszcze troche i glowe se rozbije...
kojec jest troche inny, ma siatke ze wszystkich stron i uchwyty do podciagania sie. przy damianie bardzo mi sie przydał , damian go kochał, mial tam pełno zabawek i mogl siedziec kilka godzin jak tylko mial mnie w zasiegu wzroku a ja byłam pewna ze nigdzie sobie nie pojdzie bo teraz pabla jak zostawie na kocyku czy rozłożonej kołdrze to 2 minuty i jest w zupełnie innym miejscu w pokoju..a ja mam o tyle stracha ze czasem lezy gdziej jakas zabawka damiana ktora mogłby wziąć do buzi itp. juz damiana uczulam na to ze musi sie pilnowac by wszystko zabieraz z podłogi, tak wiec kojec dla mnie bylby super rozwiązaniem... tez nie mam za bardzo miejsca na niego...ale co tam..gdzies go wstawie;-) chyba....

Witajcie Grudnióweczki :)

Na początek
Dla Kochanych naszych Półroczniaków
Gajuni, Pawełka i Kubusia
Wszystkiego najlepszego...
szczęścia i radości moc...
ciepłego słoneczka co dzień...
kolorowych snów co noc...
od Wiktorka i ciotki Moniki

Kasia
strasznie się cieszę, że operacja się udała ... kamień z serca spadł chyba nam wszystkim :tak:. Teraz życzymy Olisiowi szybkiego powrotu do zdrówka i gorąco całujemy :):):)

Jutrzenka życzę Wam udanego wypoczynku i pięknej pogody :):)

Ja tylko na momencik, bo opadłam już dziś z sił ... ten upał mnie wykańcza a i Wiktor w ogóle spać nie może bo mu gorąco ... a jak znów okna pootwieram to taki hałas z ulicy, że przy każdym przejeżdżającym samochodzie Wiktor z płaczem się budzi ,,, a tu LATO DOPIERO SIĘ ZACZYNA !!! :szok:

Poza tym mieliśmy dziś ostatnie ... wreszcie ... szczepienie :-(. Synuś był bardzo dzielny w przeciwieństwie do mamusi, której łezki w oczach stanęły :-( ... ale teraz spokój do 13 miesiąca ... uffff......

Na Dzień Ojca tatuś dostał wspomniany wcześniej kubek ze zdjęciem syneczka (jak odbiorę z naprawy swój komputer to wkleję zdjęcie) ... super jest !!!! Chyba sobie też taki zafunduję ...:happy:;-):rofl2:

A w niedzielę pojechaliśmy na wycieczkę do Inwałda koło Andrychowa do Parku Miniatur .... super miejsce ... gorąco POLECAM :):) ... wkrótce wkleję fotki w Galerii to same zobaczycie :):rofl2::-)
Są tam wszystkie słynne na świecie budowle tyle, że w mniejszych rozmiarach ... wieża Eiffla, Watykan, Biały Dom, Akropol, Sfinks, Krzywa wieża z Pizy i takie tam ... fantastyczna wycieczka ... tyle, że wczorajsze slonko i 32 stopnie w cieniu dały nam się ostro we znaki ... chociaż Wiktor miał cały dzień wręcz doskonały humor :rofl2:

No to tyle o nas ... :-p
Ale się rozpisałam :rofl2:
Spokojnej Nocki :):)

Jak dla mnie kojec to super sprawa ale ja też nie mam na niego miejsca:tak::tak:

A huśtawka to hmm, według mnie zbędna, no bo ile w ciągu dnia dziecko będzie się w niej bujało, przecież nie godzinami tylko powiedzmy pół godziny, a tyle to można na placu zabaw pobujac. Tylko niepotrzebnie miejsce zajmuje. Takie jest moje zdanie:-)

No właśnie. Zgadzam się z Tobą Sylwia.:tak: Takiej huśtawki mało się używa. I krótko jest przydatna, bo jest mała.
Ja jak już wspomniałam mam taką zamontowaną w futrynie i Jula, jak pracuję to się w niej buja,czasem nawet zaśnie... ale nie zajmuje miejsca. Zdejmuję ją z haków i rzucam na szafę... :tak::-)

sylwia na brak miejsca zawsze znajdzie sie rada - wieksze mieszkanie :)
jesli chodzi o hustawke to raczej kupie cos takiego jak ma Kasia ale tez sie zastanawiam i chyba poczekam az moja niunia zacznie sie nudzic tym co ma.
co do kojcow to wlasnie mam pytanie czy lozeczko turystyczne moze spelniac te funkcje??
bo ja myslalam ze trzeba miec cos takiego Mothercare Babyden playtent : mothercare

reklama
Stefanka jak najbardziej łóżeczko turystyczne spełnia rolę kojca... :tak::tak::tak:;-)
A co do tego linku co wkleiłas :szok::szok::szok: w życiu nie zamknęłabym dziecka za takimi kratami!!! No i te metalowe pręty :no::no::no: nieładnie to wygląda...

Uciekam spać bo rano pójdę jak zombi na szczepienie z dzieckiem...
KOLOROWYCH SNÓW MAMUSIE!!!

Ostatnia edycja:
Do góry