reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kochane, nie chcę zapeszać, ale operacja udała się :-) Oliś chwilę po operacji został odłączony od respiratora i oddycha samodzielnie:-) Zdjął sobie także maseczkę z tlenem i jest teraz tylko nawiewany tlenem przez taką rurę. Odzyskał przytomność, ale cały czas jest na morfinie. Niemniej jednak lekarze zadowoleni są z przebiegu operacji i stanu Młodego. Najprawdopodobniej jutro, jak wszystko będzie szło tak jak dotąd Oliś trafi już na obserwację, a przy dobrych wiatrach w niedzielę będzie w domu.
Podjął już także próbę samodzielnego jedzenia, ale niestety samo mleko za bardzo Mu nie podchodziło, widać, że chłopaczyna głodny, no ale niestety mleko z kaszką dopiero jutro dostanie.
Kurcze jestem padnięta, pewnie niedługo padnę, albo znowu będę przeżywać;-)
Trzymajcie jeszcze Kochane kciukaski, żeby jakaś infekcja się nie przypałętała, bo teraz Szef Wszystkich Szefów jest na takowe bardziej narażony.

reklama
kacha ciesze sie ze przyniosłas dobre wieści, i nadal trzymam kciuki. pogłaskaj olisia od nas. kurcze masz dzielnego syna:tak: i w 100% odziedziczył to po mamie:tak:

uffffff KASIU super wiesci trzymamy dalej kciuki nie puszczamy och dzielny tan Olis kamien z serca uffff trzymajcie sie kochani Kasiu ty tez jestes dzielna ;-):tak::tak:
buziaczki i tulance dla was

Jakie szczęście że operacja się udała:-):-):-) Oliś to super dzileny chłopak:tak::tak::tak:

Gajutku kochany mam nadzieję że wybaczysz mi że dopiero teraz a nie z rana. Życzenia spóźnione ale szczere:-) Rośnij silna i zdrowa w 100% odlotowa:-)

Weroniczka jak ja Ci zazdroszczę tych mdłości;-):tak::-p

Elcia do czego 201 dni?????? A z tą tęsknotą to miałaś chyba rację bo dzisiaj pokazałam mu Olowkę to zasnął od razu:tak::tak::tak:

A ja jestem skonana:wściekła/y: Znowu byłam na zakupach:szok: I muszę pojechac jeszcze raz bo nie kupiłam wszystkiego:-( Ale czasu mi zabrakło, trzeba było wracac dac dziecku kolację:wściekła/y::-p

Kasiula! Widzisz... Oliś to silne chłopisko! Nawet stwierdził że ten tlen z maseczki mu nie potrzebny... :tak::tak::tak: Kochany Prezesik!!! Ucałuj go od Julci i cioci Pauli!!!
Tak się cieszę!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Sylwia, a 201 dni to do porodu Weroniczki! :-):tak:;-) A co Ty takiego znów kupujesz Sylwuniu???

Jula mi padła ze spaceru i nie wiem czy się na kąpiel obudzi... Najwyżej rano ją umyję!!! :tak:;-)

reklama
kasiu suupeeerrrrrrr!!!
sylwia moje dziecko nic nie dalo bo jeszcze nie ma kieszonkowego zeby cos kupic i nie umie mowic ani chodzic to jak pojdzie do sklepu i powie co chce kupic?? ooo jedyne co J dzis dostal to z liscia w twarz i pociagniecie za wlosy :))
grzechotka ty sie tu nie wymigasz od dyzuru na forum!! prasowanie zostaw innym nich tez sie zabawia :))
paula na brudaska Julcie wychowasz :))

Do góry