reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia pewnie to głupio zabrzmi ale cieszę się:-):-) Teraz na pewno będziesz bardzo zestresowana ale oby do poniedziałku a potem to już tylko z górki:tak::tak: Bo to że Oliś będzie miał operację teraz oznacza tylko i wyłącznie to że szybciej będzie miał serduszko zdrowe:-)

Ewedja czekamy na fotkę:tak: wogóle jestem strasznie ciekawa jak Ty wyglądasz bo sie nie chwaliłaś jeszcze żadnym swoim zdjęciem:crazy: a na NK to słabo było widac:tak:

Ale tu się migających zdjęc namnożyło:szok::szok::szok: tylko nie rozumiem czemu Wy macie po 4 zdjęcia a mi wyświetla tylko 3:wściekła/y::wściekła/y: próbowałam chyba miliomn razy i nic:-:)-(

reklama
no pozwoliłam sobie zerżnąć migające fotki :zawstydzona/y::-):-D
Sylwia była opcja wstawienia 4 zdjęc to wstawiłam i są.
Spróbuj od początku jeszcze raz :tak:

Ewedja ale tak na pozegnanie mogłabyś nas obsypać jeszcze fotkami żebyśmy miały dużo do oglądania podczas Twojej mam nadzieję krótkiej nieobecności :tak::tak::tak:

sylwia raz wstawialam swoje zdjecie z Zakim na odpowiedni watek, nie patrzysz dobrze :))))

Ale chyba też z daleka zdjęcie:-) albo faktycznie nie widziałam:crazy::-(

Sylwia była opcja wstawienia 4 zdjęc to wstawiłam i są.
Spróbuj od początku jeszcze raz :tak:

Ja też miałam opcję 4 zdjęc a wyszły tylko trzy. Próboawałam wiele razy i wkońcu się wkurzyłam i olałam to.
Będę wyjątkowa bo jako jedyna z trzema zdjęciami:-p:-p

A mój mały leży właśnie w łóżeczku i próbuje usnąc. Muzyczka mu się w pozytywce skończyła to napierdziela ją noga żeby mu dalej grała:tak: Taki zdolny:tak: Niedługo sobie MTV włączy albo co.

no dobra pokaze sie wam ale lepiej nie pokazujcie moich fotek dzieciaczkom bo sie przestrasza,

zaznaczam ze fotki robilam sobie sama bo niestety nie ma nikogo w domu i nie mial mi kto zrobic a Zaki jeszcze nie umie :-:)-:)-(

pokaze wam siebie i 3 obrazki jak wygladaja moje wloski :tak::tak::tak:

a na odpowiedni watek wstawie wam jeszcze troszke fotek Zakiego zebyscie go szybko nie zapomnialy :tak::tak::tak:

Załączniki

• HPIM2058.JPG
    HPIM2058.JPG
    45,5 KB · Wyświetleń: 31
  • HPIM2055.JPG
    HPIM2055.JPG
    44,3 KB · Wyświetleń: 28
  • HPIM2048.JPG
    HPIM2048.JPG
    53,6 KB · Wyświetleń: 30
  • HPIM2049.JPG
    HPIM2049.JPG
    48,5 KB · Wyświetleń: 28
Ewelina, odważne te kolory, i takie mocno odznaczające się... :tak::-)

Kasia, nieźle Cię zaskoczyli tym terminem... Ale to dobrze, zaraz będzie po wszystkim :-) i serduszko będzie zdrowiutkie :tak::-)

Migające fotki u wszystkich PIĘKNE!!!

Jula już śpi od ponad godziny. Mąż ogląda mecz chyba, a ja tu ziewam. Moje dziecko mnie wykończy tymi pobudkami o 5 rano...:no::zawstydzona/y::blink:

Ewedja superowe włoski a buźka bardzo sympatyczna bardzo mi kogoś przypominasz :tak:

Kurcze zła jestem, bo mi Wiktorek usypia przy cycusiu ostatnio :baffled: no i znowu nici z samodzielnego uypiania w łóżeczku :no:

Pakuj się Ewelina, pakuj. Tylko nie zapomnij niczego :laugh2::-)

Madzia... tak zazdroszczę tego cycusia... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(
To były cudowne chwile... :tak::tak::tak:

Jula też po kąpieli często zasypia przy butli.

reklama
Ewedja fajne kolorki:-)

A Marcel się dzisiaj zachowuje jakby był po użyciu tych, no wiecie, tych nielegalnych:-p Rano miał standardową półtoragodzinną drzemkę. Potem jak byłam u koleżanki to kimnął na jakieś 30 minut. Obudził się o 13 no i tak jak zwykle o 15 położyłam go spac a on prawie dwie godziny fikał w łóżeczku i nie zasnął:szok: więc poszłam z nim na spacer w nadzieji że tam zaśnie a tu klops:szok: nie zasnął:no: jak byliśmy już pod domem to usnął ale w domu już się obudził więc spał jakieś 10 minut. Myślałam że jest mega zmęczony więc położyłam go do łóżeczka i wiece co? on dalej nie śpi:szok::szok::szok::szok: a to było już dwie godziny temu:szok::szok::szok::szok: Od godziny 13 spał zaledwie 10 minut:szok::szok::szok::szok:

Do góry