reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula ja jakoś nie czerpię radości z karmienia piersią. Jakoś lekko podchodziłam do sprawy karmienia, stwierdziłam że jak będę mogła karmić - super, a jak nie to nic wielkiego.
Przyznaję że to wielka wygoda. Ja jestem osoba wygodną i lubię szybkie, proste rozwiązania - no i tak cycusia traktuję.
Wiem że niektórzy uważają to za herezje, ale takie jest moje podejście i nie mam zamiaru się z tym kryć
Sylwia to co piszesz to wypisz wymaluj dzienne zachowanie Wiktora..no może plus wycie i rzucanie się w akcie buntu przed spaniem.

Ostatnia edycja:
Grzechotka witaj! Ale żeś się rozpisała!!! Gdzie byłas???:confused::confused::confused:

Madzia ja jeszcze pamiętam jak Juleńka podczas jedzenia tak słodko wzdychała:-D i mruczała z przyjemności.:laugh2: Zakochana byłam w tych dźwiękach.:-):tak: Przy butki tego nie robi :tak::-)
No i masz prawo mieć takie podejście do karmienia. Rozumiem i szanuję twoje zdanie :tak:;-):-)
Ja karmiłam dwa miesiące i pokarm mi zanikł... :wściekła/y::no::angry::crazy: niestety...
No ale cóż... do butli też się idzie przyzwyczaić :-):-):-)

ha już myslałam że mnie normalnie wyrzucili z forum bo się zalogowac nie mogłam nawet wejść na strone forum nie mogłam ale już pomocne rączki czarodziejskie sylwia i stefanka pomogły i jestem:-D
ale się zdenerwowałam poważnie tak se myślę a jak już nigdy nie bęe mogła wejść na tę strone co ja zrobię:baffled: R mówi że bardziej mi zależy niż jemu się wydawało że szlona jestem że się tak o forum wsciekam ale on nic nie rozumie facet jeden:laugh2:

Kasiu to bedziemy trzymać w poniedziałek kciuki z całych sił wszystko sie uda zobaczysz !!!!!!!!!!!

Magda oglądały dziś 2 osoby ale maja sie namyślić nic z tego chyba nie będzie już ne wierzę w takie cuda :((((((((( jak nie sprzdamy tegpo pie.....go mieszkania to ani wakacji ani nic kurde

Paula ja tez tęsknie do karmienia piersią lubiłam to bardzo się odprężałam przy tym zawsze karmiłam na leżąco i często zasypialiśmy oboje przy karmieniu :)))) tez bym pokarmiła

a właśnie leci mi czasem mleko z piersi a już 2 miesiące nie karmię nie mocno raczej kropelki jakto zatrzy,mać???

Ostatnia edycja:
hehe Grzechotka ja rano to samo miała na zamkniętym i już myślałam że juz nie mam dostępu :-:)-(
ale na szczęście problem minął
:-):-):-)

Grzechotka ja miałam tak dzisiaj rano. Zawsze przy kawce zaglądam na BB a dzisiaj R zabrał mi kompa. We mnie aż się gotowało w środku:szok: Myślałam że zaraz mi para uszami pójdzie:szok::szok: I stwierdziłam że źle ze mną:tak:

A ten dalej nie śpi:szok::szok::szok::szok::szok:
Magdalenka najśmieszniejsze jest to że Marcel wogóle nie płacze tylko się śmieje cały czas:szok::szok::szok::szok:

hehehhe R do mnie mówi to zjadz sobi inne forum
ja mu na to że chyba go porąbało że przecież to wsumie nie o forum chodzi a on do mnie to powiedz wszystkim żeby z toba przeszły hhehehehheheh:-Dgłupiutki

ewelina kurcze talk sobie pomyślałam że widze cię po raz pierwszy zawsze tylko zakiego zdjęcia są a ciebie nie ma
czy ktoś widział wcześniej ewelinę??????

czy ewelina to jest jescze z nami???

A mój Wiktorek ostatnio jest jakiś mało radosny...przy mnie
Jak K się z nim bawi to rechota i piszczy ja ja się pojawię na horyzoncie to zaraz kwęka i chce na rece jak go nie wezmę to zaraz jest ryk straszny....no i przez cały dzien jak jest ze mną nie chce się bawić tylko na ręce na ręce....a co ciekawe nigdy tak nie było :crazy:

Dobra spadam spać, bo o 5 pobudka! Mała sadystka będzie mnie kopała i szarpała za włosy... :baffled:
Grzechotka to rozumiemy się, widzę... :-) A mężuś dobry... Znajdź sobie inne forum... hehe.. drugiego takiego nie ma... :tak:;-):-)

Ewelinko jak by Cię już tu jutro nie było to:
Życzę Ci szczęśliwej i przyjemnej podróży z Zachariaszkiem. No i dużo szczęscia z wytęsknionym mężem, tylko nie szalej żebyś nas nie zostawiła dla np. marcóweczek 2009 :-D:-D:-D no i skołuj szybko internet... :-D:-D:-D będziemy czekały!

DOBRANOC!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
grzechotka jestem jeszcze z wami ale caly czas probuje sie pakowac, ale tak niesamowicie boli mnie gowa ze az mi sie chce wymiotowac, zaraz umre chyba :-:)-:)-(

ja raz jedyny wstawialam swoja fotke z Zakim, no ale ze ja nie jestem fotogeniczna to nie wstawiam swoich fotek :tak::tak::tak:

paula dziekuje ci bardzo za zyczonka, ja nie wiem jak bez was bede zyla, chyba zaloze ten internet wczesniej niz mi sie wydaje :)))))

Ostatnia edycja:
Do góry