reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mój mały już śpi od godzinki:tak:ciekawe czy prześpi całą noc:-p:-)
MAGDALENKA mój robi to samo:tak:zaraz ręce i finito śmieje się z K że mały ojca nie poznaje i że za mało z nim czasu spędza:-p:-p;-);-)a on zaraz oburcany:wściekła/y::tak:
KASIU trzymamy kciuki:tak:
EWEDJA super fryz:tak::tak:;-)

reklama
Joasiu, u Wiktora to jest dośc dziwne bo dopóki mnie nie widzi to jest przeszczęśliwy ja się pojawiam i robi akcję :wściekła/y::wściekła/y: i robi tak przy K. przy babci i przy mojej siostrze. I kurde jestem zazdrosna bo z nimi się bawi a ze mną tylko na rękach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Magda mój tez marudzi drze się jak jest ze mną a jak R przyjdzie tyo śmieje sie i grzeczny tak jest jak nigdy myślę że naszed zieci są juz po prostu znudzone całe dnie z mamą:-D

Magdalenka ale z Tobą są przytulaski, więc to też fajnie:-) Jak tylko Cię zobaczy to chce poczuc bliskośc mamusi:-)

Ewedja ja już tęsknię:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Grzechotka "inne forum" hehehe żartowniś

Marcel dalej nie śpi:szok::szok::szok::szok::szok: ale chyba już za chwilke uśnie, bo już mały odjazd ma:-):-) Huurrrrrrrrrrraaaaaa:-):laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D

Hej Dziewuszki :)

Jestem dziś z siebie dumna ... :zawstydzona/y: ... he ... byłam w pracy, po pracy zrobiłam duże zakupy, w domu sprzątnęłam łazienkę i kuchnię, ugotowałam z Wiktorkiem botwinkę i bigosik ... aaaaa pranie jeszcze zrobiłam, i nawet na spacerek z synusiem zdążyłam iść !!!! :szok::szok::-);-)
Ha ... i właśnie pedicure sobie skończyłam robić i na BB zaglądnęłam ... niesamowite ile rzeczy dziś zrobiłam !!! :rofl2::happy2:;-)

Kasia wyobrażam sobie jak się denerwujesz, ale również uważam że to dobrze, że tak szybko ta operacja ... pomyśl jakbyś się zadręczała gdybyś miała jakiś odległy termin ... a tak ... nie zdążysz :tak:
A poza tym WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !!!!
Trzymamy za Was kciuki i modlimy się za cudownego Olisia :):)
Ucałuj Go proszę od nas :):) :-)

Ewedja życzę Wam spokojnej podróży i ... samych wspaniałych chwil w Italii wreszcie z mężem :):)
Czekamy na Ciebie :-);-):-)

Kurcze Dziewczyny ... to macie niezłe jazdy z dzieciaczkami, ale to pewnie wszystko wina ząbków :crazy::baffled: ... u nas odpukać ... nadal cisza :happy:;-)
Poza tym Wiktor jest taki słodziutki, że normalnie brak mi słów :zawstydzona/y:. Gdy wracam z pracy on tak strasznie się cieszy na mój widok, że jeszcze przynajmniej przez godzinę ja płaczę prawie ze śmiechu z niego ... po prostu SAMA RADOŚĆ !!!

A odnośnie pracy ... od poniedziałku zaczynam pracę na własny rachunek, koniec szkolenia :szok: i trochę się tego obawiam ... ale cóż ... DAMY RADĘ :);-) ... musimy ... :)

No i zastanawiamy się nad urlopem, bo tak ... mnie teraz będzie ciężko wziąść urlop, może we wrześniu, a Ł znowu choć pracuje od kwietnia dopiero w tej firmie i nie będzie miał jeszcze 10 dni urlopu we wrześniu nie dostanie bo wtedy mają dużo roboty i wakacje są luźniejsze ... i co tu robić ???
Dodam że miejsca też jeszcze nie wybraliśmy :baffled: .....
Aaaaaaa ... co tam ....zobaczymy ;-)

Dobra Mamuśki ... spadam ... miłej nocki życzę :)
Buziaki:)

Monia jestem pod wrażeniem - ile dzisiaj zrobiłaś !
Dasz na pewno radę :tak::tak::tak:
Kto jak kto ale my mamy Grudniaczków zawsze damy rade :-):-):-):-)

A co Wy tak skromnie dzisiaj do tego forum podchodzicie ???
Bo ja się udzielam ??? :angry::rofl2:

no wlasnie ja tez nie rozumiem dlaczego tu dzis tak cicho, pewnie dlatego ze dziewczyny juz placza ze mnie przez pewien czas nie bedzie :))))))

nie mam stresa, to w sumie juz 4 raz bede leciala sama z Zakim, najlepsze to jest to ze nie jestem jeszcze spakowana do konca, bo boje sie zeby nie zabrac za duzo kilo :))) bo pozniej za jedno kilo musiala bym placic 40 zl, a moge zabrac tylko 20kg

reklama
Do góry