reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Nie wiem Grzechotka...:-D Moje klientki czasem aż mruczą z przyjemności przy myciu,:-D a sobie nie umiem tak przyjemnie umyć głowy. Ale jak sama idę do fryzjerki to aż mnie ciarki oblatują... :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Ta dziewczynka pewnie od początku miała tak duże problemy z serduszkiem

Grzechotka Dominisia była dopiero po pierwszej operacji założenia bandingu, to wydaje się pozornie łatwe, to dopiero wstęp do właściwej operacji. Wszystko przebiegało ok i gdyby nie nasza polska służba zdrowia...
Nie potrafię tego ogarnąć...

Wszystkiego naj, naj dla Juleńki :-)

Kasia w takim razie nie wiem co powiedzieć:baffled:

Paula ależ ja jestem teściowa no normalnie wstyd

oczywiście sto latek dla Juleczki
11712seaotrje04.gif
kwiatki od Kubusia

http://www.fotosik.pl/moje_albumy.php

Ostatnia edycja:

urodziny42.gif

Juleńko Buziolki Dla Ciebie Z Okazji Połówkowych Urodzinek
Dzień Dobry:-):-):-)

Kasiu głowa do góry, będzie dobrze bo musi być dobrze

Grzchotka ale dałaś plamę:-p:-p:-p:-p Kuba Kiedyś wpierdzieli Ci za to, zobaczysz:-p:-p:-p

uuuuuuu już się boję on mnie po rekach będzie całował że mu taką żone załatwiłam:-D:-D
a wiesz że już nawet leje matke jak mu się nie podoba że ona mu spać karze iść:-D

Witam.

U nas dziś dzień marud. Jeden i drugi od samego początku dnia tylko marudzą i marudzą i nic im nie pasuje:crazy:

Kasiu smutna historia:-:)-:)-:)-(

Juleńka wszystkiego dobrego od bbcioci i jej marud

reklama
Grzechotka, to ładnie sobie Kubunio mamusię szkoli... :-D:-D:-D

Ja już powiesiłam pranko, ale coś mi się z pralki kopciło pod koniec prania :baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy:
no to upsss... ciekawe co tam się stało???:szok::no: i co na to stary powie???:szok::no:

Ciociu Sylwio i ciociu Weroniko z marudami! Dziękujemy :-):-D

v gx rhn n gb nnm b rtuy uyygu vc2qr4vfdddcvxrdg54rfwSZ xs vxvo;scxx xc vce d c gc rdfvbzd yg ygvg
To Julcia wytłukła na klawiaturce dla swoich cudownych cioteczek! hihi...

Do góry