reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
czy można ustalic sobie jakiś srót czy trzeba zawsze przez ustawienia wchodzić ????

CO TO MA ZNACZYĆ WSZYSTKIE SPAĆ POSZŁY??????????

Ostatnia edycja:
NO BO JUŻ MYSLAŁAM......:-)
ale mnie dziś R wkurzył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dostałam maila od szefowej ze szkoły że jest gril na zakończenie roku i czy chce przyjść więc się pytam czy nie będzie problemu jak pójdę a on mi wyrzuty że on sobie sam nie poradzi że ja na imprezki chce sobie chodzić że najpierw to musze wykąpać nakarmić uśpić i jeszcze sama sobie taksówka wrócić i w ogóle to jak jak chce wyjść to on też sobie z chłopakami na imprezkę pójdzie
nosz kurde ja od półtora roku nigdzie nie byłam a on co chwila na jakieś piwka skacze z kumplami zamiast powiedzieć idz i baw się dpbrze bo nigdzie przez tyle czasuy nie byłaś to on jeszcze wyrzuty i warunki mi stawia
ale zła jestem:angry::angry::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

Kochane, mam dzisiaj mega doła :-( O 22:56 czasu polskiego odeszła Dominisia z ZD po ponad miesięcznej walce o życie. Miała niespełna 5 miesięcy. Wszystko z winy lekarzy, na ponad 4 minuty zatrzymała się Jej akcja serca, a oni tego nie zauważyli i to wszystko na oddziale kardiologii CZD w Warszawie. Od środy były znikome sygnały pracy mózgu, a dzisiaj Dominisia walkę przegrała:-( Wyję z bezsilności. Módlcie się za Jej duszyczkę [']['][']...

hhehe mnie by J w zyciu nie zezwolil samej isc! na impreze bez niego?? zreszta on jest domatorem wiec jak go chce gdzies wyciagnac to zawsze ma problem!!
o rany kacha co za potworna wiadomosc...

Kasia:-:)-:)-:)-:)-( Dominisia
[*]
[*]
[*]
Brak słów:-:)-:)-:)-(

Z imprezami to u nas jest tak, że R puszcza mnie bez problemu, ale ja wtedy nie umiem się dobrze bawic bo mam wyrzuty sumienia , że Go samego zostawiłam:rofl2:

reklama
Do góry