reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden miesiąc więcej!

Buziaczki dla Oliwci, Krzysia, Adasia i Eryczka

Witam wszystkie mamusie i dzieciaczki.

Kurde tyle piszecie ze ledwo w pracy nadazam z czytaniem :-D:-D:-D:-D:-D a co dopiero z pisaniem. Nie daje po prostu rady.

Ja juz odliczam dni do wyjazdu. Dzis kupilam wszystko co musze wziac malemu tzn mleko soczki zupki kaszki pieluszki. Mialam robic liste co mam wziac ale jakos nie mam weny. Kurcze ciekawe czy bedzie pogoda, zeby chociaz nie padalo.

I nawet nie pamietam o czym pisalyscie, wybaczcie ale nie bardzo mam czas bojuz mi dnia brakuje. Dobrze ze chociaz poczytam sobie w pracy co piszecie bo bym z pekla z ciekawosci co tam u Was.

Maly wlasnie zlapal drzemke przez kapaniem wiec mam chwilke zeby do Was cos naskrobac.

POzdrawiam, Caluski przesylam

reklama
stefanka miłośniczką od pierwszego odcinka teraz na tvn 7 leca powtórki ale ogladam nawet powtórki bo uwielbiam:-D

ja tez sprzatam na bierząco więc z zasady tylko odkurzanie przetrzeć kurze i mycie podłogi a to szybciutko ale czasem jak mi się nie chce sprzątać to aż trudno się zabrać teraz mnie okna zapraszają ale jakoś weny nie mam:laugh2:

idę oglądać m jak miłość może uda mi sie pilota przechwycic:-D

Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- macie o jeden miesiac więcej!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH JUBILATOW :))))

Ocho, całe zoo idzie do naszych solenizantów:-p:-p:-p

Elcia tam można było załączyc 4 zdjęcie a mi wyświetliło tylko 3:-:)-:)oo::sad::hmm::oo2::growl:

Ostatnia edycja:
he grzechotka ja ogladalam wszystkie odcinki i serie :) a na tvn7 tez ogladam plus codziennie jak dziecko klade i karmie to na e4 angielskiej ogladam :)
nooo sylwia widze ze jasnowidz z ciebie :)

ale akcja co dziewczyny normalnie aż cała na szpoilkach siedze co dalej heheheh:-D:-D:-D:-D:-D ja myślałam że gorzej on wchodzi a ona we krwi ze sztyletem w sercu leży:laugh2::laugh2::laugh2:

Witajcie Kochane Mamuśki:)

Na początek ...
Serdeczne życzenia
dla wszystkich dzisiejszych i minionych kochanych Solenizantów

Sto lat!!!!

Widzę że i Jutrzenka nie wyrabia z czasem ... może za jakiś czas dojdziemy do wprawy i tak sobie zorganizujemy dzień, że będziemy częściej wpadać na BB ... kurcze, tak mi się tęskni za Wami :zawstydzona/y:
Stefanka za Tobą też, słyszysz ?? :-)

Na dodatek znów zepsuł się nam komputer i teraz siedzę na pożyczonym starym trupie ... :angry::angry::angry: ... ale lepsze to niż nic :crazy:.

W pracy szał, w domu szał ... dobrze że Wiktor chociaż grzeczny :-).
Widziałam że poruszany był temat teściowej ... Elcia ... to jest nas dwie!!! Tyle dobrze że z nią nie muszę mieszkać , ale i tak potrafi nieźle namieszać ... brrr ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tak mi narobiłyście smaka tymi hamburgerami wczoraj że właśnie wszamałam dwa ... i podnieść się nie mogę :-p:happy::-D

Aaaaa ... Paula ... zauważyłam że nasi mężowie mają bardzo podobne upodobania ... nie dość że zapaleni wędkarze, to jeszcze lubią jeść takie paskudztwa, których bym nie tknęła choćbym z głodu umierała ... ale gotować, też gotuję :baffled: ... żołądki, ozorki, serduszka, golonkę i takie tam ... on to woli niż kotlety!!!! Bleee....

No i witam nowe Mamusie ... :-):-):-)
Moniska ... współczuję tych kłopotów z oczkiem!
Jeśli dobrze pamiętam to pisałaś, że Twój mąż jeździ tirem w Irlandii i masz go w domu codziennie ... mój też jeździ tirem, ale po Polsce no i nie ma go cały tydzień ... ale to jest właśnie nasza polska rzeczywistość :crazy:

No nic ... spadam do kąpieli i lulu ...
A może jeszcze meczyk pooglądam (swoją drogą niezła lipa z tym naszym występem na Euro :baffled::-:)crazy: ... popisaliśmy się, nie ma co !)

Dobra ... buziaki dla naszych grudniowych Perełek :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
heheh grzechotka ty masz jakies czarne mysli :) no a w na wspolnej ewa znowu ma amanta!!
zaraz kryminalni a widzialyscie wczoraj ta magde s u szymona jak byla?? okropna. a no i ogladajcie dzis kube w bo bedzie czeslaw spiewa!!

Do góry