reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Chyba Elcia poszła na spacerek....ach...załatwiłam Jej to słońce,niech ma:tak:

co robicie pysznego na obiadek???:confused::confused:
ja nie mam czym sie chwalić,kupiłam gotowe pulpety.....ale mąż nie musi wiedzieć...heheh....;-)

Paula nu nu nu.....;-)

Ja gotuję mężowi żołądki w sosiku koperkowo- śmietankowym.
Ja tego nie tknę ale maż wcina ze smakiem... I robię na wyczucie bo nie spróbuję tego :-D bleee :baffled:

Moniska napisz jak po lekarzu...

Elcia wyszłaś na spacrerek? :-D

dziewczyny mam dla Was suuuuuper zagadkę-
co to jest???????????????:rofl2:
(odpowiedz może potem......)
wierzę w waszą pomysłowość, inteligencję.....

546d89caa7e8d57bmed.jpg

Dota nie mam pojęcia co to może być ale strzelę a co mi tam: fragment krzesełka do karmienia Krzysia:confused::confused:

U nas dziś na obiad tradycyjny schabowy z kapustą i ziemniaczkami:tak::tak::tak: Dawno nie robiłam takiego obiadku:blink::blink::blink:

A ja nie kupiłam mleczka dla Tadeuszka bo nigdzie nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie w Krakowie kupić wyczyn. Mąż będzie musiał po pracy podjechać do Reala bo tam mają a Tadeuszekj będzie się musiał zadowolić posiłkami bezmlecznymi:confused::confused::confused:

Weroniczka:szok::szok::szok: no proszę pierwszy strzał i celny.....tak to krzesełko, które składam już od 2 godzin i tak wygląda.....:tak::-D

no kurde nie radze sobie z tą techniką.....tak więc czekam na męża. już widzę jak mnie wyśmieje....no ale tak właściwie to nie można być dobrym we wzystkim...heheh:-D:-D:-D

Dota nie na darmo ma się tą brązową odznakę w strzlectwie;-);-);-) A strzał był celny dlatego że wiedziałam że masz dziś rozkładać krzesełko;-);-);-);-)

reklama
Weroniczka:-):-);-)

Paula ale specyfiki robisz na obiad.....tylko co to za kucharka, która nie próbuje własnego dzieła....:baffled:Ale Twój mąż z Tobą dobrze:tak::tak::tak:

Do góry