reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Chyba Elcia poszła na spacerek....ach...załatwiłam Jej to słońce,niech ma:tak:

co robicie pysznego na obiadek???:confused::confused:
ja nie mam czym sie chwalić,kupiłam gotowe pulpety.....ale mąż nie musi wiedzieć...heheh....;-)

Paula nu nu nu.....;-)

Ja gotuję mężowi żołądki w sosiku koperkowo- śmietankowym.
Ja tego nie tknę ale maż wcina ze smakiem... I robię na wyczucie bo nie spróbuję tego :-D bleee :baffled:

Moniska napisz jak po lekarzu...

Elcia wyszłaś na spacrerek? :-D

dziewczyny mam dla Was suuuuuper zagadkę-
co to jest???????????????:rofl2:
(odpowiedz może potem......)
wierzę w waszą pomysłowość, inteligencję.....

546d89caa7e8d57bmed.jpg

Dota nie mam pojęcia co to może być ale strzelę a co mi tam: fragment krzesełka do karmienia Krzysia:confused::confused:

U nas dziś na obiad tradycyjny schabowy z kapustą i ziemniaczkami:tak::tak::tak: Dawno nie robiłam takiego obiadku:blink::blink::blink:

A ja nie kupiłam mleczka dla Tadeuszka bo nigdzie nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie w Krakowie kupić wyczyn. Mąż będzie musiał po pracy podjechać do Reala bo tam mają a Tadeuszekj będzie się musiał zadowolić posiłkami bezmlecznymi:confused::confused::confused:

Weroniczka:szok::szok::szok: no proszę pierwszy strzał i celny.....tak to krzesełko, które składam już od 2 godzin i tak wygląda.....:tak::-D

no kurde nie radze sobie z tą techniką.....tak więc czekam na męża. już widzę jak mnie wyśmieje....no ale tak właściwie to nie można być dobrym we wzystkim...heheh:-D:-D:-D

Dota nie na darmo ma się tą brązową odznakę w strzlectwie;-);-);-) A strzał był celny dlatego że wiedziałam że masz dziś rozkładać krzesełko;-);-);-);-)

reklama
Weroniczka:-):-);-)

Paula ale specyfiki robisz na obiad.....tylko co to za kucharka, która nie próbuje własnego dzieła....:baffled:Ale Twój mąż z Tobą dobrze:tak::tak::tak:

Do góry