reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
(Sylwia może jeszcze pamietasz-do Alfy;-)...)

Ach, pamiętam, pamiętam.....Ale juz niedługo:-D:blink::happy2:

co robicie pysznego na obiadek???:confused::confused:

A my dzisiaj mamy smażonego łososia i sałatę lodową ze śmietanką, ogórkiem i rzodkiewką:tak::tak: Pyszności:tak::tak:

Elcia ale masz fajny bajer wstawiony do opisu:tak: Wow :shocked2::blink: Też muszę taki sobie sprawic:-);-) Pozwolisz, że zgapię Twój pomysł;-)

ach juz jestem
Paula na spacerku byłam łaskawa P Dota dała nam słoneczka troszke i to na serio:tak::tak::-:)-( a co do obiadku no to zeczywiscie dobrze ma ten twój R (i tu gafa bo zapomniałam jak ma na imie wybacz jesli sie pomyliłam)
Dota dziekuje bardzo za te słonce kochana jestes ;-);-);-);-);-)a czemu jaz mi zabrałas ta sliczna pogode daj jej jeszcze troszke niech T pójdzie jeszcze z mała
pllllllllllllllis!!!!! wraca o 18 takze tak 18,30 poprosze pogode :-):-) a na obiadek schabowy z frytkami i gyrosik do tego mniam mniam(dzis mija 7 lat jak jestesmy razem i tak cos mnie tchneło zeby dobry obiadek zrobic hihi)
Sylwus a prosze bardzo sciagaj sciagaj smiało potem jeszcze cos wkleje w galeri
Stefcia a co ty tak szybko sie meczysz???????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
myslenie cie meczy? ło bozie co to sie narobiło ze Stefcia nasza???///

Stefanka krzesełko śliczne:tak: zupełnie jak Ty i Twoja córka;-):-p:-D ale teraz posłodziłam;-):rofl2:
Przyjrzyj się zdjęciu Oliwii w Elci podpisie to zobaczysz o jaki pomysł chodzi:tak:

elcia mnie myslenie zawsze meczylo :) dlatego jestem juz taka zmeczona zyciem hehe
ale zaraz jak posprzatam to mi sie lepiej zrobi :)
oo kurcze sylwia dziekujemy za komplementy ( Ja Gajutek i Krzeselko ) !! no ty to wiesz jak poprawic samopoczucie :)

hej my już w domku po obiadku i spacerku
mały siedzi i marudzi jak zwykle o tej godzinie zresztą on ma wbudowany zegarek przychodzi 18 i zaczyna sie marudzenie:baffled::angry:

ja też se zgapię te fajne bajerki ze zdjęciami heheheh

sylwia mam nadzieję że zostawiłaś trochę tego łososia dla koleżanki grzechotki zara bedę

stefa ciężka praca co ???/ widze że nic nie uzbierałaś na pomoc domową i sama musisz zaiwaniać coż takie życie :-D:-D:-D

no idę ogladac przyjaciół buziak

reklama
A ja potrzebuję litości bo tonę w bałaganie i nie mam kiedy posprzątać:confused::confused::confused:

Idę dziewczynki dokończyć oglądanie wczorajszego M jak miłość i na dzisiejszy odcinek bo to statni juz przed wakacjami:-(

Miłego wieczoru mamuśki.

Do góry