reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
(Sylwia może jeszcze pamietasz-do Alfy;-)...)

Ach, pamiętam, pamiętam.....Ale juz niedługo:-D:blink::happy2:

co robicie pysznego na obiadek???:confused::confused:

A my dzisiaj mamy smażonego łososia i sałatę lodową ze śmietanką, ogórkiem i rzodkiewką:tak::tak: Pyszności:tak::tak:

Elcia ale masz fajny bajer wstawiony do opisu:tak: Wow :shocked2::blink: Też muszę taki sobie sprawic:-);-) Pozwolisz, że zgapię Twój pomysł;-)

ach juz jestem
Paula na spacerku byłam łaskawa P Dota dała nam słoneczka troszke i to na serio:tak::tak::-:)-( a co do obiadku no to zeczywiscie dobrze ma ten twój R (i tu gafa bo zapomniałam jak ma na imie wybacz jesli sie pomyliłam)
Dota dziekuje bardzo za te słonce kochana jestes ;-);-);-);-);-)a czemu jaz mi zabrałas ta sliczna pogode daj jej jeszcze troszke niech T pójdzie jeszcze z mała
pllllllllllllllis!!!!! wraca o 18 takze tak 18,30 poprosze pogode :-):-) a na obiadek schabowy z frytkami i gyrosik do tego mniam mniam(dzis mija 7 lat jak jestesmy razem i tak cos mnie tchneło zeby dobry obiadek zrobic hihi)
Sylwus a prosze bardzo sciagaj sciagaj smiało potem jeszcze cos wkleje w galeri
Stefcia a co ty tak szybko sie meczysz???????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
myslenie cie meczy? ło bozie co to sie narobiło ze Stefcia nasza???///

Stefanka krzesełko śliczne:tak: zupełnie jak Ty i Twoja córka;-):-p:-D ale teraz posłodziłam;-):rofl2:
Przyjrzyj się zdjęciu Oliwii w Elci podpisie to zobaczysz o jaki pomysł chodzi:tak:

elcia mnie myslenie zawsze meczylo :) dlatego jestem juz taka zmeczona zyciem hehe
ale zaraz jak posprzatam to mi sie lepiej zrobi :)
oo kurcze sylwia dziekujemy za komplementy ( Ja Gajutek i Krzeselko ) !! no ty to wiesz jak poprawic samopoczucie :)

hej my już w domku po obiadku i spacerku
mały siedzi i marudzi jak zwykle o tej godzinie zresztą on ma wbudowany zegarek przychodzi 18 i zaczyna sie marudzenie:baffled::angry:

ja też se zgapię te fajne bajerki ze zdjęciami heheheh

sylwia mam nadzieję że zostawiłaś trochę tego łososia dla koleżanki grzechotki zara bedę

stefa ciężka praca co ???/ widze że nic nie uzbierałaś na pomoc domową i sama musisz zaiwaniać coż takie życie :-D:-D:-D

no idę ogladac przyjaciół buziak

reklama
A ja potrzebuję litości bo tonę w bałaganie i nie mam kiedy posprzątać:confused::confused::confused:

Idę dziewczynki dokończyć oglądanie wczorajszego M jak miłość i na dzisiejszy odcinek bo to statni juz przed wakacjami:-(

Miłego wieczoru mamuśki.

Do góry