reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
(Sylwia może jeszcze pamietasz-do Alfy;-)...)
Ach, pamiętam, pamiętam.....Ale juz niedługo
co robicie pysznego na obiadek???
A my dzisiaj mamy smażonego łososia i sałatę lodową ze śmietanką, ogórkiem i rzodkiewką Pyszności
Elcia ale masz fajny bajer wstawiony do opisu Wow Też muszę taki sobie sprawic:-);-) Pozwolisz, że zgapię Twój pomysł;-)
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
sylwia jaki pomysl??
a ja juz w mekach kupilam krzeselko do karmienia. kompromis
HIGHCHAIRS POLLY, High chairs Chicco Polly - Bimbomarket
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
ach juz jestem
Paula na spacerku byłam łaskawa P Dota dała nam słoneczka troszke i to na serio:--( a co do obiadku no to zeczywiscie dobrze ma ten twój R (i tu gafa bo zapomniałam jak ma na imie wybacz jesli sie pomyliłam)
Dota dziekuje bardzo za te słonce kochana jestes ;-);-);-);-);-)a czemu jaz mi zabrałas ta sliczna pogode daj jej jeszcze troszke niech T pójdzie jeszcze z mała
pllllllllllllllis!!!!! wraca o 18 takze tak 18,30 poprosze pogode :-):-) a na obiadek schabowy z frytkami i gyrosik do tego mniam mniam(dzis mija 7 lat jak jestesmy razem i tak cos mnie tchneło zeby dobry obiadek zrobic hihi)
Sylwus a prosze bardzo sciagaj sciagaj smiało potem jeszcze cos wkleje w galeri
Stefcia a co ty tak szybko sie meczysz???????
myslenie cie meczy? ło bozie co to sie narobiło ze Stefcia nasza???///
Paula na spacerku byłam łaskawa P Dota dała nam słoneczka troszke i to na serio:--( a co do obiadku no to zeczywiscie dobrze ma ten twój R (i tu gafa bo zapomniałam jak ma na imie wybacz jesli sie pomyliłam)
Dota dziekuje bardzo za te słonce kochana jestes ;-);-);-);-);-)a czemu jaz mi zabrałas ta sliczna pogode daj jej jeszcze troszke niech T pójdzie jeszcze z mała
pllllllllllllllis!!!!! wraca o 18 takze tak 18,30 poprosze pogode :-):-) a na obiadek schabowy z frytkami i gyrosik do tego mniam mniam(dzis mija 7 lat jak jestesmy razem i tak cos mnie tchneło zeby dobry obiadek zrobic hihi)
Sylwus a prosze bardzo sciagaj sciagaj smiało potem jeszcze cos wkleje w galeri
Stefcia a co ty tak szybko sie meczysz???????
myslenie cie meczy? ło bozie co to sie narobiło ze Stefcia nasza???///
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
fajowskie ojooojooooj ale Gajunia bedzie błyszczec w nimsylwia jaki pomysl??
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Stefanka krzesełko śliczne zupełnie jak Ty i Twoja córka;-) ale teraz posłodziłam;-)
Przyjrzyj się zdjęciu Oliwii w Elci podpisie to zobaczysz o jaki pomysł chodzi
Przyjrzyj się zdjęciu Oliwii w Elci podpisie to zobaczysz o jaki pomysł chodzi
stefanka
elcia mnie myslenie zawsze meczylo dlatego jestem juz taka zmeczona zyciem hehe
ale zaraz jak posprzatam to mi sie lepiej zrobi
oo kurcze sylwia dziekujemy za komplementy ( Ja Gajutek i Krzeselko ) !! no ty to wiesz jak poprawic samopoczucie
ale zaraz jak posprzatam to mi sie lepiej zrobi
oo kurcze sylwia dziekujemy za komplementy ( Ja Gajutek i Krzeselko ) !! no ty to wiesz jak poprawic samopoczucie
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej my już w domku po obiadku i spacerku
mały siedzi i marudzi jak zwykle o tej godzinie zresztą on ma wbudowany zegarek przychodzi 18 i zaczyna sie marudzenie
ja też se zgapię te fajne bajerki ze zdjęciami heheheh
sylwia mam nadzieję że zostawiłaś trochę tego łososia dla koleżanki grzechotki zara bedę
stefa ciężka praca co ???/ widze że nic nie uzbierałaś na pomoc domową i sama musisz zaiwaniać coż takie życie
no idę ogladac przyjaciół buziak
mały siedzi i marudzi jak zwykle o tej godzinie zresztą on ma wbudowany zegarek przychodzi 18 i zaczyna sie marudzenie
ja też se zgapię te fajne bajerki ze zdjęciami heheheh
sylwia mam nadzieję że zostawiłaś trochę tego łososia dla koleżanki grzechotki zara bedę
stefa ciężka praca co ???/ widze że nic nie uzbierałaś na pomoc domową i sama musisz zaiwaniać coż takie życie
no idę ogladac przyjaciół buziak
stefanka
grzechotka czy tak jak ja jestes milosniczka przyjaciol??
hehhe i nie potrzebuje litosci heheh u mnie sie szybko sprzata bo my sprzatamy codziennie
a tu sobie zobaczcie ehh humanisci http://foto.meetom.eu/Fun/Fizyka
hehhe i nie potrzebuje litosci heheh u mnie sie szybko sprzata bo my sprzatamy codziennie
a tu sobie zobaczcie ehh humanisci http://foto.meetom.eu/Fun/Fizyka
Ostatnia edycja:
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
A ja potrzebuję litości bo tonę w bałaganie i nie mam kiedy posprzątać
Idę dziewczynki dokończyć oglądanie wczorajszego M jak miłość i na dzisiejszy odcinek bo to statni juz przed wakacjami:-(
Miłego wieczoru mamuśki.
Idę dziewczynki dokończyć oglądanie wczorajszego M jak miłość i na dzisiejszy odcinek bo to statni juz przed wakacjami:-(
Miłego wieczoru mamuśki.