reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie!!!

Pryzybela świetnie Gaya wyglada w tym foteliku.....kurcze u nas nie ma takiej zabawki przy nim...tylko ten lew:tak:W fajny sposób złożyliście ten fotelik, ja myślałam,że tylko może być tak normalnie-wysoko....Chyba poprosze męża aby dzisiaj wyjął fotelik z pudła i rzołożył....No i trzymamy kciuki za małą!!!!:tak::-)

najlepsze życzenia dla Eryczka Asmodis (hop,hop co tam u was?) i dla Adasia.
Sto lat!:-)

Czy wszedzie jest taka okropna pogoda....?
Smutno mi przez ta pogodę....o jejku nie wiem co się dzieje?Ale nie zanudzam....bez sensu....

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć babeczki.

STO LAT DLA CHŁOPACZKÓW

Dota u nas też kiepska pogoda ale zaraz musimy wyjść na spacer bo mleczko nam się kończy:-:)-( tylko jedna porcja została:confused::confused::confused:

A co do tacierzyńskiego w Polsce to jest coś takiego jak opieka nad dzieckiem. Są to dwa tygodnie wolnego płatnego i przysługuje wszystkim tatusiom po urodzeniu się dziecka. Nie tylko jak żona miała cesarkę. W moim szpitalu wypisują wszystkim chętnym tatusiom:tak::tak::tak: Ja przy Stasiu i przy Tadeuszku przez pierwsze dwa tygodnie miałam męża w domu:tak::tak:

No właśnie Weroniczka o ten urlop mi chodziło. Np. Ginekolog może go wypisać.

Madzia u mnie też pogoda pod psem! Pada deszcz, ciemno jakoś, a ja kurczaczki;-) chora... No i mała mi dziś raz zakaszlała :baffled: mam nadzieję że nie rozłoży jej :no::baffled:

Przyzybela okład z sody małej od razu w domku zrób na nóżkę i nic nie będzie bolało :tak:;-)

Wszystkiego najlepszego dla dwóch półrocznych przystojniaków- Adasia i Eryka!!!

Buziaczki dla Adasia i Eryczka na półroczku:-):-):-):-)

Dzień Dobry Kochane:-):-):-):-)

Wczoraj postanowiłam nawet nie otwierac laptopa bo pewnie by się skończyło jak zwykle, że nie mogłabym odkleic sie od niego:baffled::crazy: trzeba było się pouczyc i posprzątac:wściekła/y::wściekła/y::crazy::rofl2:
Ech, ale po co ja to piszę jak i tak nikt nie zauważył że mnie nie ma:-p:-p:-p

Buziaki dziołszki:-);-):-);-)

Sylwia ty dziołszko jedna...a chociaż pouczyłas się i posprzatałaś??? no i niedługo pakowanie ,co?

Paula to zdrówka dla Was:tak::-) ( a ta Madzia to ja?:baffled:)

Witajcie Kochane :-)

Wszystkiego naj, naj dla Adasia i Eryczka na pół roczku :-)

Sylwia, jak wogóle tak możesz pisać, że o Tobie nie myślałyśmy?? Chyba nie dość, że do Łodzi się muszę przejechać to jeszcze do Bradford ;-):-p

Paula, my wszyscy też jesteśmy cholernie przeziębieni, ale pocieszę Cię, że dzieciom najszybciej przechodzi. Nas jeszcze kaszel dusi, a Oliś o przeziębieniu już na szczęście zapomniał. Zdrowiejcie szybciutko :tak:

Kasia to o której będziesz?????:-):-)

Dota pouczyłam się na szczęście:tak: A z pakowaniem to aż mnie głowa boli od myślenia cowziacv a czego nie:wściekła/y: Ja mogę miec tylko jedna walizkę na siebie i na Marcela:szok::szok: i jak ja mam do niej wszystko spakowac:crazy: Na szczęście po tygodniu R dojedzie do nas i to samochodem więc jakby co to dowiezie co trzeba. Ale nie powiem, głupio że tak się złożyło że w tym samym czasie wyjazd i przeprowadzka. Ale stwierdziłam że zostawię to do przyszłego tygodnia. Dam Marcela mamie na przechowanie a sama wtedy się wezmę za to, bo teraz to nie robota:no::no:

Sylwia, gdyby nie fakt, że mogłabym Was wszystkich pozarażać to już bym u Ciebie była ;-):-) Ale rzężę (kurcze jak to się pisze?) jak stara lokomotywa :-(

witajcie lachonki moje:-D:-D:-D:-D:-D
mała wstała o 3 na cusia i sie rozpłakała jak ja do łóżeczka włozyłam cwaniara do łóżka chciała ale ja poklepałam i zasneła
wstała pprzed chwila i do lapka sie pch chce se popisac (pewnie do Juli albo do Marcelka
dseuniin jj mjnnn
kll kk k ssssssssssbk,m ng m m, sss:tak::tak::tak::tak::tak:
-lo;yh,mol;nllmbuubuurdbg
kavvv v to wiadomosc od Oliwki nie wiem co tu pisze ale odbiorca napewno wie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Paula trzymam kciuki zeby nic nie dopadło Julenke i ty tez wracaj szybko do zdrowia
Przyzybela trzymamy za kucie Kajuni oby było dobrze
Dota a u mnie pogoda sie poprawiła wczoraj taki deszcz padał ze szok nawet jak T poszedł na spacer z niunia to ich złapał :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:i T cały mokry hehe
Sylwia niechciałysmy ci przeszkadzac:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)
sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj zyja nam niedch zyja nam Adas i Eryczek
buziolki od Oliwci i bbciotki:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witamy we wtorek

u nas następna noc bez jedzenia calusieńka przespana nawet bez zajaknięcia:-D
cieszymy się cieszymy:laugh2::laugh2::laugh2:

pogoda tutaj też do bani i też musimy wyjść niesety w sm utnym obowiązku - zapłacenia rachunków:baffled: no i trza kupić coś dla Kuby na obiadek ciekawe co mamusia dziś wymyśli?????

Sylwia a ty już w Polsce będziesz mieszkała teraz????

Buziaki dla Adasia I Eryka!!!!!!!!!!

miłego dnia

Do góry