reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hmm Weroniczka ja nie wiem o co chodzi z tymi filmikami, ale mi sie odpalają automatycznie jak na nie kliknę :baffled: Chyba, że coś tam sobie poprzestawiałam i inne osoby nie mogą oglądać, zaraz to sprawdzę.

reklama
Witamy sie i my
właśnie po długim spacerku, ale się zmęczyłam bo chodzenie z wózkiem i psem,który ciągle chciałby iść pierwszy jest nad wyraz męczące, a znowu jak ide z Jaśkiem to psa przecież w domu nie zostawię, bo żal.:no:

ja dosiadłam się do kompa, a tumalenstwo się już budzi i trzeba się zająć;-)

na razie
widze ze Kasia się wciagnęła:-)

Kurcze Weroniczka sprawdzałam i mi się wydaje, że wszystko powinno być w porządku, bo nic tam nie zaznaczałam.
Oliś ma kolejny dzień nawijania, aż uszy czasami więdną ;-)

droga paulino. w odpowiedzi na twoje pytanie, pragne ci wyjasnic ze ja siedze przed kompem i jedna nozka kolysze Gajutka na lezaczku bo czas na jej drzemke :)
STO LAT DLA KRZYSIA I SZYMONKA :)
daszka czy ty kupilas do buzza parasolke?? bo ja juz tak: raz parasolke w tkmaxx ( beznadziejna ) pozniej druga w bootsie ( za mala i zle sie trzymala na wozku ) i teraz taka duza uniwersalan bude ale dzis jak bylismy na spacerze to myslalam ze mnie cos trafi bo sie ciagla zsuwala!! i sie zastanawiam czy oryginalna parasolka bedzie najlepsza??
kacha twoj Olis gada a Gaja to normalnie sie wydziera!!!!!
wlasnie ogladam te krzeselka do karmienia i zobaczcie to dziwo http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_113_10751_-1__60363_10001_ hehe

Ostatnia edycja:
Stefanka, ale On sie normalnie wydziera, to na filmikach to był tylko wstęp;-) Teraz właśnie drze się znowu do swojego odbicia w lusterku:-) Pewnie ćwiczy głos przed meczem:-p A co do meczu to właśnie zwijam moje szanowne cztery litery i zaraz lecę go oglądać. Z reguły jestem optymistką, ale w cuda nie wierzę i wiem, że i tak już z grupy nie wyjdziemy, ale zobaczę naszą ostatnią porażkę. Może drugi Howard Webb się trafi ;-):-) A swoją drogą będzie miał koleś przekichane u Polaków jak wróci na wyspy, chronić jego rodziny nie będą przecież wiecznie. Sama chętnie bym złożyła mu wizytę i powiedziała trzy, a właściwie cztery (ale napewno nie ciepłe) słowa :-p

hmmmm moje już śpi a teraz ,mecz jak obstawiacie wygrają???:-D

Stefanka widziałam to dziwo żeczywiście futurystyczny nieco a i cena jak z kosmosu:-D
Kasia a jak kibic wierny zaraz krzyknie Polska gola!!!!!!!

Widze że wszystkie mecze oglądają;-)
dobrze ze mi przypomniałyście to może jeszcze końcówkę zobacze
Stefcia - z tymi parasolkami to było tak: miałam kupic oryginalną do buzza, ale trochę była droga i polazłam do Little Angels na mieście i kupiłam za 14 funtów jakąś Baby Go (czy jakoś tak). Na początku byłam niezadowolona, bo przecież mocowanie tej parasolki jest okrągłe a my w tych buzzach mamy płaskie rurki:baffled:. Pomimo to trzymało się to kupy, tylko czsami musiałam sprawdzać czy się nie ześlizuje ta guma od mocowania. A ostatnio zaczęłam mocować na zagięciu rurki przy tej częsci gdzie kiedyś będą maleństwa trzymać nóżki. Na tej zgiętej czesci akurat jest okrągło i nieźle się parasolka trzyma i w końcu jestem zadowolona, no w 80%:-D. No a potem zobaczyła że TKmaxx mają za 6 funciaków i trochę byłam zła:angry:
No dobra mały śpi ide na resztkę meczu, może zdąże zobaczyć cokolwiek

reklama
Do góry