reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej dziewczynki.

Wszystkiego najlepszego dla Krzysia:tak::tak:

Dziewczynki mam do Was pytanko. Co po za burgerem dodaje się do cheeseburgerów? Obiecałam dziś mężowi na obiad a tak dawno nie jadłam czegoś takiego, że już nie pamiętam:sorry::sorry::sorry::sorry:

Cześć Babeczki :-)

STo LAt STo LAt
Niech Żyje Żyje Nam
Nasz PółRoczny Krzysio !!!
Pozdrowionka i Żółwik od Wiktorka
;-)

Paula no to przyjeżdzamy i zaraz zrobimy porządek z tym Twoim D. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie powinien Cie na rękach nosić!
Grzechotka - współczuje - parę tygdni temu przeżywałam to samo :crazy: te nasze urwiski są już take ruchliwe...
Kacha w tych Twoich obawach coś jest...moja mama od początku na mnie krzyczała żebym z dzieckiem nie spała bo sąsiadka mojej babci nieświadomie udusiła dziecko przez sen :no:
Sylwia Wiktor kiedyś oberwał z łokcia od taty :crazy:

U nas super, nie pisaliśmy przez weekend wiele bo tatus nam nie pozwalał :-) tylko konieczne minimum ;-)
Wczoraj spędziliśmy świetny dzień w trójeczkę i musze przyznać że nie pamiętam kiedy tak miło spędzaliśmy razem czas :no:
No ale mam nadzieję że wróciliśmy na dobre tory i tera będzie juz zawsze pięknie :-D:-D:-D

Wiktorek mi dziś w nocy dał popalić..nie wiedzieć czemu budził się co godzinę a nad ranem to wpadął tylko w pół godz. dżemki :baffled:
I teraz zasnął zbuntowany na cały świat ech
Zaraz wstanie to idziemy na spacer - ładniutko za oknem dziś :-)

Miłego dnia i uśmiechniętych Brzdąców!

Weroniczka ja daję jeszcze ser ten Hochland w plasterkach, sos do hamburgerów Develay, ogórka takiego ze słodkej zalewy (Urbanka. takie pokrojone) keczup i tyle. Można jeszcze sałatę i pomidora, ale ja nie daję. ;-):-) bo bardziej hamburger wychodzi.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki mam do Was pytanko. Co po za burgerem dodaje się do cheeseburgerów? Obiecałam dziś mężowi na obiad a tak dawno nie jadłam czegoś takiego, że już nie pamiętam:sorry::sorry::sorry::sorry:

Hehe w mcDonalds to chyba jest burger, ser, jakiś ogórek, cebulka, sosik....a po za tym to chyba chodzi o ten ser i mięcho, bo reszta wg upodobań :-)
Powodzenia i smacznego ( ale rozpieszczany mąż...może ukradnę pomysł ;-) )

Kacha ogladałam filmiki - Oliś ma czadowe buciorki :D

Ostatnia edycja:
grzechotka nie denerwuj kobiety w ciazy :))
weroniczka ja robie tak: cebula ( czerwona), slodki ogorek. konserwowy ogorek, pomidor, salata lodowa, musztarda, keczup ( J jeszcze majonez ) i ser oczywiscie :) no ale to jest wersja na bogato Vege bo my jemy tylko burgery wegeterianskie bo sa 100x lepsze niz miesne, zdrowsze i nie smierdza ( bez urazy )
viki nareszcie cie odzyskamy !!
ewedja wierszyk super! mysle ze docie sie spodoba szczegolnie ten wers o tym zeby sie nie uczyl i sciagal na klasowkach :)
sylwia a ty kiedy lecisz??
kasiu moja Gaja dzis obudzila sie o 6.15 !! szok i dospala w lozku do 8.15 tylko!! czyli jak widzisz nie tylko twoj Olis szaleje!!
aa co do spania z Gajutkiem to spi z nami ale w srodku wiec nie spadnie, ja zreszta mam bardzo czuly sen i co jakis czas sie delikatnie przebudzam i kontroluje sytuacje :)
ehhh zaraz spadamy na spacer...

reklama
Do góry