reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzięki dziewczynki za podpowiedzi:tak::tak::tak: Już mniej więcej wiem co pododawać;-);-);-)
Stefanka dzięki, że się za mną wstawiasz:tak::tak: zwłaszcza że się czuję koszmarnie.

Szukam właśnie jakiejś sukienki bo za dwa tygodnie idziemy na wesele. I kurcze nie ma nic ciekawego a jak już jest to w takiej cenie, że:szok::szok::szok::szok::szok::szok: No i nie wiem co zrobić.

reklama
Witajcie!!!:-)

Dziekuje za życzenia w imieniu Krzysia....Czytałam mu Wasze zyczenia, wierszyk Eweliny(wierszyk superowy)...:tak::tak::tak:

Ja tez życzę mojemu maleństwu samych radosnych chwil;-)!!!! zaraz go wycałuję:tak::-D

Ostatnio Dada się nie odzywa ale wszystkiego dobrego dla Szymala z okazji ukończenia 7 miesięcy:tak::tak::tak::-)

Sylwia to Wam szybko zleci...2 tygodnie, pewnie się cieszycie,co?
Stefa a Ty miałaś gdzieś lecieć? coś mi tam sie przypomniało.....

milego dnia! pa:-)

Dzięki Dotka, za odświeżenie mojej pamięci:
Wszystkiego co najlepsze również dla Szymonka :-)

My już po spacerku, Oliś zjadł i teraz gada do swojego odbicia w lusterku, narcyz jakiś mi rośnie, bo przy lusterku jest niesamowicie grzeczny, wygadany i radosny;-):-)
Weroniczka narobiłaś mi takiego apetytu na cheesburgery, że sobie aż dwa dzisiaj kupiłam :-p

no my już po usg wszystko jest dobrze biodra zdrowe więc już nie będziemy musieli chodzic na usg:-D

a Kubuś jechsał autobusem i bardzo grzeczny był chociaż dużo ludzi było:-D
tak więc wyprawa udana:laugh2:
Weroniczka to taki żarcik nie miej mi za złe :)))
a wracając do hamburgerów to najlepsze hamburgery sa u zośki heheh tak się nazywa buda taka z hamburgerami jest tam wszystko w tej bułce kapusta cebulka oliwki pomidory kukurydza groszek cebulka prażona ogórki w occie i surowe no i mięsko i sosy wielki jest jak niewiem a nazywamy go hamburger gitara spytaćie czemu ???? spróbujcie zjeść takiego zaraz wszystko leci i wtedy jedną reką trzymasz jedzenie a drugą strzepujesz to co ci na ubranie spadło a to wyglaa jak granie na goitarze hehehhehe

Ostatnia edycja:
my własnie wróciłysmy z krótkiego mokrego spacerku odziwo Gabi zjedła zupke i zaraz czeka nas usypianie rece mi wiedna od tego klopsika a inaczej niz na rekach ostatnio nie chce zasypiać ogólnie doliniarski dzień

No i my sie dokladamy ze spoznionymi (i niespoznionymi) zyczonkami dla WIKTORKA, OLIWCI oraz SZYMONKA i KRZYSIULKA !!!!!
A u nas nocka spokojna, Kaya od 8 wieczorem spala do 5 jednym ciagiem, i w koncu sama ja wyciagnelam i zabralam do nas i po jedzonku jeszcze do 8 dospala, ale to tak wyjatkowo sie zdarzylo;-):-)
Weekend tez jak zwykle bardzo rodzinny, bo grillowalismy sobie w parku, a niunia baraszkowala na kocyku...
I wiecie co? W tym roku moj maz nie bierze urlopu, bo za rok chcemy na miesiac do Polski poleciec, wiec oszczedzamy wolne dni;-),ale sie okazalo ze dopoki Kaya nie skonczy roku moze on wykorzystac urlop "tacierzynski", placony przez panstwo (bedzie troche mniej kasy, ale za to maz bedzie 5 tygodni z nami, no i tym samym wakacje bedzie mial:-), a i na dojazdach do pracy tez zaoszczedzimy;-). Mam nadzieje, ze uda sie to jeszcze teraz na lato zalatwic i ze sie nie pozabijamy bedac 24 na dobe razem (haha)

Weroniczka, Ty to masz zywot...Tak dogadzasz rodzince(mezowi), a kto Ciebie rozpiesci (zwlaszcza teraz)???:tak:;-)
Chociaz w sumie kobiety tak chyba maja, bo ja w sobote jak mala poszla spac to ze sto pierogow zrobilam, czesciowo ruskie, czesciowo z jagodami i to glownie dlatego, ze moj R jest ich milosnikiem....No ale coz wczoraj mial prawdziwe swieto (Dzien Ojca) wiec niech tam ma!;-)
Ewelina jakie talenta!!!!:-)
Dotka, a Ty to chyba pierwsza mamusia, ktora swojemu dziecku sama na bb zyczonka urodzinowe zlozyla:laugh2::-);-)(mam nadzieje, ze takie tradycyjne z buziakiem i usciskaniem w realu tez byly;))
Kasia, no mister Prezes to juz kawal chlopa po takiej nieobecnosci!;-) I fajnie, ze lekarzy zadowala stan serducha jego(silny chlopczyk z niego:tak:)

A tak w ogole to milego poniedzialku zyczymy i pieknej pogody na spacerki! Mamuski!!!

Uff Narcyz zasnął zmęczony podziwianiem swojego odbicia i dręczeniem biednej, kochanej mamusi :-p;-)
Zaraz Tomek z pracy wróci i pewnie mnie podsiądzie przy kompie, był jeden ogromny plus tych cichych dni. A mianowicie bał się mnie odgonić od laptopa :-p:-)

reklama
Pryzybela no niestety nikt mnie nie rozpieszcza. Nawet Tadeuszek dziś jest okropnie marudny. Ale wiesz ja lubię rozpieszczać w taki sposób moich chłopaków ( ale robię to niezwykle zadko:confused::confused:)

Kacha a jak oglądnąć filmiki z Prezesem? Bo ja wchodzę na album z jego filmikami ale nie potrafię ich uruchomić:baffled::baffled::baffled:

Do góry