reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jak to brak weny??? Stefcia! ;-):-p

Ja się nudzę. Mąż miał dziś ostatni zjazd w szkole przed wakacjami i się żegnają w jakimś pubie :crazy: Julia na szczęście śpi, a ja zamulam na kompie...

reklama
A ja się tylko przywitam z Wami bo mamy gości cały dzień i nie mam czasu na odpisywanie:-):-)

17.gif

Dla Oliwii od Marcelka na połówkowe urodzinki:-)
Dobranoc Mamuśki Delikatnie Szalone:-)​

Kasia!:-) Coś nam tutaj dobre kity wciskasz.:-D:-p Ty do nas że Oliś tak Ci czadu daje i takie tam... ;-);-);-)
A ja właśnie obejrzałam Twoją galerię :tak::tak::tak:
Filmy mówią same za siebie! Oliś grzeczniutki chłopczyk, pięknie się uśmiecha, słodko gaworzy, cmoka Kłapouchego, no złote dziecko* :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:
Fotki też świetne. Oli jak się zmienia :szok::szok::szok: taki dorosły...

*domyślam się że ta grzeczność to na widok ciekawego sprzętu który nagrywa filmiki :laugh2::laugh2::laugh2:

Kasia, masz taki fajny, radosny głos... :-) na prawdę... słuchałam i słuchałam... ;-):-p

EDYTUJĘ:
NIKOGO NIE MA TO I JA SOBIE IDĘ!!!
D O B R A N O C ! ! !

Ostatnia edycja:
Dzięki Paula, a mi się wydaje, że ja mam taki dziecinny głos i po prostu nie mogę go słuchać jak oglądam filmiki z Olisiem :-p
W końcu Prezes usnął i masz rację Paula, On jest grzeczny tylko na widok aparatu:tak: Chociaż nie mogę powiedzieć, że jest niegrzeczny, po prostu całymi dniami chce się bawić mój Żuczek kochany :-)

dzien dobry i od razu dobranoc:-pja tak tylko na chwilke...
buziale dla solenizantki:-):-):-)
nastrój nie taki jak byc powinien wiec nie smęce...jeszcze tydzien mamy z V. i pewnie pozniej bede czesciej...pewnie bedziecie mialy mnie już dość...
echh

milej nocki mamusie i dzidziusie

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE I ICH DZIDZUSIE!!!

VIKI!!!
:szok::szok::szok: Dość??? No co Ty mówisz??? :confused::confused::confused:
Kochana korzystaj z życia rodzinnego póki V jest a potem szybciutko do nas na bb :-) czekamy na Ciebie...

KASIA!!! No właśnie taki troszkę dziecinny ten twój głosik :tak: ale przez to dużo w nim radości.;-):-) Taki kolorowy głos. Od razu jak uruchomiłam filmiki, to sobie pomyślałam że w bajkach taki głos można podkładać :-D:laugh2::-D:laugh2: super...

A to dla Krzysiaczka!!! Wszystkiego najlepszego na połóweczkę roku. Buziolek od Julci!!!

reklama
Do góry