reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No Ewelina jakie życzenia...może coś podobnego napiszesz dla mojego szkraba na półroczku (jutro)...hehehe:tak:;-):rofl2:

My także życzymy wszystkiego co najlepsze dla ślicznej Oliwki!!!
Buziaczki od nas!!:-):-):-)

Idę wykąpać Dziubka bo już widzę, że powoli robi się śpiący....
papatki:tak:

OOOO Stefa wróciła.....brrrrr......:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się wieczorową porą.
Nie dawno wróciliśmy i jestem padnięta. Co prawda odpoczęłam ale się nie wyspałam:confused::confused::confused:
Tadeuszkowa gorączka następnego dnia zniknęła bezpowrotnie a ząbki dalej na swoim miejscu:-:)-:)-:)-(
A teraz zmykam bo mnie mdli i chce mi się spać. Dobranoc kochane.

Dobry wieczór Kobietki!!! :tak::tak::tak:
My już po kąpieli. Julka śpi. Niestety po kąpieli musiałam jej oczyścić nosek i strasznie mi się przy tym rozpłakała. Biedna, przez sen jeszcze szlocha... :-:)-(
Rano będzie to samo. Nie nawidzi tego wyciągania. No ale cóż... muszę to robić.

Byłam u mamy, upasła mnie słodkościami, wypiłam kawkę i troszkę odpoczęłam, bo dziadki rozpieszczali Julinkę!!! :-)

Weroniczka! Odpoczywaj Kochana... ;-):tak:

Jest tu ktoś??? :-\

Ostatnia edycja:
Jestem, ale jakoś weny do pisania nie mam ;-) Oliś nieźle daje czadu, wogóle spać nie chce w dzień i teraz też jeszcze śpiący nie jest:crazy:Dziecko chce mnie wykończyć chyba;-)

reklama
Do góry