reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Daszka, Oliś po obiadku też dopycha się mlekiem, a właściwie to nawet kaszką, bo mlekiem od jakiegoś czasu gardzi:baffled:
A tak wogóle to przez te dwa tygodnie troszkę się pozmieniało na BB, sporo nowych opcji doszło i muszę je rozkminić ;-)
Lecę oglądać jakiś horror w telewizji, bo właśnie się zaczyna :-)
A co do meczów to ja też należę do miłośników piłki nożnej i w tej chwili jest dla mnie po prostu raj na ziemi:-) Oliś już nawet się przyzwyczaił do moich okrzyków i sam się do nich dołącza, wogóle to chyba sobie myśli, że te moje okrzyki to jakiś rodzaj zabawy, bo bardzo Go to cieszy;-)
Aneczko, życzę Ci wytrwałości:tak: I pomyśleć, że ja marzę jeszcze o drugim dzieciaczku;-):-) No, ale póki Tomek nie przestanie chrapać to pozostanie to w sferze marzeń, bo ja wiatropylna nie jestem, a jak jestem niewyspana to nie w głowie mi igraszki :-p

reklama
kacha ale ci syn rosnie !! wlasnie ogladalam galerie i swietnie wyglada w tych ogrodniczkach :))
ale widze ze masz tego skoczka chyba?? i jak ci sie to sprawdza?? bo jak my ostatnio Gajutka wkladalismy do tego to byla troche zszokowana ale ona jeszcze nie siedzi a Olis chyba tak??

Olisiowi z tym siedzeniem to różnie wychodzi. Musi mieć na to ochotę ;-) Ale jeśli chodzi o tego skoczka to jest nim zachwycony po prostu:-) Wogóle dziad mały zaczął przez to strasznie prostować nogi i garnie mi się już do stania;-)Jak Go sadzam to prostuje nogi i muszę się nagimnastykować, żeby je zgiął;-)

witam sie jako pierwsza
jeny 10 40 a tu nikogo niet:szok::szok::szok::szok::szok:
KASIUwitaj buziaczki dla Olisia i dla cieebie dobrze ze wszystko sie poukładało i ze z Olisiem ok
ANECZKA ja tez nie mam komu małej podrzucic i samotnosc tez mi doskwiera marze o dniu wolnym a czasami zeby isc do pracy
SYLWIA co do kupek to mojamała tez tyle robiła a teraz sie unormowało i robi od 1 do 3 dziennie
MONIA JUTRZENKO EWCIUwspółczuje wam zabiegane jestescie i zapracowane skad wy macie tyle siły?buziolki dla was
DASZKA a to sie napracowałas bidulko odpoczywaj dzisiaj kobitko

GRZECHOTKA a to sie strachu najadłas co za tesciowa brrrrrrrr ja bym swojej małej nie zostawiła ale to inna bajka
zyce miłej niedzieli

no to i ja sie witam :)
melduje ze bede dopiero wieczorem bo jedziemy w dal...moze nawet do grzechotki na obiad wpadniemy ??
elcia a ty co tak rano??
sylwia a ty sie nie ukrywaj :))

STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!! kto? OLIWCIA
dzien dobry kasiu :) niestety u mnie nie jest zbyt slonecznie...

stefka rano????????? przeciez to juz południe
a moja solenizantka dopiero wstała :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
czyzby poczuła ze dzis jej swieto??????
KASIU DASZKA STEFCIU dziekujemy bardzo:tak::tak::-):-):-):-)
SYLWIA dawaj dawaj co sie tak ukrywasz?/:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dzień dobry!!!

I ja się witam. Mąż w szkole, mama do mnie wpadła na godzinę ale już poszła, a ja zamierzam zrobić obiad i wybyć do niej...
Mała mi teraz płacze przez ten katar... :baffled::baffled::baffled: nie wiem czy cos zrobie...

Grzechotka! Współczuję akcji z teściową. A swoją drogą to niezły ma sen... :tak::-D

Aneczka! Dasz radę Kochana... musisz się trzymać. ;-):-)

Daszka! Może tak już Jaś sobie podpasował że mlesio lepsze. Julka zjada słoiczek 120ml obiadku i już niczym nie poprawia. :-)

Kasia! Daj no trochę tego słońca i do mnie!!! U nas pogoda bez sensu... :tak:

Dla małej księżniczki Oliwki wszystkiego naj... na pół roczku!!! Rośnij nam zdrowo!!!
I bądź grzeczna dla swojej Kochanej mamusi!!!

reklama
Wiele gwiazdek jest nocą na niebie, Tyle samo najlepszych życzeń śle właśnie do Ciebie, Dużo zdrówka, szczęścia i radości, Niech Twój śliczny uśmiech na buzi zawsze gości, By było coraz mniej złości, a więcej pięknej miłości, Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń.

Oliwko dla ciebie od BBcioci i Zakiego na polroczku :-):-):-):-):-)

Do góry