reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
haha jeszcze ja tu jestem o dziwo pózno ale to przez grzechotke i ta kaszanke ale sie nasmiałam
a co do upodoban Pauli to:confused::confused::baffled::baffled::szok::szok:
grzechotka dla mnie dzidzia to prawdziwy cud cudenko
nocne marki ja uciekam miłej nocki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

stefanka ja odliczam dni i godziny bo za tydzien o tej porze jak wszystko dobrze pojdzie to powinnam sie pakowac i czekac na spotkanie z mezem, juz sie doczekac nie moge

mam pytanie czy nasza klasa chodzi wam dobrze, bo u mnie sie pol strony otwiera i nie wiem czy to moj komp czy ich strona

heheheh grzechotka wlasnie ja nie, raczej liczylam na jakies zaproszenia od was!! wlasnie ja nie wiem co moge wymyslic na weekend?? gdzie tu pojechac?? duzo ludzi do polski polecialo i troche towarzystwo kuleje...
ewelina to ty pewnie po nocach nie mozesz spac?? :))

Cześć Mamuśki:):)

Ależ się zaniedbałam ... ale mam nadzieję, ze wybaczycie :tak:.

Na początek
STO LAT DLA WSZYSTKICH JUBILATÓW !!!!!
Rany ... jak ten czas zapiernicza to się w głowie nie mieści ... :szok:
PÓŁ ROKU już jesteśmy Mamusiami!!!!! :happy2:

U nas leci ... jak nie wiem co ... czasu na wszystko brakuje i do tego już mi się nie chce wstawać do pracy ... hehe ... już się zmęczyłam a to dopiero miesiąc minął odkąd wróciłam do pracy :baffled:
Z ząbkami nadal spokój .... ciiiiiichoooo... żebym sobie czasem nie wykrakała :baffled:
Natomiast jesli chodzi o postępy ... to wydaje mi się że moje dziecko zanim będzie siadać to chodzić się nauczy ... bo już STOI!!!!:szok::-D;-) ... tak się trzyma prosto na nóżkach, że wystarczy go trzymać żeby na boki nie leciał ... a jaki przy tym szczęśliwy jest :rofl2::-D

Weroniczka ogromne gratulacje!!! No i trzymam kciuki za córcię .... :happy:

Ataata super!!! Powodzenia w pracy!!! Na pewno wszystko się poukłada po Twojej myśli :-)

Kaszanka :-D:-D:-D:-D:-D no proszę Was .... :-D:-D:-D:-D Przejaja!!!

Całusy dla wszystkich Mamuś i Maluszków :):)

ewelnina strasznie duzo ludzi na naszej klasie jest to moze dlatego masz problemy. mi tez sie powili odpala...
monia...monia...jak monia?? hehhe "nie bylo ciebie tyle laatt..."

reklama
stefcia jak masz się nudzic to wpadaj tu do łodzi pójdziemy na spacer do parku spaokjnej starości i kolorowych wózków czyli same saruchy i matki z dziećmi:-D:-D
Monika witaj:laugh2:
ewelina a co teraz używasz?????:-D:-D

Do góry