reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ewunia! Zaglądaj do nas częściej jak dasz radę i pisz co u Adasia!

Viki! Jak Pablo??

Sylwunia!!! Pakujesz graty do kartonów??? :-D Współczuję!!! Nienawidzę przeprowadzek. A mnie też to może będzie czekało za pół roku... :tak::zawstydzona/y:

Ewelina! My prawie codziennie po 5 godzin na spacerku jesteśmy. Uwielbiam to :tak: nawet jak czasem muszę małą ponosić... Kocham tego łobuziaka...;-):-)

Grzechotka! To niezły miałaś maraton :-D:laugh2::-D:laugh2:

reklama
i ja witam wieczorkiem pochwale sie moja laska potrafi ze 3 min sama siedzies bez oparcia narazie tylko tyle bo mocno sie do przodu sie wychyla;-);-);-);-):-):-):-):-):-)
my tez bylismy na spacerku i lecimy sie kapac
SYLWIA GRZECHOTKA jak tam mezusie was poleczyli se........ hihihi
Paula ta twoja Julcia to zdolniacha szacuneczek
moja dwiazda niezwykle spokojna twutwu ciagle se siedzi i gada:-D:-D:-D:-D:-D
och jak ja uwielbiam jak ona jest taka radosna i bekowa cały czas bym tak chciała

No widzisz Elcia!!! Oliwka wynagradza Ci gorsze chwile swoją radością.
No i gratki dla niej... Sama siedzi... suuuuper!!!:tak::tak::tak:

Julka już prawie godzinę śpi :-) wykąpana, najedzona...
U mnie był dziś odpust, jak co roku 13 czerwca i kupiłam Julii balona z helem. Ale do niego pieje!!!

paula wiem jak sie z takich balonów ciesza dzieciaczki bo my tez Oliwce kupilismy w Wawie
666295.jpg

Dziewczyny ale zdolne macie dziciaczki:-):-):-) No ale inne by nie mogły byc:no::no::no:
Marcelowi ostatnio najlepiej to wychodzi ślinienie się:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja już nie mogę:wściekła/y: normalnie litrami się tego leje:wściekła/y::wściekła/y: powinnam zamontowac mu taki odkurzacz jak u denetysty mają:-p

Kibicki czy wiecie że ten sędzia to mieszka jakieś 70kilometrów odemnie:tak: czy mam tam pojechac i przekazac coś od Was??

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:sylwia odemnie to daj mu w DZIUB zeby popamietal :tak::tak::tak:

a moje dziecko zrobilo sobie dzis dzien dziecka jak usnal o 18 to sie juz na kompanie nie obudzil i spi

Sylwia możesz wydrukować to co Grzechotka wkleiła i naklej mu to na drzwi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D myślę że co poniektórzy są za :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Głupek z tego gościa!!!

No i Sylwia nie gadaj;-):-D że Marcelek najlepiej produkuje ślinę bo przecież pięknie siedzi :tak::tak::tak:

reklama
sylwia mój też producent sliny na skalę światową musze mu śliniaki zakładać takie bawełn iane i zmieniam przynajmniej 2 razy dziennie bo tak całe ubranie było by mokre
a dzis cwaniaczek już niby usnął ja wyszłam z pokoju a tu po 15 mni słysze pozytywkę obudził się i puścił sobie muzyczkę heheh:-D
a ja sama zostałam R pojechał zrobić papa koledze który odlatuje do angli ale kurcze zapomniał białej chuseczki żeby pomachać:-D

Do góry