reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Grzechotka to pewnie będzie " YOU PATAŁACHU":-p;-)
A Kubuś to może z Marcelem jakiś zespół założą:tak: Kuba będzie grał a Marcel śpiewał bo ostatnio bardzo to lubi, szczególnie jak jest pora spania:-)

Paula ale ta produkcja to mu lepiej wychodzi niż siadanie:tak: Bo do siedzenia to mnie potrzebuje a ślinic się potrafi bez mojej pomocy:-p:-p

Sylwia "YOU PATAŁACHU" to tekst roku
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

dobra starczy bo mi zafundują limit na Emotikonki :-D:laugh2::-D:laugh2:

Grzechotka to pewnie będzie " YOU PATAŁACHU":-p;-)
A Kubuś to może z Marcelem jakiś zespół założą:tak: Kuba będzie grał a Marcel śpiewał bo ostatnio bardzo to lubi, szczególnie jak jest pora spania:-)

DOBRE HEHEHHE:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

SYLWIA dobra może coś zarobimy przy tym:laugh2:

dziewczyny chcecie sie pośmiac to prosze troche to obrzydliwe ale sie uśmiałam
https://www.babyboom.pl/forum/troche-intymnosci-f15/masturbacja-5280/

dodam 4 post kaszanka

Ostatnia edycja:
hmmmm to musiałam ominąć ale można zawsze sobie przypomnieć hehe
a tak poza tym to na jaki wątek weszła paula od razu po zarejestrowaniu się ciekawe hehheh:-D

dobra dobra my tu wiemy co cię najbardzuej interesuje :-D:-D:-D

Paula my tu chyba juz we dwie zostałyśmy bidulki
a tak poza tym to jak prezeglądam sobie to forum i czasem czytam co te mausie wypisują to dochodże do wniosku że życie cudem jest naprawdę jak się ma takie cudeńko
ale to taka tam refleksja z onnej beczki :))))

reklama
Do góry